פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים להתרחק מפנדה מחשבים!!! שירות אחד הגרועים!!כרטיס מסך 1500 שקל הלך לפח בגללם... נתתי להם לתיקון לפני יותר מ8 חודשים ועדיין לא קיבלתי כלום ... כבר עזבתי את זה
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים להתרחק מפנדה מחשבים!!! שירות אחד הגרועים!!כרטיס מסך 1500 שקל הלך לפח בגללם... נתתי להם לתיקון לפני יותר מ8 חודשים ועדיין לא קיבלתי כלום ... כבר עזבתי את זהאם נתת להם כרטיס מסך, לא החזירו לך, ופשוט עזבת את זה-אתה האידיוט פה.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים להתרחק מפנדה מחשבים!!! שירות אחד הגרועים!! כרטיס מסך 1500 שקל הלך לפח בגללם... נתתי להם לתיקון לפני יותר מ8 חודשים ועדיין לא קיבלתי כלום ... כבר עזבתי את זה ספר את הסיפור במלואו! אם זה המצב באמת אז אתה לא צריך לעזוב את זה! לדעתי תבקש את כספף חזרה! דבר עם מנהל שירות הלקוחות ולא עם החנות. המנהל כבר ידבר עם החנות והם יגיעו להסדר איתך. מקסימום כלום לא עוזר... תמיד תוכל לקנות קצת דלק וקופסת גפרורים :jump1:
פורסם 2007 בפברואר 1818 שנים מישהו פה קנה פעם מ-IQPC ויכול לתת עליה עדות? מקרה טוב או מקרה רע שהיה לו איתם?
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מישהו מכיר את החנות MDS (או "אלירן מחשבים") בנשר? הכרתי את החנות לפני כמה שנים כשהם היו בצ'קפוסט, היתה חנות אמינה מאוד ומומלצת, אבל מאז שעברה לנשר לא שומעים שום ביקורת לגביה.
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים היא בכלל עוד קיימת?קנינו משם את אחד המחשבים הראשונים של הבית, פנטיום 1 133mhz
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים כן היא קיימת (גם אותי זה הפתיע), החנות פשוט עברה לנשר (ומסתבר שהיא ממוקמת קרוב מאוד לפנדה).
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים למרות שניסיתי "לחפור" בכל העמודים כדי לחפש מידע על חנויות מסויימות, אני חייב לשאול:אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאוד מתלבט מאיפה לקנות (מחשב שיעלה לא זול, כ-9000 שקל).מהחנויות שאני מתלבט:מקסימוס - נראים מאוד רציניים ומקצועיים, רק המחירים לא זולים.פלונטר - שמעתי שהם מקצועיים, רק שהאתר המחורבן והלא מובן שלהם מאוד מוריד את החשק. מחירים טובים.באג - שירות ואחריות טובים, מחירים צורמים.מישהו יכול לעזור לי להחליט?
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים למרות שניסיתי "לחפור" בכל העמודים כדי לחפש מידע על חנויות מסויימות, אני חייב לשאול:אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאוד מתלבט מאיפה לקנות (מחשב שיעלה לא זול, כ-9000 שקל).מהחנויות שאני מתלבט:מקסימוס - נראים מאוד רציניים ומקצועיים, רק המחירים לא זולים.פלונטר - שמעתי שהם מקצועיים, רק שהאתר המחורבן והלא מובן שלהם מאוד מוריד את החשק. מחירים טובים.באג - שירות ואחריות טובים, מחירים צורמים.מישהו יכול לעזור לי להחליט?www.skypc.co.ilwww.noacomp.co.ilwww.iqpc.co.il^ שלושת אלה מעולים, נועה יש שמה מחירים טובים
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אני קניתי במקסימוס (ראה מפרט) - מאוד מרוצה מתהליך הקנייה - המוכר אדיב, הטכנאים יודעים מה הם עושיםלא נזקקתי לטיפול לאחר קנייה - אבל נראו מצויין
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש חנויות טובותמאיפה אתה בארץ ?לא רצוי להזמין מנשר אם אתה מראשוןתקח בחשבון שיתכן שתצטרך שירות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.