פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני עושה פלאים עם המעבד שלי E6300, עובד איתו על הכל ועושה הכל באותו זמן ולא מרגיש לא טיפת איטיות..משחק BF2 ותוך כד מחובר לאייסי ולMSN ומריץ סריקה של KASPERSKY ואד אוור בזמן שאני גולש בHWZONE עם FF...
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים אני עושה פלאים עם המעבד שלי E6300, עובד איתו על הכל ועושה הכל באותו זמן ולא מרגיש לא טיפת איטיות..משחק BF2 ותוך כד מחובר לאייסי ולMSN ומריץ סריקה של KASPERSKY ואד אוור בזמן שאני גולש בHWZONE עם FF...ולמה אתה חושב שאני לא עושה את זה כמוך, רק ששילמתי בהרבה פחות ממך.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר גם אצלי המחשב יכול לעבוד עם התוכנות האלה בו זמנית. אבל ברגע שהטמפרטורה עולה הוא ממש מרגיש כבד.ויש לי קירור BT, אני לא מבין מה הבעיה.ניב
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים תמשיכו לחיות עם פיירפוקס הישן הזה(בשבילכם חדש).....בזמן שאני על מקסטון(maxthon ) מפעיל 23-25 חלונות בבת אחת!! וזה לוקח לי רק 41 מגה מהזיכרון.... 25-23!!!גם ככה רוב האתרים יוצאים לא טוב בו
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים תמשיכו לחיות עם פיירפוקס הישן הזה(בשבילכם חדש).....בזמן שאני על מקסטון(maxthon ) מפעיל 23-25 חלונות בבת אחת!! וזה לוקח לי רק 41 מגה מהזיכרון.... 25-23!!!גם ככה רוב האתרים יוצאים לא טוב בופיירפוקס ישן ומקסטון חדש? איפה אתה חי?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים תמשיכו לחיות עם פיירפוקס הישן הזה(בשבילכם חדש).....בזמן שאני על מקסטון(maxthon ) מפעיל 23-25 חלונות בבת אחת!! וזה לוקח לי רק 41 מגה מהזיכרון.... 25-23!!!גם ככה רוב האתרים יוצאים לא טוב בונראה לי שאתה טועה.בשביל הספורט הפעלתי 25 טאבים בפיירפוקס ,הגיע לי ל-250K .לא הגיוני שיש הבדל כזה.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לכמה שטויות אפשר להגיע בדיון אחד ? אם אין לכם משהו חכם לתרום, עדיף שתפתחו דיון חדש. בכל מקרה, אני ממליץ שתריץ בדיקת מדד אובייקטיבית כדי שיהיה ניתן לאתר את הבעיה.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים נראה לי שאתה טועה.בשביל הספורט הפעלתי 25 טאבים בפיירפוקס ,הגיע לי ל-250K .לא הגיוני שיש הבדל כזה.זה כן הגיוני פיירפוקס נמצא בערך מקום 3 אצלי בצריכת זיכרון (אחרי משחקים ופוטושופ)
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לכמה שטויות אפשר להגיע בדיון אחד ? אם אין לכם משהו חכם לתרום, עדיף שתפתחו דיון חדש. בכל מקרה, אני ממליץ שתריץ בדיקת מדד אובייקטיבית כדי שיהיה ניתן לאתר את הבעיה.המחשב שלו בסדר גמור, הבעיה היא פסיכולוגית ממשתמש שמצפה לביצועים של נאס"א ממעבד E6400, שאפילו 4600 ב-661 ש"ח אוכל אותו בסטוק.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר טוב חלאס נמאס מהתגובות האלה, הם לא תורמות לדיון. בקיצור, הרצתי בדיקה בPCMARK אבל באמצע הבדיקה הופיע לי אזהרה : מה זה בדיוק אומר? ולדוגמא יש לי X תוצאה בPCMARK, במה זה בדיוק עוזר? ניב
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אתה צריך להפעיל מספר מבחנים מסויים כדי לקבל ציון תנסה לאפס את ההגדרות ותריץ שוב
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר אתה יכול להסביר בבקשה יורת בפירוט? לא ממש הבנתי איך לעשות זאת.נכון לעכשיו - האימיול מוריד על 170 קילו בייט, אז ההארד דיסק פועל במאמץ וזה מה שיכול לגרום לאיטיות לא?הפייפוקס גם פועל, מדיה פלאייר, 4 חלונות איסיקיו וטיי וירוס.הטמפרטורה של המעבד כרגע היא 31 מעלות.האם זה טוב ? איך אני יגרום למאוורר לקרר יותר טוב?ניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.