עבור לתוכן

הדיון הראשי על R600, ה NDA הוסר! כל הביקורת עמ 1

Featured Replies

פורסם

כן בדור חדש אתה מתכון לDX חדש.כי כרטיסים חדשים שיוצאים בעיקר משפרים ביצועים ולא מציגים תכונות חדשות(7800GTX מול 1950PRO לדוגמא).

• תגובות 2.3k
  • צפיות 207.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מתי יצא כרטיס של ATI במחיר של כ-1000 ש"ח?

פורסם

כי כרטיסים חדשים שיוצאים בעיקר משפרים ביצועים ולא מציגים תכונות חדשות(7800GTX מול 1950PRO לדוגמא).

רדאון 1950PRO מאפשר לשחק עם HDR+FSAA.

פורסם

זה לא שהרדאון מיוחד זה באג בליבה 7 של NV

פורסם

זה לא שהרדאון מיוחד זה באג בליבה 7 של NV

לב באג בליבה של אנוידיה, הדור הקודם 6XXX, 7XXX, יכל לבצע 16 ביט FP ברינדור HDR, לעומת 64 ביט FP בסדרת X19XX.

פורסם

ו?

זו לא קפיצת דור.זו עוד אופציה רק הרבה מאוד אופציות חדשות וגורמים רבי משמעות יכולים להגדיר דור לא עוד אופציה.

פורסם

ו?

זו לא קפיצת דור.זו עוד אופציה רק הרבה מאוד אופציות חדשות וגורמים רבי משמעות יכולים להגדיר דור לא עוד אופציה.

מי דיבר בכלל על קפיצת דור, אתה השוואת 7800 מול 1950PRO.

פורסם

מתי יצא כרטיס של ATI במחיר של כ-1000 ש"ח?

מצטרף לשאלה...ואני ישמח לדעת גם מתי יצאו כרטיסים שעולים גם 1500 בערך..

פורסם
  • מחבר

יוני

פורסם

מה הקשר?

עריכה : אה אופס, חשבתי שכתבת יוני (YONI) כלומר השם...

בכל מקרה, מי השווה בין 7800GTX לבין X1950PRO? זה כרטיס HIGH END וזה כרטיס MID RANGE...

פורסם

מי דיבר בכלל על קפיצת דור, אתה השוואת 7800 מול 1950PRO.

אני עם מישהו אחר לפני שנדחפת לשיחה.

פורסם

לב באג בליבה של אנוידיה, הדור הקודם 6XXX, 7XXX, יכל לבצע 16 ביט FP ברינדור HDR, לעומת 64 ביט FP בסדרת X19XX.

אתה אוהב לפלוט שטיות סתם הא?

דבר ראשון אין קשר לזה, 16bit float זה HDR 64bit כיוון שזה מתייחס לכל ערוץ 1 לכל צבע ו1 לגאמא\אלפא.

שום כרטיס מסך לא יכול לעבוד עם פורמט 64bit פר ערוץ.

מה שכן ה-6/7XXX לא יכלו לקחת דגימות MS מתוך חוצץ בפורמט של 64bpp.

למיטב ידיעתי הכרטיס עדיין יכול לבצע SSAA אבל זה לא ישנה יותר מידי כיוון שזה לא בא להחליף multisampling.

פורסם

אתה אוהב לפלוט שטיות סתם הא?

אתה כל כך רוצה לצעוק שאתה מומחה, אז למה שלא תבקש מהמנהלים חמישה כוכבים שחורים עם הגדרה "דובי מומחה לגרפיקה ותצוגה". :screwy:

דבר ראשון אין קשר לזה, 16bit float זה HDR 64bit כיוון שזה מתייחס לכל ערוץ 1 לכל צבע ו1 לגאמא\אלפא.

שום כרטיס מסך לא יכול לעבוד עם פורמט 64bit פר ערוץ.

כתבתי פר ערוץ שאתה קופץ?

מה שכן ה-6/7XXX לא יכלו לקחת דגימות MS מתוך חוצץ בפורמט של 64bpp.

למיטב ידיעתי הכרטיס עדיין יכול לבצע SSAA אבל זה לא ישנה יותר מידי כיוון שזה לא בא להחליף multisampling.

ברגע ש-HDR מופעל אתה יכול לחלום.

דובי זובי, לא יותר פשוט לכתוב מושגים יותר ידידותיים שכולם יבינו, או שאתה אוהב להפגין ידע במושגים שלחלק מהפורום הם סינית,

רק למען שכולם יראו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי כמה שאלות על כרטיסי MID RANGE שאמורים לצאת מתישהו... :kopfpatsch:

יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך, ואמרו לי לחכות חודש לכרטיסי החדשים של ATI. על אילו כרטיסים דיברו, והאם יש כבר באנצ'ים שלהם או פרטים?

ומתי הם אמורים להגיע לחנויות בישראל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים