פורסם 2007 בפברואר 118 שנים ^^ נכון! אצלי קודחים תמיד בין 2 ל 4 מכירים את זה שאתם מפהקים פיהוק ממש רציני ואז הלסת שלכם "נתפסת" וזה כואב לאללה?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מכירים את זה שאחרי שאתם משתינים צריך ליפול כמה טיפות מתחת לתחתון, הכוונה בתוך המכנסיים ואז אתם מרגישים קרירות כזאת ומנסים לייבש אותו...
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים .... מסטיק ג'נרי? : חחחחחחחחחחח אשכרה. מכירים את זה שאחרי שאתם משתינים צריך ליפול כמה טיפות מתחת לתחתון, הכוונה בתוך המכנסיים ואז אתם מרגישים קרירות כזאת ומנסים לייבש אותו... מצטער לבאס אבל כבר נאמר פה. מכירים את זה שאתם יוצאים ממקלחת וצריכים לרוץ עד לחדר ואתם אומרים כזה לא נוראה אני ארוץ ולא יהיה לי קר כי בחדר יש מזגן וזה ואז כשאתם רצים הכי קר לכם בעולם
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מכירים את זה שאתם ניכנסים ויוצאים מהמיקלחת ובדרך לחדר אתם עושים פוזות במראה?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מכירים את זה שאתה בטכ"ם ויש לך רק כונפות בכיתה? מכירים??? עדיף כבר בלי בנות בכלל אני מכיר
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים תגיד, אני מכיר אותך מאיפשהו? מכירים את זה שיש לכם ילד מעפאן בכיתה, שקוראים לו אור, ובא לכם לדפוק לו מכות רצח??? סתם מכירים את זה שאתם סתם משחקים להנאתכם בכפות הרגליים שלכם ומותחים שם למטה את האצבעות, ואז פתאום משום מקום, נתפס לכם משהו בכף הרגל וזה כואב בצורה איומה? זה כזה כאילו מעקם לכם את כף הרגל ומשאיר אותה ככה, ואז למשך כמה דקות הרגל שלכם מעוקמת ומלאת כאבים???
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים ואי הזכרתה לי סיפור מצחיק אני חוזר מיום עבודה בתור פועל שחורבאה לשבת על הכיסא של המחשב ואז קם להיתמתח ואז בום ניתפס לי משהו בכף רגל ואז בירך ואז בגב ואני מיתפתל על הריצפה ואח שלי צוחק עליכמובן שאחרי שהצלחתי לקום הוא קיבל כףכף לראש
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני מכיר דווקא אצלנו בטכם יש אחת כוסית מכירים תג'ינסים האלה שכשאתם יושבים זה נראה כאילו עומד לכם?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני מקנא בך כלכל!!! ובקשר לג'ינסים, חחח... כן... מכירים את זה שאתם במסעדה, הולכים להשתין, ואז שאתם חוזרים כולם מסתכלים עליכם במבט מוזר כזה ואתם לא מבינים למה, ואז אתם קולטים שחצי מהחולצה שלכם מקדימה בתוך המכנס בצורה מעוותת כזאת??? כי אני מכיר את זה ;D אחח... איזה סטלן הייתי כשהייתי קטן
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים חח ילד לא מחונךחחלגבי הכוסית-הקטע המצחיק הוא שהיא בלונדה והיא מקבלת ציונים של 90+
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים לגבי הכוסית-הקטע המצחיק הוא שהיא בלונדה והיא מקבלת ציונים של 90+ תפסיק לנפץ מיתוסים!! :lol:
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים חחחח זה אמיתי אני חותם לכםואל תרד עליה^יאללה אני רוצה תואר מתחת לכוכבים שלי "מנפץ מיתוסים"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.