פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מתחיל כבר לשעמם אותי המשחק.. :'(יש לי 1,500,000$ ואין לי כל כך מה לעשות בהם.. יש לי את כמעט כל המכוניות ואין לי יותר מירוצים חדשים שנפתחים !! טיילתי בכל הכבישים במפה (ככה ש 99 אחוז מהכבישים כבר צבועים בכחול במפה..) ומשום מה אין כלום חדש לעשות !! מוזר, כי בבית רשום לי שאני רק על 40 אחוז בערך.. לא מבין מה אני אמור עוד לעשות.. קניתי איזה 4 בתים , ככה שיהיה בכיף.. מישהו יכול לתת טיפ ?לגבי השאלה על איך קונים מכונית שאין עליה מחיר - לא קונים. מקבלים אותה כשמשלימים משימות מסויימות.. לכל רכב יש את התנאים שלו. תלחץ הרכב עם העכבר / או ENTER ויהיה רשום לך מה אתה אמור להשלים כדי לקבל אותה.. לדוגמא: המירוץ של ה 189 KM (או ה 200) סביב כל האי פותחים את האלפא רומיאו 8C..
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים איך עוברים תטסט??זה פשוט משגע אותי. הgps כל כך מטומטם!!!! שנייה לפני פנייה הוא מודיע לי...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים only the xbox version.אז מה זה?http://cgi.ebay.com/Test-Drive-Unlimited-PC-Games-DVD-NEW-SEALED_W0QQitemZ140096787236QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים [ltr]only the xbox version.[/ltr]תיכנס לפורום של אטארי ושל המשחק תראה כמה אנשים מUK ומבלגיה קנו את המשחק.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים איזה רמה אתה? 3? 2?4?אין לי מושג.. איפה רואים ? אתה מתכוון ל 5 מדליות האלה שיש בבית ? PRO , EXPERT וכו'..?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים סתם שאלה כללית על המשחקאיך אני עושה אלבום תמונות מישוה יודע יש כזה אפשרות בבית משהו עם אלבום תמונות איך אני מצלם??! מישהו יודע?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אין לי מושג.. איפה רואים ? אתה מתכוון ל 5 מדליות האלה שיש בבית ? PRO , EXPERT וכו'..?תעלה רמה.. אתה 4 מתוך 5.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אחלה משחק לדעתי סוף סוף משהו "קצת" ראליסטי ( לא ברמה של ?LFSאבל עדיין נחמד )... רק חבל שאין איזשהו מסלולים סגורים (לא בכביש פתוח) אני עם הZ350 משופרת ונכון לעכשיו הכל סבבה...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים יש מוסך לשיפורים ליד הסוכנות של יגואר..צריך "לגלות" לבד... וזה משפר את האוטו פלאים...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים יש מוסך לשיפורים ליד הסוכנות של יגואר..צריך "לגלות" לבד... וזה משפר את האוטו פלאים... דווקא לא שיפר הרבה בניסאן מבחינת התנהגות,גם מהירות לא השתפרה כ"כ,אולי זה בגלל שאני רגיל לSLR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.