עבור לתוכן

רוצה לתכנת ב C תחת יוניקס ב windows ... (קצת מתוסבך)

Featured Replies

פורסם

כנראה משעמם למשהו במכללה שלי והם החליטו שצריך להכין תרגילי בית ב- C תחת מערכת הפעלה יוניקס.. הבעיה היא שאני לא אתקין מחיצה עם לינוקס בלי קשר לחיים... איך אני עושה את זה ?

פורסם

תנסה לתשתמש ב VMWARE.

אגב אם יש לך בעיית תקציב אתה לא חייב לקנות עותק, אתה יכול להשתמש ב Player שאפשר להוריד חינם באתר שלהם,

ביחד עם תוכנה שנקראת VMX Builder, זה 100% חינם וחוקי.

פורסם

אתה יכול גם להשתמש ב

http://www.cygwin.com/

תוכנה שמדמה command prompt וסביבת לינוקס/יוניקס תחת windows

בזמנו כשלמדנו C באוניברסיטה, קימפלתי את הקוד שלי תחת cygwin

(כמו מרבית הסטודנטים...)

פורסם

או להשתמש באחת מגרסאות ה Live הפופולריות (נאמר Ubuntu) בהם המערכת נטענת מ CD.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות..

איך אני משיג את Ubuntu? זה חינם ?...

פורסם
  • מחבר

חה.. :] מה אתה מעתיק תגובות שלי ?...

פורסם

אופציה נוספת היא לעבוד על המחשבים של האוניברסיטה מרחוק, ע"י telnet לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

כן... ומזה בדיוק אני מנסה לברוח... אבל כנראה שאין ברירה.. התקנתי את ubuntu ולקח לי שעה להבין מה קורה איתי ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט , מה שגם אני לא בדיוק נשאר תחת windows אני אשכרה מתקין לינוקס וזה גם לא עזר לי בחיים.

אין דרך קלה ופשוטה יותר ? :kopfpatsch: :kopfpatsch: אני נגנב

פורסם

אופציה נוספת היא לעבוד על המחשבים של האוניברסיטה מרחוק, ע"י telnet לדוגמא.

מה הקשר telnet ?

כן... ומזה בדיוק אני מנסה לברוח... אבל כנראה שאין ברירה.. התקנתי את ubuntu ולקח לי שעה להבין מה קורה איתי ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט , מה שגם אני לא בדיוק נשאר תחת windows אני אשכרה מתקין לינוקס וזה גם לא עזר לי בחיים.

אין דרך קלה ופשוטה יותר ? :kopfpatsch: :kopfpatsch: אני נגנב

VMWARE

פורסם

סתם נקודה למחשבה

אתה לומד תכנות למען השם, אני מניח שזה חלק מתואר אקדמי, לא ?

אם אתה לא תנסה להסתגל לסביבות עבודה שחדשות לך, להתקין דברים וללמוד לעבוד איתם

אני לא חושב שתהיה מי יודע מה תוכניתן, כלומר אולי תיאורטית כן, אבל מעשית לא תהיה שווה כלום בשוק העבודה

פורסם

תשתמש בTELNET כפי שזליג הציע. תשאל את האחראים על המחשבים במכללה מה כתובת השרת של הTELNET של המכללה שאתה לומד בה, תיכנס להתחל->הפעלה> telnet

תרשופ o SERVER_IP_OR_ADDRESS

ואז אנטר

זה צריך להתחבר לך. יתכן שזה ישאל אותך שם משתמס וסיסמא, אז אתה צריך לבקש מהאחראים שם שיסדרו לך אחת כזו. שים לב שכשאתה רושם את הסיסמא זה לא רושם לך כלום על המסך.

ד.א. איפה אתה לומד?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

סתם נקודה למחשבה

אתה לומד תכנות למען השם, אני מניח שזה חלק מתואר אקדמי, לא ?

אם אתה לא תנסה להסתגל לסביבות עבודה שחדשות לך, להתקין דברים וללמוד לעבוד איתם

אני לא חושב שתהיה מי יודע מה תוכניתן, כלומר אולי תיאורטית כן, אבל מעשית לא תהיה שווה כלום בשוק העבודה

מי אמר שאני לא רוצה להסתגל לסביבות עבודה חדשות ? מדובר פה בנוחות נטו. ניסיתי על מהחשבים של המכללה וזה זז לי נורא נורא לאט וזה מחרפן אותי, ולהתקין מחיצת לינוקס שאני כל פעם צריך לעשות ריבוט כדי לעבור בינה לבין windows זה מציק. ותודות ל pig_750 אני חושב שאני בדרך להשיג את מבוקשי וגב נחשפתי לעולם ה- VM שלא הכרתי קודם. ותודה על הדאגה

פורסם

אם אתה לא מתכנן משהו מיוחד, אלא רק תוכנית שמסוגלת לרוץ על הTERMINAL, תנסה להשתמש בTELNET.

פורסם

למי שעובד דרך TELNET, שידע שיש תוכנות הרבה יותר מוצלחות מזו של windows. לדוגמא putty.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים