עבור לתוכן

קונרו חדש +7600GT GIGABYTE - ביצועים נוראיים !!!!!!......

Featured Replies

פורסם

"למה קונרו למה !!!!? מה הוא צריך את זה ..."

אני מניח שהוא בא לחנות וביקש מחשב חזק עם מעבד חזק והכי חדש או משהו בסגנון.

והחנות כמו תמיד עשתה את עצמה ראש קטן.

וכמובן שהוא מעדיף דעה של חנות" מקצועית", שכול הזמן בונה מחשבים,.....

ואז נוצרות הבעיות,ופתאום ניראה שהחנות לא כזו מקצועית כמו שחשבנו,...

סיפור שחוזר על עצמו אלפי פעמים. :-\

• תגובות 94
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוף ....דוד שלי התקשר אליי....

בסוף לקח את ה S3 ....מה שהוסיף לו כולה 300\400 נקודות ב 3DMARK 05 .....דיי מצחיק ... אבל שיהיה

עכשיו שהכל מסודר והמחשב עובד בסדר בגדול (ציפיתי ליותר ביצועים ב3DMARK 05 לפחות) חשבתי לעשות לו אובר קלוק קטן כי הרי אחרי הכל הוא גם לקח קירור ב 200 שקל למעבד (משהו טוב של TT GOLD ) אז חבל להשאיר את המצב ככה אם כבר יש קירור איכותי ולוח איכותי שלא מגביל (לעומת הקודם)

יש איזה דרך פשוטה לעשות אובר קלוק מתון ל קונרו 6300 עם ה ג'יגבייט S3 ? (ב AMD שלי וה DFI זה סיבוך דיי רציני היה לעשות OC גבוהה יחסית אך יציב) בגלל זה אני שואל עם הקורנו והלוח הזה אם יש דרך פשוטה ל OC (לא מבין באינטלים בגרוש) ?

פורסם

דוד שלך חזר שוב על אותה טעות וכנראה קנה את הקירור הזה "בהמלצת" החנות.

אני לא שמעתי על TT GOLD (זה לא ממש משנה אם אני מכיר או לא) ואני מאמין שהיו מציעים לך פה קירורים עדיפים :-\

פורסם

"אחלה קירור אמור להיות "

ניסוח מעולה. "אמור להיות". כן הוא קירור לא רע ,הוא בטוח שקט יותר מאשר המקורי, אבל ממש לא ניראה לי שהבדלי היכולת קירור שווים את ה 200שקל!!

שים לב שהוא הלך להחליף לוח אם ובסוף גם קנה קירור מיותר ב 200 שקל :s07:

לגבי ההוספת ניקוד ב 3DMARK , זה היה צפוי. בסה"כ הבדל של 400MHZ במעבד אם זכור לי נכון. והבדל מזערי בזכרונות.

לגבי OC שאל בפורום אובקלוקינג.

ועצה שלי: בדוק את המחשב של דוד שלך שוב. שכל החלקים נכונים ועובדים כפי שאמורים.

פורסם

יש איזה דרך פשוטה לעשות אובר קלוק מתון ל קונרו 6300 עם ה ג'יגבייט S3 ? (ב AMD שלי וה DFI זה סיבוך דיי רציני היה לעשות OC גבוהה יחסית אך יציב) בגלל זה אני שואל עם הקורנו והלוח הזה אם יש דרך פשוטה ל OC (לא מבין באינטלים בגרוש) ?

בטט שיש רק מומלץ לעדכן את הביוס לפני לגירסת F2. תחפש באתר של גיגביט.

פורסם

יש איזשהי דרך לבדוק אם הבעיה היא באמת במתח/זרם/הספק שמקבל הכרטיס?

מצורפת תמונה של Hardware Sensors Monitor.

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה לא כתוב כלום ב +12 ?.... :s07:

פורסם

עוזר?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן.

אני חושב שזה די גבולי הספק הזה אבל לא נראה לי שזה מה שעושה בעיות.

פורסם

אוקי, עכשיו המחשב בכלל לא זז, עזבו 3DMARK ומשחקים.

פשוט זוחל ברמות, וכשאני מנסה למשל לפתוח קובץ AVI עם BSPLAYER הוא פשוט נתקע ויש הבזק כזה של המסך.

מפחיד למדי העסק...

פורסם

בChipset בEVEREST רשום:

Field Value

Problem AGP is disabled. This may cause performance penalty.

נראה לי שהמחשב זוחל בגלל זה.

איך אני מפעיל?

פורסם

טוף ....דוד שלי התקשר אליי....

בסוף לקח את ה S3 ....מה שהוסיף לו כולה 300\400 נקודות ב 3DMARK 05 .....דיי מצחיק ... אבל שיהיה

עכשיו שהכל מסודר והמחשב עובד בסדר בגדול (ציפיתי ליותר ביצועים ב3DMARK 05 לפחות) חשבתי לעשות לו אובר קלוק קטן כי הרי אחרי הכל הוא גם לקח קירור ב 200 שקל למעבד (משהו טוב של TT GOLD ) אז חבל להשאיר את המצב ככה אם כבר יש קירור איכותי ולוח איכותי שלא מגביל (לעומת הקודם)

בתור מתחיל נראה לי שדוד שלך יסתדר טוב עם המפרט שיש לו כרגע אחרי כל השינויים שעשית,

הוא בסך הכל רוצה לשחק עם כמה סימולטורים של טיסה וזהו.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בגלל שכבר גם ככה יש את הקירור הזה .......ובגלל שגם ככה כבר הוחלף הלוח ....

אני אומר אז למה כבר לא עד הסוף הרי זה רק כמה שניות מהחיים בתוך הביוס בשביל עוד קצת MHZ ..... ;D

בעצם הוא יכול רק להעביר ל FSB 350 ולהריץ איזה SUPER PI כן ? כי לפי מה שראיתי לא צריך ממש להיות ספץ עם ה S3 של ג'יגבייט ....הרוב שם מתנהל על AUTO שמתי לב .

פורסם

אני יודע שזה קשה לראות מערכת כזאת מבוזבזת אבל

בשבילו עם אוברקלוק או בלי זה אותו דבר כי הרי גם ככה אין לו דרישה גבוהה למשחקים.

וחוץ מזה בדקתי כבר את הלוח הזה מ 2.4@1.86 וב 3DMARK השינוי לא היה כזה גבוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים