עבור לתוכן

צריך עזרה לבחירת חלקים...(מפרט בסביבות 15,000 ש"ח - &

Featured Replies

פורסם

נראה לי שלגבי המעבד העיניין מוצה. הוא רוצה את הX6800, למרות שכולם אמרו לו שהE6600 מספיק.

עכשיו לגבי הזכרון - אם לא מתוכנן OC (או אפילו אם יש OC קטן ) - למה להוציא כ"כ הרבה על הזכרון ?

• תגובות 134
  • צפיות 19.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הזכרונות שנתתי יהיו עדיפים.

אפילו ה-6400 שלהם (800MHZ) מגיעים בקלות ל-1100 אם אני זוכר נכון

ספק אם אתה מתכנן SLI אז HX 620 של Corsair שעולה 1000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

דווקא לזיכרון יהיה אחלה לעשות OC אבל אני רוצה מינימום 800MHZ לפחות ממה להתחיל =]

ספק יש יותר בזול אבל מספק? וצריך שיתאים למפרט =]

ותודה רבה על ההצעות גבר :xyxthumbs:

פורסם

נו הזכרונות שהצעתי היו במהירות 1000MHZ ועלו 2.3K כשיש לך אותם גם במהירות 800MHZ במחיר של 1750 ש"ח

בישביל SLI של GTX לא לוקחים משהו פחות מזה

פורסם
  • מחבר

אבל עם אוברקלוק קליל לא משהו חזק לכמה אני יוכל להגיע איתם?

ואם כבר פרסמתי תגובה אתה יכול להביא את הקישור אליהם עוד פעם בבקשה? =]

פורסם

אתה יכול לקחת את אלו ולחסוך הרבה כסף ועדיין להגיע איתם (לפי הביקורת שבלינק שמצורף לזכרונות) ל-1200MHZ אפילו

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4875

או שאתה יכול לקנות ב-2.3K את הזכרונות של אותה חברה רק שמודרגים כ-PC8000,דהיינו 1000MHZ

פורסם
  • מחבר

וואו הפתעת אותי באמת אחלה מחיר ותמורה מעולה =] אבל עדיין לדעתך ב-OC פשוט וקליל עם הזכרונות שהצעת לי של ה-2.3K לכמה אתה חושב אפשר להגיע איתם? אבל עדיין זה טיפה גבוהה ב-2K ומטה אתה חושב שאתה תוכל למצוא זכרונות מינימום 800MHZ? אני לא אוכל לקחת את מה שהרגע הצעת מכיוון שהם לא נתמכים בלוח של EVGA לצערי =[

פורסם

הזכרונות שהצעתי הרגע (800MHZ) לא נתמכים ע"י הלוח שלך? אני בספק גדול..

פורסם
  • מחבר

יש רשימה ספציפית של כרטיסי זכרון שעובדים עם הלוח הזה בתאימות מלאה... מי לא היה רוצה תאימות מלאה במערכת שלו? :xyxthumbs:

פורסם

זכרון זה זכרון מה זה בדיוק תאימות מלאה חוץ מפרסומות בתשלום כדי שתקנה חומרה מסוימת ביחד עם הלוח אם?

פורסם
  • מחבר

יש בזה משהו אבל למה יפרסמו גם זכרונות גרועים של פחות מאלף שקל שעובדים איתו בתאימות? :s05: תקרא את הרשימה של התמיכה בזכרון ב-EVGA...

מישהו יודע כמה וואט מספיק למחשב כמו שאני רוצה? :xyxthumbs:

פורסם

עניתי לך על זה כבר 100 פעם

אם אתה מתכנן בעתיד מערך SLI של 88GTX אתה צריך לפחות HX 620 של Corsair שעולה 1050 ש"ח

פורסם
  • מחבר

וחזרתי ואמרתי שכנראה אני יוסיף בעתיד עוד אחד אבל נכון להיום אני לא אז כמה וואט מספיק לי להיום? בתקציב של 1000 ש"ח ומטה

פורסם

ספק לא מחליפים :o

תקח את הקורסייר שהוא הציע הוא בול לתקציב

פורסם

אתה רוצה לקחת HX 520 ואח"כ להחליף אותו כשתקנה עוד GTX? אין בזבזוז גדול מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים