עבור לתוכן

פתיחה רשמית של themodnation.com

Featured Replies

פורסם

אני מניח שחלק מכם שמעו על הפרוייקט שרץ בארה"ב בשם The Mod Nation. המפתחים Bill "mnpctech" Owen ו Stuart "kikboxes" King שלוקחים את כל נושא המודינג בתור מקצוע החליטו לשתף פעולה ולפתוח סדנת מודינג מקצועית בארה"ב. הפרוייקט החל כיוזמה אישית והתפתח לרעיון לפתוח קהילה שתבוא לעזרתם של מודרים ברחבי העולם ותכלול בתוכה את מיטב המודרים בעולם שיבואו כדי לשתף את הקהילה בשיטות עבודה, מדריכים וסודות מקצועיים שרכשו במהלך הקריירה שלהם בתחום.

לא מזמן קיבלתי הודעה פרטית בפורומים של wizdforums.co.uk והופתעתי לגלות כי נבחרתי ע"י mnpctech עצמו להכין את הבסיס לקהילה שתבוא בפתיחה הרשמית. סה"כ הוזמנו כ 20 אנשים, כולם מודרים בדם והקריטריון היחיד חוץ ממקצועיות כמובן היה רצון וידע לתרום למודרים ברחבי העולם.

האתר אמור להיפתח רשמית היום ב 13 לדצמבר, ואני מעבר לתמיכה שלי בפורומים יהיה גם כתב באתר.

אתמול כל החברים המוזמנים קיבלו הודעה על הפתיחה הרשמית הקרבה והתבקשו לפרסם את הידיעה ולהזמין אנשים לבוא ולהתרשם מהקהילה. אני אישית צופה עתיד גדול לקהילה זו עם המון ידע וניסיון שנצבר ע"י המודרים המוזמנים, ואני רוצה להזמין את כל המעוניינים לבוא ולהתרשם.

האתר יפתח בכתובת www.themodnation.com

הפורומים ממוקמים בכתובת www.themodnation-forums.com/index.php

פורסם

The West Coat Custom of the computers :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

כבוד.

על סמך איזה פרוייקטים נבחרת? (ז"א, מלבד Project Aqualight)

פורסם
  • מחבר

AquaLight הוא הפרוייקט הראשון והיחידי שלי נכון לעכשיו. אני מניח ש זה היה מספיק בשביל להרשים את mnpctech. חוץ מזה אני אולי אחד האנשים הבודדים בקהילה שמתמחה בעבודה עם חומרים מרוכבים (ולא רק בקהילה הישראלית)

פורסם

ייצג אותנו בכבוד!

:yelclap:

פורסם

אם אפשר לישאול מאיפה אתה יודע איך להשתמש בכל החומרים המורכבים שאתה משתמש בהם בפרויקט?

למדת את זה באיזה מקום?

פורסם

כל הכבוד :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לישאול מאיפה אתה יודע איך להשתמש בכל החומרים המורכבים שאתה משתמש בהם בפרויקט?

למדת את זה באיזה מקום?

זה המקצוע שלי :cool2:

פורסם

kick their ass!!!

זאת הסיבה שאתה נוסע לארה"ב???? אם כן מגניב!!! יצג אותנו בכבוד.. מגיע לך!! :]

פורסם

RESTECPA :ylsuper:

זה מגיע לך ללא ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים