פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים אני מעוניין להרכיב מפרט למשחקים כבדים בסביבות 12Kעכשיו ההתלבטות שלי היא - האם לקנות E6600 עכשיו או ששווה לחכות ליציאת המעבדים מרובעי הליבה בקרוב?תודה לעונים.
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים אני מעוניין להרכיב מפרט למשחקים כבדים בסביבות 12K עכשיו ההתלבטות שלי היא - האם לקנות E6600 עכשיו או ששווה לחכות ליציאת המעבדים מרובעי הליבה בקרוב? תודה לעונים. חכה לדור הבא של כרטיסי DXD10, מעבד קוואד אמיתי! יגיע מהמחנה של הירוקים K8L שים את הכסף בפק"מ. אתה מודע לזה שמרובעי הליבה של אינטל הם בעצם שני ליבות מודבקות?
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים האמת? E6400 ולהשאיר כסף בחשבון בנקבעוד שנה תשדרגwhat he said....dont listen to urib , he is living in a very good movie...i wish i could rent it, but its pretty stupid.
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים :lol: איך אפשר להשכיר מעבד מה יש לכם מאורי מסכן כל הזמן יורדים עליו אם הוא לא רוצה לתמוך באינטל זה עניין שלו עזבו אותו הוא אוהב את AMD זה הכל תאמת אני גם חושב שAMD פשוט הרביצו חזק לאינטל וה QUAD זה מהלך נואש של אינטל אבל עזבו זה כבר נושא אחר
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים :lol: איך אפשר להשכיר מעבד מה יש לכם מאורי מסכן כל הזמן יורדים עליו אם הוא לא רוצה לתמוך באינטל זה עניין שלו עזבו אותו הוא אוהב את AMD זה הכל תאמת אני גם חושב שAMD פשוט הרביצו חזק לאינטל וה QUAD זה מהלך נואש של אינטל אבל עזבו זה כבר נושא אחר תודה על התמיכה חבר לבנתיים מי שסובל מהמעבדים של אינטל, הם המסכנים ששמעו פה לכל הפאנבויס של אינטל לקנות E6300 מסורס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=220158.msg1929750;topicseen#new
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים תודה על התמיכה חבר לבנתיים מי שסובל מהמעבדים של אינטל, הם המסכנים ששמעו פה לכל הפאנבויס של אינטל לקנות E6300 מסורס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=220158.msg1929750;topicseen#new זה שהוא לא יודע איך לחבר נכון את הקירור... זה לא קשור למעבד יש לי CORE 6600 שלא עובר 50 במאמץ. ובקרוב יהיה אפילו יותר קר.
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים בנתיים אני לא מצדד באף אחד אני מצדד בארנק שלי אני לא ממש אכפת לי להיפך יותר מלחמה יותר טוב מחירים יותר זולים רק מקווה שאינטל לא יחזרו על השטויות שהם עשו עם ה 8XX ושAMD תמשיך ללחוץ על אינטל ככה כולנו נהנה :jump:
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים בנתיים אני לא מצדד באף אחד אני מצדד בארנק שלי אני לא ממש אכפת לי להיפך יותר מלחמה יותר טוב מחירים יותר זולים רק מקווה שאינטל לא יחזרו על השטויות שהם עשו עם ה 8XX ושAMD תמשיך ללחוץ על אינטל ככה כולנו נהנה :jump: אתה סבבה... אבל יש כאלו שהם FANBOYS כמו אוריב.... לא משנה מה יהיה, אז הוא יצדד רק בחברה אחת... לו לא איכפת מתחרות. העיקר שהוא כותב הרבה פעמים AMD. אני הייתי כמעט 8 שנים עם AMD וערבתי ל אינטל כי אין מה לעשות הם הכי חזקים בשוק כרגע (למעבד מ 1000 שקל ומעלה) אם היה לי תקציב מוגבל אז הייתי הולך על ה X2 3600, אבל מה לעשות היה לי כסף... ואם היית שואל את אוריב מה לעשות היה עונה לך, לא לקנות אינטל כי זה מסריח וה 64 ביט שלהם רגוע וחכה שנתים עד שיצא ה K8L ואז תקנה מעבד.
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים אתה סבבה...אבל יש כאלו שהם FANBOYS כמו אוריב....לא משנה מה יהיה, אז הוא יצדד רק בחברה אחת...לו לא איכפת מתחרות. העיקר שהוא כותב הרבה פעמים AMD.אני הייתי כמעט 8 שנים עם AMD וערבתי ל אינטל כי אין מה לעשות הם הכי חזקים בשוק כרגע (למעבד מ 1000 שקל ומעלה)אם היה לי תקציב מוגבל אז הייתי הולך על ה X2 3600, אבל מה לעשות היה לי כסף...ואם היית שואל את אוריב מה לעשותהיה עונה לך, לא לקנות אינטל כי זה מסריח וה 64 ביט שלהם רגועוחכה שנתים עד שיצא ה K8L ואז תקנה מעבד.את הכסף שלך יכולת להשקיע בדברים לא פחות חשובים ממעבד.K8L חצי שנה גג!
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים זה הכל תלוי באיזה זוית מסתכלים על זהלמשל....אתה צודק ה קוד דואו של אינטל באמת יותר חזקים משל AMD אבל.......הם גם יותר יקריםואחרי ההורדת מחירים הדרסטית של AMD נהיה מצב די מענייןאמנם אינטל יותר חזקיםאבל בטווח מחירים הם יצאו די תיקוכי מעבד שעד לפני כמה היה מיועד לטווח הכי גבוה (חוץ מFX) שזה ה 5200היום עולה איזה 400-350 דולרשבטווח הזה אתה תמצא C2D שדי זהה לו בביצועיםאולי קצת יותר חזק אבל בגלל שאינטל הקדימו את AMD אז כמו שאמרתי זה הכל תלוי מאיזה זוית מסתכלים על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.