עבור לתוכן

מחפש תוכנת צריבה קלה, שתצרוב קבצים על CD/DVD ו....זהו.

Featured Replies

פורסם

בקצרה ^^^ כותרת

ובהרחבה :

יש לי צורב DVD, אבל שנים שלא צרבתי כלום, אני בעקרון קונה הרדיסקים נוספים כשמתמלא (ראו מפרט)

בזמן האחרון אני מעוניין לצרוב מדי פעם משהו לחברים..

אני מחפש תוכנת צריבה , עדיף חינמית קוד פתוח, אם לא אז אני אתפשר על הדבר המומלץ הבא.

ניסיתי את הדמו של נרו ושנאתי כל שניה, מלאת פיטצ'רים שאני לא צריך, משתלטת על המערכת

(שייכה אליה את כל קבצי המדיה במחשב שלי, למרות שבתהליך ההתקנה בפירוש הסרתי את ה"V" מכל שיוך קבצים שהיא רצתה לעשות !)

אני מחפש המלצות ממשתמשים מנוסים לגבי תוכנת צריבה

הדרישות מאוד פשוטות :

שתצרוב על CD ו DVD

אין צורך בצריבות וידאו משונות, אני צריך לצרוב רק DATA ומקסימום AUDIO CD, שום דבר אחר (לא צורב וידאו ל DVD ווכו')

שתעלה רק כשאני מפעיל אותה, שתהיה קלת משקל

עדיף קוד פתוח, אם לא - אז לפחות חינמית, אם אין - הדבר המומלץ הבא שיש לכם....

לא NERO, (גם לא גרסאות ישנות שלה, למרות שבעבר הסתדרתי עם 5 ו-6 מצויין, מחפש משהו חדש) לא ROXIO , לא מכיר כ"כ דברים אחרים

מכיר את גוגל, ומכיר את sourceforge ואחרים, אבל מחפש המלצות שלכם בבקשה.

הרבה תודה מראש

פורסם

אני מכיר שתי תוכנות צריבה חינמיות (לא קוד פתוח): DeepBurner Free ו- CDBurnerXP Pro. לא יכול לתת חוות דעת על אף אחד מהן - קיבלתי Nero 6 ביחד עם הצורב ואני מרוצה. כל כך מרוצה שאפילו לא טרחתי לשדרג לגרסה 7.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

CDBurnerXP Pro נראית טוב, אני חושב שאנסה אותה

עוד המלצות מישהו (אני אשמח גם להמלצות שבאות מנסיון)

פורסם

CDBurnerXP Pro

כפי שכבר אמרו, מעולה- מניסיון

מול נרו יותר פשוטה וקלה, ולא שואלת הרבה שאלות.

ובלי בעיה צורבת על דיסקים מעל 700מגה.

אישית משתמש לרוב בנרו 6 אולטרה אקספרס

פורסם

הכי בסיס - הסייר של ווינדוס :s05:

פשוט למשוך את הקבצים ואז בצד תופיע אפשרות לצריבה.

אודיו - מדיה פלייר, בערך אותו תהליך.

אני לא מת על 2 השיטות, אבל אין יותר פשוט מהן.

פורסם

אני מסכים בקשר לנרו, אני משתדל להמנע מלהשתמש בתוכנה הזו למרות שיש בה הכל... עשתה לי בעיות פעם וכל מני אבל כבר אין לי כוח להתווכח איתה אז רק כשאין ברירה אני משתמש בה :)

בכל מקרה, אני משתמש מלא זמן כבר ב-Burn4Free CD and DVD שזו תוכנה ממש קטנה שעושה מה שאמרת - פשוט צורבת DATA ל-DVD ו-CD עם עוד אפשרויות ל-AUDIO CD וכל מני. לא היו לי בעיות אתה בכלל, ואתה אני צורב כל הזמן, חוץ מקבצי דיסקים שלמים שאני צורב ב-Nero Express כי אני כבר רגיל. אבל בקיצור, למי שאין נרו ואין לו עצבים יכול להשתמש בה ולי אין טענות בינתיים.

pk

נ.ב. כשאני צריך לצרוב DVD לשם DVD (ולא DATA), אני משתמש ב-WinAVIVideoConverter כדי להפוך את הוידאו שלי לקובץ DVD מפלצתי כזה עם תיקיות והכל. הוא גם הופך AVI לכל דבר שתחשבו, ועוד כל מני סוגי וידאו. תוכנה מצויינת לדעתי.

פורסם

אני מופתע שאיש לא הזכיר את CLONE CD עדיין. לא השתמשתי בה מלא זמן אבל אני יודע שהיא עדיין דיי טובה........

אפשר לשאול למה לא NERO? אני משתמש בה כבר מלא זמן ולא מצאתי שום סיבה למה לא להשתמש בה..

ד"א אם פתאום אתה מחליט לצרוב מלא דיסקים ואיזה הארד דיסק מתנקה לך, אני מוכן לקנות במחיר סביר יד שניה :lol:

-ג'ו

פורסם

הי

אני מכיר את CDBurnerXP Pro היא תוכנה טובה, אבל דורשת את NET. (בגרסאת הבטא הנוכחית והחל מהגרסא הבאה) במידה וזה לא מפריע לך אתה בהחלט יכול להשתמש בה ומניסיון היא טובה ואמינה.

במידה ואתה מחפש תוכנה אחרת בגלל ה NET. או סתם מכל סיבה אחרת אני יכול להמליץ על שתי תוכנות.

הראשונה http://www.avsmedia.com/DiscCreator/index.aspx, תוכנה מאוד פשוטה ונוחה

והשנייה http://www.silentnight2004.com/microburner.html, תוכנה קטנה, לא דורשת התקנה (Standalone) כך שאתה אפילו יכול לקחת אותה איתך על disk on key (לא נראה לי שזה כל כך חשוב, אבל אני מציין בכל זאת). הממשק שלה קצת שונה מזה של NERO ו ממשקי הצריבה ה"קלאסיים" אבל הוא לא מסובך או עמוס מדי והתוכנה עצמה פשוט טובה.

קיימת גם Burnatonce http://www.burnatonce.com/, אבל בבסיס היא מיועדת לצריבת CD בלבד, קיימת אפשרות לצרוב איתה גם DVD אבל זה דורש התקנה של תוכנה נוספת (גם היא חינמית), בגלל שאני מצאתי את שני התחליפים שהוזכרו לעיל ולא ממש התהלבתי מההתקנה של התוכנה הנוספת מעולם לא ממש השתמשתי בה אבל אני יודע מניסיון של אחרים שהיא גם טובה מאוד.

אלו ההמלצות שלי בעקרון, אני מקווה שהן יעזרו לך.

ביי

פורסם

אני מופתע שאיש לא הזכיר את CLONE CD עדיין. לא השתמשתי בה מלא זמן אבל אני יודע שהיא עדיין דיי טובה........

אני מחפש תוכנת צריבה , עדיף חינמית קוד פתוח, אם לא אז אני אתפשר על הדבר המומלץ הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים