עבור לתוכן

מאמר: חוות דעת, והסיפור שלי עם דו ליבה - 6400

Featured Replies

פורסם

אני עושה פלאים עם המעבד שלי E6300, עובד איתו על הכל ועושה הכל באותו זמן ולא מרגיש לא טיפת איטיות..

משחק BF2 ותוך כד מחובר לאייסי ולMSN ומריץ סריקה של KASPERSKY ואד אוור בזמן שאני גולש בHWZONE עם FF...

• תגובות 126
  • צפיות 41.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עושה פלאים עם המעבד שלי E6300, עובד איתו על הכל ועושה הכל באותו זמן ולא מרגיש לא טיפת איטיות..

משחק BF2 ותוך כד מחובר לאייסי ולMSN ומריץ סריקה של KASPERSKY ואד אוור בזמן שאני גולש בHWZONE עם FF...

ולמה אתה חושב שאני לא עושה את זה כמוך, רק ששילמתי בהרבה פחות ממך.

פורסם
  • מחבר

גם אצלי המחשב יכול לעבוד עם התוכנות האלה בו זמנית. אבל ברגע שהטמפרטורה עולה הוא ממש מרגיש כבד.

ויש לי קירור BT, אני לא מבין מה הבעיה.

ניב

פורסם

אז יכול להיות שבכלל הבעיה זה עם המשחה הטרמית.

פורסם

תמשיכו לחיות עם פיירפוקס הישן הזה(בשבילכם חדש).....בזמן שאני על מקסטון(maxthon ) מפעיל 23-25 חלונות בבת אחת!! וזה לוקח לי רק 41 מגה מהזיכרון.... 25-23!!!

גם ככה רוב האתרים יוצאים לא טוב בו

פורסם

תמשיכו לחיות עם פיירפוקס הישן הזה(בשבילכם חדש).....בזמן שאני על מקסטון(maxthon ) מפעיל 23-25 חלונות בבת אחת!! וזה לוקח לי רק 41 מגה מהזיכרון.... 25-23!!!

פיירפוקס ישן ומקסטון חדש? איפה אתה חי?

פורסם

נראה לי שאתה טועה.

בשביל הספורט הפעלתי 25 טאבים בפיירפוקס ,

הגיע לי ל-250K .

לא הגיוני שיש הבדל כזה.

פורסם

לכמה שטויות אפשר להגיע בדיון אחד ? אם אין לכם משהו חכם לתרום, עדיף שתפתחו דיון חדש. בכל מקרה, אני ממליץ שתריץ בדיקת מדד אובייקטיבית כדי שיהיה ניתן לאתר את הבעיה.

פורסם

נראה לי שאתה טועה.

בשביל הספורט הפעלתי 25 טאבים בפיירפוקס ,

הגיע לי ל-250K .

לא הגיוני שיש הבדל כזה.

זה כן הגיוני פיירפוקס נמצא בערך מקום 3 אצלי בצריכת זיכרון (אחרי משחקים ופוטושופ)

פורסם

לכמה שטויות אפשר להגיע בדיון אחד ? אם אין לכם משהו חכם לתרום, עדיף שתפתחו דיון חדש. בכל מקרה, אני ממליץ שתריץ בדיקת מדד אובייקטיבית כדי שיהיה ניתן לאתר את הבעיה.

המחשב שלו בסדר גמור, הבעיה היא פסיכולוגית ממשתמש שמצפה לביצועים של נאס"א ממעבד E6400, שאפילו 4600 ב-661 ש"ח אוכל אותו בסטוק.

פורסם

רק חסר הטרול כדי להשלים את התמונה... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב חלאס נמאס מהתגובות האלה, הם לא תורמות לדיון.

בקיצור, הרצתי בדיקה בPCMARK אבל באמצע הבדיקה הופיע לי אזהרה :

15001500148815131501fo1.jpg

מה זה בדיוק אומר?

ולדוגמא יש לי X תוצאה בPCMARK, במה זה בדיוק עוזר?

ניב

פורסם

רוצים אני יעלה תמונות של צריכת הזיכרון של מקסטון עם 20 חלונות פתוחים?

פורסם

אתה צריך להפעיל מספר מבחנים מסויים כדי לקבל ציון תנסה לאפס את ההגדרות ותריץ שוב

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר בבקשה יורת בפירוט? לא ממש הבנתי איך לעשות זאת.

נכון לעכשיו - האימיול מוריד על 170 קילו בייט, אז ההארד דיסק פועל במאמץ וזה מה שיכול לגרום לאיטיות לא?

הפייפוקס גם פועל, מדיה פלאייר, 4 חלונות איסיקיו וטיי וירוס.

הטמפרטורה של המעבד כרגע היא 31 מעלות.

האם זה טוב ? איך אני יגרום למאוורר לקרר יותר טוב?

ניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים