פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר לגבי המוליכות של קרבון. כן אבל זה לא מה שמדאיג אותי. הרי גם מארזי פח ופלדה מוליכים חשמל, מה שחששתי ממנו בהתחלה זה דווקא תופעת EMI (electro magnetic interference) מה שיכול לגרום לאי יציבות של המערכת אבל אחרי מחקר קטן הגעתי למסקנה שזה לא אמור להדאיג אותי. IG: סליחה התבלבלתי עם קריעה. ככה שהתגובה שלך כבר לא רלוונטית לגבי יחס של חוזק/משקל, דיברתי על חומרים מרוכבים והבאתי את הדוגמה למקרה הספציפי הזה. קיצר רק בשביל לסגור את הנושא, אני לא הולך להשתמש בקוולאר, רק בפיבר וקרבון. והקרבון יצופה משני צדדים בפיבר ככה שמוליכות לא אמורה להוות בעיה.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים פיבר זה לא חומר מיוחד אם אני לא טועה זה קטגוריה של המון חומרים (אבל לא בטוח) זה בעצם פלסטיק או במקרא שלך פלסטיק דק או תפור או לא יודע מה IG : בקשר לסיבי פחמן - למה שורפים אותו עם מבער ומכניסים לתנור ?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר hercutrek: אני ממש מבקש אם אתה לא יודע או לא בטוח במשהו עדיף שתשאל ולא תדבר סתם ותטעה אחרים. פיברגלס מתייחס לקטגוריית חומרים מרוכבים וזה בעצם סיבי זכוכות שעובדו באופן מיוחד על מנת לתת להם תכונות מיוחדות. אתה יכול לסמוך עליי בקטע הזה אני עובד עם חומרים מרוכבים כבר קרוב ל 6 שנים.לגבי הכנסה לתנור אולי כדאי שתקרא את התגובות הקודמות שלי.ועכשיו אם אפשר תחזרו לנושא הדיון כי זה לא דיון לחומרים מרוכבים.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר עוד עדכון. כמעט סיימתי את השלב הראשון בציפוי ביפרגלס. למעשה החצאיות והכונסים הצדדיים מצופים לגמרי, מה שנשאר זה לצפות את החלק הקדמי של המארז. הכונס הקדמי הכונס האחורי קדמת המארז. עדיין יש עבודה התחלתי להחליק את 1 הצדדים עם בונדו היום. שעתיים של מריחות ושיופים... אחרי שאני יסיים עם הבונדו אני יפתח את פתחי הכונסים. פחות או יותר לפי הסקיצה הבאה... בדיקת התאמה של ה"מכסה מנוע" בתקווה אני יסיים את כל השיופים וההחלקות בעוד שבוע בערך. לאחר מכן כל המבנה יצופה בעוד שכבה דקה של פיברגלס שיחזק את הבונדו וימנע ממנו להסדק לאורך זמן.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים איזה יופי מהכסה מנוע יושב על הקופסא :-* סתם שאלה (שקצת מאוחר לשאול ): כשבנית את הסיפור הזה מספוג (בתיכנונים וכו'), לקחת בחשבון שהפיבר והקרבון יוסיפו עוד איזה חצי ס"מ לעובי? כי החלק שמצופה כבר בקרבון נראה קצת רחב יותר מהכונסים התחתונים (בחיבור בינייהם...)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר חזק ביותר! שאני אבין.. בכונסים אתה שם חריצים לאיוורור של הספק? כן. יפה שהצלחת להבין את זה לבד איזה יופי מהכסה מנוע יושב על הקופסא :-* סתם שאלה (שקצת מאוחר לשאול ): כשבנית את הסיפור הזה מספוג (בתיכנונים וכו'), לקחת בחשבון שהפיבר והקרבון יוסיפו עוד איזה חצי ס"מ לעובי? כי החלק שמצופה כבר בקרבון נראה קצת רחב יותר מהכונסים התחתונים (בחיבור בינייהם...) חצי ס"מ??? איפה אתה חיי???? שכבה אחת של פיברגלס שהשתמשתי בו בצדדי יוצרת עובי של 0.3מ"מ. אני יגיד את זה במילים שלא יהיו פה אי הבנות. שלוש עשיריות של מילימטר. העובי הסופי אחרי הבונדו ועוד שכבת פיבר לא יעבור את ה1.5מ"מ. לצורך השוואה, העובי של המכסה מנוע שעשיתי הוא בערך 1מ"מ והוא חזק בטירוף. וזה נראה רחב יותר בתמונות כי הוא עדיין לא יושב על צירים ואין שם מערכת נעילה שתצמיד אותו סופית לגוף המארז. כן יש הפרש עובי אבל הוא מזערי ולא עובר את 1מ"מ ב שני הצדדים. אל תשכח שעדיין לא ציפיתי את האיזור הקדמי בפיבר. בסוף התהליך גם ההפרשים האלה יעלמו
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים פעם אחרונה שראיתי יריעת פיברגלס היא הייתה בעובי של בערך 1 מ"מ... ואמרת ששמת כמה שכבות בכול אופן, אני מציע לך לבדוק את העניין של העובי, כי פעם אחרונה שאני השארתי 2 מ"מ מיותרים לא הצלחתי לסגור את המארז (מצד שני, החומרים שאתה משתמש בהם גמישים יותר, אז 2 מ"מ כנראה לא יעזו בעייה...) ושוב, look'n GOOD
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר IG אני מקווה שאתה מודע לכך שבדי פיברגלס ובעצם כל סוגי הבדים שמרכיבים את החומרים המרוכבים באים במגוון רחב מאוווווד של סוגים ובדרך כלל נמדדים לפי המשקל למ' מרובע וסוג עריגה. זה כמובן באופן כזה או אחר משפיע גם על עובי הבד. שוב אני רוצה להזכיר לך שאני עובד בתחום הזה כבר הרבה מאוד זמן ככה שאתה יכול לסמוך עליי בקטע הזה ואם אני אומר משהו שקשור לחומרים מרוכבים, כנראה שאני יודע על מה אני מדבר. אני שוב בא להרגיע אותך, אני חושב שכבר הוכחתי מספר לא קטן של פעמים בעבר, שאני יודע מה אני עושה, ויש המון דברים שאני לוקח בחשבון בלי לשתף אותכם ביומן העבודה שלי, אחרת ל עדכון היה הופך למאמר שלם.תודה.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני מודע לזה, ואני מדבר על בד שדומה מאוד למה שאתה משתמש בו (בצפיפות האריגה והצורה) שהייה בעובי של קרוב למ"מ... ואני יודע שאתה יודע מה אתה עושה, פשוט זה דבר שהרבה שוכחים והמכסה באמת נראה גדול מידי אגב, אני לא מדבר פה על חומרים מרוכבים באופן פרטי ככה שאל תקח את זה כאילו אני מנסה להוכיח שאתה לא מבין בזה... בתור מישהו שגם מבין קצת בחומרים מרוכבים, אני כבר הבנתי שאתה מבין על מה אתה מדבר...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לצערי לא מצאתי את האייקון של הסמיילי עם הפה הפעור... :o :o :o :o :o :o :o :o
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר IG אני מעלה את התמונות הבאות במיוחד בשבילך. מצטער אם התמונות הקודמות יצרו אשליה שהמכסה לא יושב טוב. מבט מהצד תקריב על אחת הפינות ואגב מאיפה אתה יודע באיזה בד השתמשתי? התמונה היחידה של הבד שצילמתי במהלך העבודה צולמה עם הפלאפון המעפן שלי ולקח לי הרבה זמן לערוך את התמונות ככה שיהיה אפשר לזהות מה יש בתמונה. וכשמדובר באיכות כזאת כל בד פיברגלס שתצלם יראה לך אותו דבר. אני מקווה שעכשיו הנושא סגור :
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים או, עכשו זה נראה בסדר ;Dוכנראה באמת בגלל איכות התמונה התבלבלתי... (למרות שזה באמת דומה לבד ספציפי שאני ראיתי...)
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים סליחה אם זה הקפצה או חנופה , אבל לראות שני מביני עניין מתכתבים זה תענוג גדול לעיניים...SSR - אני עוקב בכליון עיניים אחרי הפרוייקט שלך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.