פורסם 2007 במאי 1518 שנים אני לא יודע מסרטון הזה נראה מזוייפ זה בטח איזה שונא מק כמוך שרצה להראות עד כמה דפוק המקאבל זה גם יכול להיות אמיתי ואז בעיה או במשחק או במחשבאני לא שונא מק! רק לא מקובל עלי שאנשים אומרים שהמק בהרבה יותר טוב מ-PC ללא סיבות והוכחות.ואין שום באג במשחק HL2 אחד משחקי ה-FPS המעולים על PC, שרץ שנים על מחשבי PC פשוטים גם.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אתה צודק אי אפשר להגיד מי יותר טוב מק PC זה פשוט בלתי אפשרי זה כמו להגיד מי יותר יפה הבלונדינית הברונטית או הגינגית בלונדינית OSX ברונטית WINDOWS גינגית LINOX ;D
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אתה צודק אי אפשר להגיד מי יותר טוב מק PC זה פשוט בלתי אפשרי זה כמו להגיד מי יותר יפה הבלונדינית הברונטית או הגינגית בלונדינית OSX ברונטית WINDOWS גינגית LINUX ;D בסדר סיכמנו.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר תודה לכולם על הייעוץ (והוויכוחים האין סופיים)..למי שתהה , המחשב לא למשחקים בכלל אלא לעבודה עם תוכנה מיוחדת להומאופאתים שלצערי אני לא בטוחה שנתמכת בOSXנראה לי שהשתכנעתי מצד אחד ובשביל הסדר הטוב אני אשאיר את זה לעצמי..מה שבטוח שאם יהיו לי עוד שאלות אני יודעת למי לפנות! ;D
פורסם 2007 במאי 1618 שנים כן אליי... p:סתם אני צוחק, אבל ברצינות, תמיד תתיעצי עם אנשים לא מכורים וסגורים כמו אורי למשל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.