פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים היה לי 013 ו012 והיו לי את הבעיות הנ''לכרגע אני עם 014 והכל תענוגפינגים נמוכים לחו''ל והורדה במהירות אמיתי של 2.5MB בתוכנות שיתוף (312KB)
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים הבעיה שברק חוסמת את הפורט בו אתה מדבר עם הטראקר, ולכן אתה לא יכול אפילו להתחבר למקורות...
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים לי ישנה בעיה עם מהירות ההורדה מספקית ה-nntp שלידיברתי עם תומך בכיר והוא הסביר לי שהם מבצעים שידרוג למערכות שלהם ולמעשה מבטלים את עניין התיעדוף.עוד נמסר כי השידרוג צפוי להסתיים בסוך החודשכשעשיתי BACKTRACE מהשרת שלהם אלי גיליתי כי בשרתי ברק זמן התגובה עולה באופן משמעותי ולכן המסקנה היחידה שהם עושים לי PACKET SHAPING..אולם כשאלתי את התומך הבכיר הוא בכלל לא ידע מה זה...מה אתם חושבים ?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר כל הדיון הזה והכתבה שהוצאנו ל YNET מדברים על PACKET SHAPING בסופו של דברתגובת ברק הרשמית הייתה שהם לא עושים דבר כזה.
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים אולי זה כתוצאה של השידרוג כפי שנאמר לי ע"י התומך הבכיר והעניין יסתדר כאשר יסימו את התהליך ?
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים זה נמשך כבר כמה חודשים וזה התחיל באופן מיידי לאחר המיזוג עם נטוויז'ן, שלהם מדיניות דומה כבר זמן רב.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים עד שלשום הכל אצלי היה טוב (אני בברק), ומשלשום התחיל לי כל יום משעה אחת בצהריים ועד שעות הלילה המאוחרות מצב שבו אני לא יכול לאפילו להתחבר לטראקרים בביטורנט. בלילה זה מסתדר ופועל חלק עד אחת למחרת.התקשרתי אליהם וכמובן שזיינו לי את השכל, בקושי הקשבתי, שחקתי מנג'ר ברקע.בכל מקרה, הפתרון היחיד הוא לעבור לבזק?
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים הפתרון או לעשות איפי קבוע ולקוות שתיפול על סדרת איפי מועדפת, או לעבור לבזק.לי יש איפי קבוע ואף פעם לא הייתה לי בעיה של תיעדוף
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים הפתרון או לעשות איפי קבוע ולקוות שתיפול על סדרת איפי מועדפת, או לעבור לבזק.לי יש איפי קבוע ואף פעם לא הייתה לי בעיה של תיעדוףיש לי אייפי קבוע ואני בתעדוף שלהם בחבילת גיימרים שהם נתנו לי פעם שעברה שאיימתי להתנתק. משחקים עובדים לי חלק גילד ווארס ובאטל.נט עובדים מהר וללא לאגים. אמנם פינג לא מי יודע מה אבל עובד. מה הקשר לתעדוף? ביטורנט זה לא שרתים של משחקים.
פורסם 2007 באוגוסט 1218 שנים יש סדרות איפי שאין להם חסימה ויש כאלו שכן.. אז יכול להיות שפשוט הכניסו אותי לרשימה של כתובות שהם חוסמים להם חיבורי P2P?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.