פורסם 2007 בפברואר 118 שנים בואנה בן אדם, לקחת את ה קשה את כל הקטע של המוטציה.יש בניכם משהו? וגם אם כן, משמע מה אמרתי
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים פעם...הינו מדברים לא מעט..עכשיו זה שלום שלום וזהווסתם אני לא נוהג לרדת סתם על אנשים אפילו אם הם נראים יותר גרוע מהתחת שלי
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים וואי, אני לא ירדתי עליה, סתם אמרתי בצחוק, ואיך בדיוק אני ארד על מישהי שכל מה שאני יודע עליה שהיא כוסית עם ציונים גבוהים ( אחרי הכוסית כל דבר אחר לא מעניין )??? ועכשו עוד אחד לכל "מתכמתי הפסקל" שבנינו, או סתם כאלה שבטכ"ם: מכירים את זה שאתם עושים תוכנית בפסקל, מסיימים ובודקים שגיאות, ואז אתם קולטים שבמקום לכתוב את הספרה אפס, אתם כותבים את האות באנגלית- O? כי לי זה כל הזמן קורא, כמעט כל פעם שצריך לשים אפס אני שם O, ואין לי מושג למה?! כן נכון זה נראה מאוד דומה, אבל אני מקליד "במקצועיות" ובמהירות בלי להסתכל ממש על מה שכתוב על כל מקש, זה ממש מוזר! זה נראה לי בתת מודע שלי
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים חח אני לא לקחתי אתזה ברצינות...חעח נעזוב אותה וזהו.ולגבי מה שכתבת:אם הייתי לומד פסקל הייתי יכול אולי להשתתף בצערךC שליטה
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני שנה וחצי הייתי על פסקל ולא יצא לי פעם אחת טעות כמו שלך. אני עדיין לא מבין איך בכלל אפשר לעשות דבר כזה. בכל מיקרה, עברתי לג'אווה.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מכירים את זה שאחרי חצי שנה מאז שקניתם ג'ינס הוא נקרע לכם במקום מלא אנשים.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אני שנה וחצי הייתי על פסקל ולא יצא לי פעם אחת טעות כמו שלך. אני עדיין לא מבין איך בכלל אפשר לעשות דבר כזה. בכל מיקרה, עברתי לג'אווה. גם לי לא, אבל- נקודה פסיק!!!! הסימן הארור הזה!!! ; ^ שאלוהים יקח אותו מהמקלדות של כולנו!!!$@!%^%
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים חחח... דווקא אני לא שוכח אף פעם כמעט.ומבאס שאף אחד לא מזדהה איתי :'(מכירים את זה שאתם רואים סרט אימה עם חברים ומתלהבים והכול, אבל רק לקראת הסוף אתם קולטים שאתם לא הולכים לישון הלילה? כאילו אח"כ שאני בבית מארגן אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה!עכשיו ראיתי הטינה 3, סרט חמוד מאוד!
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים חחח... דווקא אני לא שוכח אף פעם כמעט.ומבאס שאף אחד לא מזדהה איתי :'(מכירים את זה שאתם רואים סרט אימה עם חברים ומתלהבים והכול, אבל רק לקראת הסוף אתם קולטים שאתם לא הולכים לישון הלילה? כאילו אח"כ שאני בבית מארגן אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה!עכשיו ראיתי הטינה 3, סרט חמוד מאוד!הטינה 3?מתי יצא?!לי זכור שיש עד 2 כרגע.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מכירים את זה שאתם רזים מידיי והצבא נותן לכם פרופיל 45?וואלה ,קרה לך?כי גם לי יש 45 ואני יחסית רזה
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים וואלה ,קרה לך?כי גם לי יש 45 ואני יחסית רזהבהתחלה קיבלתי 24 (סיפור ארוך), אבל אחר כך העלתי, והם לא שמו לב למשקל (כעיקרון אני צריך לקבל 45), והם נתנו לי 97.אני יכול להוריד אותו מתי שאני רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.