עבור לתוכן

Test Drive Unlimited - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

היה פה מישהו שפירסם תמונה של המשחק שהוא קנה

• תגובות 726
  • צפיות 117.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מתחיל כבר לשעמם אותי המשחק.. :'(

יש לי 1,500,000$ ואין לי כל כך מה לעשות בהם.. יש לי את כמעט כל המכוניות ואין לי יותר מירוצים חדשים שנפתחים !! טיילתי בכל הכבישים במפה (ככה ש 99 אחוז מהכבישים כבר צבועים בכחול במפה..) ומשום מה אין כלום חדש לעשות !! מוזר, כי בבית רשום לי שאני רק על 40 אחוז בערך.. לא מבין מה אני אמור עוד לעשות.. קניתי איזה 4 בתים , ככה שיהיה בכיף.. מישהו יכול לתת טיפ ?

לגבי השאלה על איך קונים מכונית שאין עליה מחיר - לא קונים. מקבלים אותה כשמשלימים משימות מסויימות.. לכל רכב יש את התנאים שלו. תלחץ הרכב עם העכבר / או ENTER ויהיה רשום לך מה אתה אמור להשלים כדי לקבל אותה.. לדוגמא: המירוץ של ה 189 KM (או ה 200) סביב כל האי פותחים את האלפא רומיאו 8C..

פורסם

איזה רמה אתה? 3? 2?4?

פורסם

איך עוברים תטסט??

זה פשוט משגע אותי. הgps כל כך מטומטם!!!! שנייה לפני פנייה הוא מודיע לי...

פורסם

[ltr]only the xbox version.[/ltr]

תיכנס לפורום של אטארי ושל המשחק תראה כמה אנשים מUK ומבלגיה קנו את המשחק.

פורסם

ועדיין המשחק הזה שומם

פורסם

איזה רמה אתה? 3? 2?4?

אין לי מושג.. איפה רואים ? אתה מתכוון ל 5 מדליות האלה שיש בבית ? PRO , EXPERT וכו'..?

[attachment deleted by admin]

פורסם

סתם שאלה כללית על המשחק

איך אני עושה אלבום תמונות מישוה יודע

יש כזה אפשרות בבית משהו עם אלבום תמונות איך אני מצלם??!

מישהו יודע?

פורסם

אין לי מושג.. איפה רואים ? אתה מתכוון ל 5 מדליות האלה שיש בבית ? PRO , EXPERT וכו'..?

תעלה רמה.. אתה 4 מתוך 5.

פורסם

אחלה משחק לדעתי סוף סוף משהו "קצת" ראליסטי ( לא ברמה של ?LFSאבל עדיין נחמד )... רק חבל שאין איזשהו מסלולים סגורים (לא בכביש פתוח) אני עם הZ350 משופרת ונכון לעכשיו הכל סבבה...

פורסם

איפה לכול הרוחות אפשר לשפר את ה 350Z?

פורסם

יש מוסך לשיפורים ליד הסוכנות של יגואר..צריך "לגלות" לבד... וזה משפר את האוטו פלאים...

פורסם

תעלה רמה.. אתה 4 מתוך 5.

איך עולים? זה תמיד עושה לי לבד :x

פורסם

יש מוסך לשיפורים ליד הסוכנות של יגואר..צריך "לגלות" לבד... וזה משפר את האוטו פלאים...

דווקא לא שיפר הרבה בניסאן מבחינת התנהגות,גם מהירות לא השתפרה כ"כ,אולי זה בגלל שאני רגיל לSLR :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים