פורסם 2007 באפריל 1818 שנים כמה זמן יש לך אותו והאם הוא עובד כמו שצריך??כי רוב האנשים שאני מכיר שיש להם אקס קונטרולר (כולל אותי) אחרי חצי שנה הפאנל מתחיל להתחרפן.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים יהיה יותר מעניין (ולזה בעצם נועד התרד) לראות את המארז שלך ספציפית ולא תמונה מהרשת..
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים שלי , פשוט ורגיל , לא צריך יותר מזה : זה ה 6A19 לא? מה זה הבקרי מאווררים (אם אני לא טועה) בצד? הגיע עם המארז או שהרכבת?
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים נכון , זה compucase 6a19 , והבקרי המאווררים שלו זה פאנבאס של TT שהושחט והבקרים שלו חוברו על המארז עצמו , הרבה יותר נוח ככה , ואין איזה פאנבאס כסוף שתקוע מקדימה .
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים שלי , פשוט ורגיל , לא צריך יותר מזה : פחח איך רואים שהמארז הזה או'אי... אגב, איזה אוזניות אלה? דיי דומות לשלי...
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים הנה ה P150 החדש שלי בכל השלבים החל מהאריזה עד ההפעלה. האריזה: מבט מקדימה: מבט מאחור: הספק - NEO HE 430 מבט כללי וקיט הכבלים של הספק: תחילת הרכבה, הכבלים בבלאגן: סיום הרכבה, קצת יותר מסודר. הפטנט לסידור הכבלים: לפני הפעלה: המארז בחושך עם התאורה הכחולה:
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים פשוט ונקי, בדיוק מה שאני אוהב.מה שהכי מציק לי בסידרת p, זה שהם קטנים. אני חייב שטח עבודה גדול. (נקווה שזה הולך להשתנות עם הp190. אבל הבנתי שהוא יוצא רק בfeb)
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים סליחה על הבורות, אבל מה זה "או'אי? או'אי זה אוקראיני בז'רגון המקצועי , וזה HD497 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.