פורסם 2007 במאי 618 שנים אמנם אצלי הבעיה כבר נפתרהאבל הנציג "הבכיר" שחזר אלי (עופר) אמר שאם זה לא יסתדר במעבר לחייגן וחבילה מתועדפת הוא ישחרר אותי מההתחייבותהבעיה של ה timeout נפתרה גם אצלי אבל הבעיות לא הסתימובחיבור ללא חייגן אני לא עובר את 50 ובחיבור רגיל ( אין על היוזר שלי חסימה) על 150עוד משהו נתקל בזה?
פורסם 2007 במאי 618 שנים אז ככה, אני יכול לומר שאחרי שבועיים של שיחות, מיילים ופקסיםהכל נראה "ורוד" בסוף שבוע האחרון...מהיום אני ב time out ואין מה לדבר על טוררנטיםלכל מי שסובל מברק בבקשה תקדישו דקה זה יעזור לכולנוhttp://www.emun.org/ptrust/wc.dll?ptweb~homewcשלא כמו האחרים זה אירגון חזק עם "שיניים" והכי חשוב פועל מהר.בהצלחה לכולנו.
פורסם 2007 במאי 618 שנים אם אפשר לשאול רק איך אתם יכולים לבחור אם להתחבר עם חייגן או לא, בלי להעביר את זה דרך הוט כל פעם?
פורסם 2007 במאי 618 שנים The_overclockerאני הצלחתי להשתחרר מהתחייבותהשלבים שאני השתמשתי בהם:1.תגיע לנציג כמה שיותר גבוה2.תאיים3.תזכיר תביעה משפטית4.תזכיר לו שמה שהם עושים לא חוקי(גם אם זה כן זה עוזר.)לי זה עזר, בהצלחה!
פורסם 2007 במאי 618 שנים אני לא הכי אוהב לאיים, אבל אם באמת לא תהיה לי ברירה והבעיה לא תיפתר, כנראה שזה מה שאני אעשה. תודה.אם אפשר לשאול רק איך אתם יכולים לבחור אם להתחבר עם חייגן או לא, בלי להעביר את זה דרך הוט כל פעם?אני משתמש בADSL, ככה שאני בוחר.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר מה אתה בוחר בדיוק ? ב ADSL יש רק חייגן, אין אופציה אחרתולגבי מי ששאל - אי אפשר לעשות את זה בלי הוט.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מי שמחובר ללא חייגן יכול להתחבר PPTPמי שמחובר עם חייגן לא יכול לעבור לחיבור ללא חייגן לבד
פורסם 2007 במאי 618 שנים מה אתה בוחר בדיוק ? ב ADSL יש רק חייגן, אין אופציה אחרתכן סליחה, התבלבלתי עם משהו אחר.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מניסיונות אקראיים עם ברק ומנסיון של חברים הבעיה שלהם היא בכלל בקישוריות לחו"ל. גם הורדות לגיטימיות מחו"ל יורדות נורא לאט אז p2p שיש לו יותר latency באופן טבעי יזחל. אני גולש עם ספקית אחרת כבר שלוש שנים ומוריד בp2p ב80-90% מהמהירות של הקו וגם משחק בשרתים באירופה עם פינג 70-90 אל תתעסקו ואל תריבו. פשוט תחליפו ספקית.
פורסם 2007 במאי 918 שנים לא יודע על מה אתם מדברים אני מחובר בברק למעלה משנה מוריד תקין במהירות המירבית האפשריתהכל פועל אצלי מצויין
פורסם 2007 במאי 918 שנים לא יודע על מה אתם מדברים אני מחובר בברק למעלה משנה מוריד תקין במהירות המירבית האפשריתהכל פועל אצלי מצוייןטוב, ידוע שהבעיה לא מתבטאת אצל כל המשתמשים.חוץ מזה, בלי להעלב, זו התגובה הראשונה שלך בפורום אז זה קצת מחשיד שאתה שליח של מישהו. ברק הפסידו הרבה מאוד לקוחות בתקופה האחרונה כתוצאה מהבעיות האלה.
פורסם 2007 במאי 918 שנים יש לי ברק, ודווקא אין לי בעיות עם הורדה של טורנטים (יורדים דיי מהר), אבל פעם באיזה שעה שעתיים יש לי ניתוקים.יש מצב שזה קשור לכך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.