פורסם 2007 במרץ 418 שנים טוב אני ירדתי מהעסקה הזאת... בשביל מסך..שזה אחד מהדברים החשובים ביותר במחשב אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לקבל אחריות אמיתית ולא לאכול אותה אחר כך... בכל מקרה, למי שקנה את המסך כולי תקווה שתהנו ממנו מאוד ושהכל יהיה בסדר.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים חחח אם היה משהו לא תקין אז בכלל!!תהנו מהמסכים אני מקווה שלא תצטרכו לבדוקבעתיד את האחריות של יעקב..
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אתם עושים מיעקוב יותר מדי חאפר, הוא הבטיח אחריות אז תהיה אחריות. מישהו שקנה דרכו אולי יודע על האחריות ? פשוט שכחתי את כל הפרטים
פורסם 2007 במרץ 418 שנים חחח איזו גישה אופטימית..לצערי ישנם יותר מידי סיפורים...הנייר סופג הכל אתה יודע...הוא יכול להבטיחלך מה שהוא רוצה...שוב, אני לא אומר שזה המקרה, אבל בעולם שבוכל אחד מרמה אותך אני מעדיף לרכוש דבר חשובכמו מסך אצל מישהו שאני סומך עליו..ובמקרה הזה,אחד שנותן לי אחריות אמיתית.וחוץ מזה, מה קורה אם החנות נסגרת פתאום מכל סיבהשהיא? הלכה האחריות..
פורסם 2007 במרץ 418 שנים בואנה אני מתחיל לפחד בעניין האחריות, אני כבר מעדיף לרכוש דרך CMS אם האחריות לא תהיה בישראל ואני אוכל להחליף מיידית.הבעיה היא שהמסך נרכש (יגיע מחר לבקשתי) ומה אני אמור לעשות עם זה..ד"א לכמה זמן האחריות של יעקוב מישהו יודע?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים השגתי אשראי, מחר אני יזמין יעקב שמר לי 1 אחרון לא רחבמה הייתם לוקחים רחב או לא רחב, התלבטות אחרונה אני גרפיקאי אבל גם משחק ורואה סרטיםקשה לי להחליט מה כדאי? מה אתם ממליצים?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים רק לי לא ענו, או שפשוט נקסטופ היו סגורים כל יום ראשון (פורים וכאלה)? אני חייייייייייייייב את יעקב דחוף! (מישהו מוכן לשלוח לי את הסלולרי שלו בהודעה פרטית? :)
פורסם 2007 במרץ 518 שנים שכנעתם אותי.. מה הרזולוציה הטבעית שלו?אגב כנראה מחר אני נוסע להביא אותו איזה תוכנות אני צריך לקחת בשביל הבדיקות שהכל תקין פיקסלים וכו'...
פורסם 2007 במרץ 518 שנים באמת, אחרי שטוחנים את הנוסע עד דק אתה עדיין לא יודע מה הרזולוציות הטבעיות של המסכים הללו?WFP - 1680X1050FP - 1600X1200בקשר לתוכנות לבדיקה הנה תגובה שלי בדיון אחר, כך בחשבון שכאשר מדובר במסך IPS אתה צריך לחפש פיקסלים מוארים ולא חשוכיםבניגוד לפאנל VA למרות שעדיף לחפש כל סוג של פיקסל מת רק למקרה שיהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.