עבור לתוכן

צריך עזרה לבחירת חלקים...(מפרט בסביבות 15,000 ש"ח - &

Featured Replies

פורסם

הוא ציין שהוא גיימר High End - מה שבמקרה הזה באמת גורם ל-SLI להיות אופציה ואחת הרבה יותר כדאית מהמעבדים האחרונים שהוצעו פה

• תגובות 134
  • צפיות 19.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן אבל אפילו עם אופציה לSLI כל המחשב לא אמור לעלות מעל 12K, כל דבר מעל זה זה פשוט לקחת את השטרות ולנגב איתם.

פורסם

כך בחשבון שמערך SLI (של GTX) יעלה 6.5-7K וזה רק שני כרטיסי מסך(כלומר קצת יותר מחצי מהתקציב שאמרת)...

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט לוקח בחשבון SLI מה חשבתם שאני לא חשבתי על זה? =] העניין הוא שאני קונה מחשב שלם ולא משדרג חלקים ככה שאני צריך להוציא הרבה כסף על זה :s07: אבל עוד טיפ טיפה זמן אני יוסיף עוד 8800 GTX למחשב כי אז כבר יהיה לי אותו ולא אצטרך לקנות מחשב שלם מחדש :s07:

לקנות את מעבד 4 הליבות/6600 זה באמת נשמע טוב באמת! אבל אין לי הרבה ניסיון באוברקלוקינג... יש לי מעט (בסך הכל עשיתי 2 =\) אבל אם בא לכם לשמוע משהו... ה-6800 עולה בממוצע 5,500 נכון? אני יכול להשיג אותו ב-4,000 לא שווה? ותחשבו לטווח הארוך ללא אוברקלוקינג ה-6800 יכול להספיק לזמן רב לא? =]

ואני חייב להגיד לכם ממש ממש ממש ממש תודה חברה על העזרה שאתם נותנים :xyxthumbs:

עכשיו לבקשה שונה... אני כנראה קונה את ה- eVGA 680i SLi ואני מחפש זיכרון יותר טוב ממש שרשמתי במפרט אבל שיהיה תואם ללוח אם (מי שלא יודע אז תדעו שבאתר של EVGA במפרט של הלוח נמצא שם גם כותרת שבה כתוב Supported Memories אז שם כבר כנסו ותראו מה מתאים מה לא) אבל שיהיה עד 2000 ש"ח ואפשר לחרוג ל-2100 ש"ח ככה אבל לא יותר מידי =] ואני עדיין לא יודע מה לעשות לגבי הספק כוח...כמה וואט מספיק???

נ.ב

שמי הוא רוי אם אתם רוצים לדעת ונעים להכיר אותכם :hi:

פורסם

אלו זכרונות טובים אבל אני היתי לוקח את ה-PC-6400 שלהם שגם ככה יכולים לעבור הרבה את ה-1000MHZ

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4874

6800 נבדל מה-6600 בכ-500MHZ בלבד (יש להם אותו זיכרון מטמון) לכן עם OC קטן בקירור סטוק אפילו ללא שום שינוי מתחים אתה מגיע למהירות ה-6800 וחוסך 2000+ ש"ח.

כשה-6600 לא יהיה שווה הרבה כך גם ה-6800

פורסם

תחסוך במעבד(תרד ל6600) ואז תוכל לקחת זכרון יותר יקר...

פורסם
  • מחבר

זכרון ב-2000 ש"ח נראה לי דיי מספיק לא? וגם ככה אני משלם על המעבד 4000 ש"ח במקום 5,500 ש"ח אז גם ככה זה משתלם לי =]

פורסם

אני לא רואה את הסיבה לקנות ארבע ליבות שאתה לא משתמש בתוכנות שמשתמשות בארבע שלא לדבר על משחקים שאפילו לא תומכים ב2

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה את הסיבה לקנות ארבע ליבות שאתה לא משתמש בתוכנות שמשתמשות בארבע שלא לדבר על משחקים שאפילו לא תומכים ב2

בדיוק מה שאמרתי וזו בדיוק הסיבה למה עדיף להשקיע נכון להיות בשתי ליבות פגז מאשר 4 ליבות שעוד בחיטוליו ובקושי יש בו צורך ובבקשה אני צריך הצעות למה שביקשתי בהודעה בעמוד הקודם :xyxthumbs:

פורסם

יש לי הרגשה שכל ההצעות שלנו (שלי לפחות) נופלות על עוזניים ערלות.

יש לי גם הרגשה שהמטרה שלך היא לבזבז את כל התקציב ולא חשוב מה

פורסם

הוא לפני שניה אמר שהוא לא רוצה לקנות מרובע ליבות=חיסכון

פורסם

כן אבל נדמה לי שהוא מעוניין ב-X6800

פורסם
  • מחבר

למה לא חשוב במה אני משקיע? את החלקים בחרתי בקפידה והם מתאימים למסגרת התקציב לא? והם עושים את העבודה שלהם מצוין נכון להיום.

אבל אני מעוניין עדיין להחליף חלק מהחלקים שאני חושב לקנות :s07:

ונכון להיום אני מעוניין ב-x6800

פורסם
  • מחבר

בדקת אם הוא תואם ללוח? ואם כן אז ממש תודה למה זה נראה לי אחלה זיכרון... תודה אחי הוא שווה את החריגה! אבל השאלה אם יש הצעה יותר משתלמת?

ואני עדיין צריך ספק כוח =[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים