עבור לתוכן

מה נסגר עם המצעד?!

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי שהזכות לא קיימת. אמרתי שזה מסריח.

וזה נראה לי אבסורדי לחלוטין, שאנשים רוצים לרמוס אנשים אחרים דווקא בשם החופש של עצמם. זה נראה לי יותר כמו שנאה.

ואגב, סתם לידע כללי... דתיים הרבה פעמים מעוררים בי אנטגוניזם. אבל אם יש משהו שמרגיז אותי יותר מדתי פנאט, זה אתאיסט פנאט (אולי בגלל שממנו, לכאורה, היות והוא לא "מאמין" קיצוני, אני מצפה ליותר).

• תגובות 275
  • צפיות 22.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מקווה שהם(ההומואים) יאכלו מכות.ככה אולי הם יפסיקו עם המצעד הדוחה שלהם.

גועל נפש פשוט...תעשו מה שאתם רוצים אבל אני לא רוצה לדעת על זה!!!!!!!

לא טוב לך, אל תלך למצעד.

אתה גר בירושלים? תמנע מלעבור באזור שבו עובר המצעד.

תהנה במצעד :xyxthumbs:

פורסם

ועדיין לא ברור לי

אם מצעד הגאווה נועד למחות נגד אפליה כלשהי (?) כלפי הקהילה ההומו-לסבית, למה הוא לא יכול לבוא במתכונת של הפגנה סטנדרטית? למה לסגור רחובות שלמים ולהפריע לציבור כשאפשר לשכור פארק או רחבה ולארגן משם עצרת עם נאומים וכו'? באופן כזה המסר יעבור אפילו יותר טוב. בנוסף אני לא חושב שקיים בכלל צורך במצעדים בישראל (חוץ ממצעדים בימי חג/זכרון לאומיים רשמיים)

פורסם

לא אמרתי שהזכות לא קיימת. אמרתי שזה מסריח.

וזה נראה לי אבסורדי לחלוטין, שאנשים רוצים לרמוס אנשים אחרים דווקא בשם החופש של עצמם. זה נראה לי יותר כמו שנאה.

ואגב, סתם לידע כללי... דתיים הרבה פעמים מעוררים בי אנטגוניזם. אבל אם יש משהו שמרגיז אותי יותר מדתי פנאט, זה אתאיסט פנאט (אולי בגלל שממנו, לכאורה, היות והוא לא "מאמין" קיצוני, אני מצפה ליותר).

שוב, אין פה עניין של רמיסה,

יש פה עניין של מגזר שלם שמסרב להכיר בחוק (ולהתנהג כמו בני אדם תרבותיים)

המצעד לא עובר באזור של החרדים, גם אם חרדי יקלע למקום הוא לא יראה דברים פרובוקטיביים

מבחינתם, זה לא צריך לשנות כלום.

אבל מה, מפריע להם שתועבה כזאת תדרוך בעיר הקודש, בטריטוריה שלהם

אז זהו, שירושלים לא שחורה עדיין, מישהו צריך לשחרר להם את המקל מהתחת שיבינו שיש לקבל את האחר ולא לזרוק עליו שתן ולנסות לדקור אותו.

אגב, מנהיגי העדה המוסלמית הודיעו שהם מתנגדים למצעד אבל לא יפעלו באמצעים אלימים ע"מ להפריע לו, נקודה למחשבה.

תהנה במצעד :xyxthumbs:

אני לא הולך למצעד.

ועדיין לא ברור לי

אם מצעד הגאווה נועד למחות נגד אפליה כלשהי (?) כלפי הקהילה ההומו-לסבית, למה הוא לא יכול לבוא במתכונת של הפגנה סטנדרטית? למה לסגור רחובות שלמים ולהפריע לציבור כשאפשר לשכור פארק או רחבה ולארגן משם עצרת עם נאומים וכו'? באופן כזה המסר יעבור אפילו יותר טוב. בנוסף אני לא חושב שקיים בכלל צורך במצעדים בישראל (חוץ ממצעדים בימי חג/זכרון לאומיים רשמיים)

מה זה משנה לך איך הם מפגינים? בכל העולם מתקיים אותו סוג הפגנה, מצעד.

למה שישראל תהיה שונה?

פורסם

ועדיין לא ברור לי

למה הם חייבים להסתובב בכל מיני תלבושות מגעילות וכל מיני.אם הם היו לוקחים שלטים ועושים הפגנה נורמלית,זכותם.

אבל הם חייבים לעשות דווקא...ולמחות על אפליה שלא קיימת...

פורסם

סתם שאלה.. בלי קשר לעובדה שגם אני חושב שכל מי שכלכך בעד המצעד הזה (ולא רק בירושליים אלא בכלל בעולם) הוא אידיוט ועושה את זה "דווקא", כאילו שזה מעניין אותי אם בלילה הוא עושה סקס פרוע עם בני המין השני או עם בני מינו..

באיזו זכות החרדים חושבים שהם יכולים למנוע ממישהו כניסה למקום מסויים, שהוא לא רכושם הפרטי (כלומר, הבית הפרטי שלהם. הרחוב לא שייך להם) ?

מעבר לכל סיפור המצעד הזה, יש גם את עניין הכביש הראשי בקריות שפאקינג נחסם לתנועה בשבת פשוט בגלל שהיו מקרים של אלימות כלפי אנשים שנסעו שם.

במקום לכלוא בצינוק את האנשים שעשו את זה, פשוט נתנו יד לכפיה דתית בחסות החוק וסגרו את הכביש לתנועה - חוצפה ממדרגה ראשונה !

פורסם

מה זה משנה לך איך הם מפגינים? בכל העולם מתקיים אותו סוג הפגנה, מצעד.

למה שישראל תהיה שונה?

מה איכפת לי מה קורה בשאר העולם?

לדעתי אין צורך במצעד גאווה בישראל והסברתי מדוע

פורסם

אתה יכול להבין את הצורך של הקהילה הזאת לפעול בצורה דומה לשאר הקהילות בעולם?

זה לא משנה מה אכפת לך, משנה מה אכפת להם.

לצורך העניין, מדובר במצעד הגאווה העולמי, יש סיכוי סביר שהם לא יכלו לעשות אותו בצורה אחרת.

פורסם

ממתי קהילות אחרות בעולם צועדות ברחוב במטרה לזעוק "אני מזיין נשים שמנות" או "אני מזיין רק בלונדיניות" או וואטאבר?? ::)

פורסם

הם לובשים תלבושות מגעילות? פנאט נתפסת!

אין חוק שאוסר ללבוש בגד כזה או אחר. אה נכון, יש חוק כזה, אבל הוא חוק מהתורה.. משהו עם "צניעות".

אבל התורה עדיין איננה חוק בישראל (ויש שמנסים להופכה לחוק, ע"ע "תורת ישראל - חוקת ישראל"). ולדעתי - טוב שכך.

אז:

הומואים ילבשו בגדים אופנתיים ונועזים, או כל דבר אחר.

דתיים ילבשו לבוש שחור ומסורתי המיוחד להם, או כל דבר אחר.

לשניהם מותר ללבוש מה שהם רוצים, ואם אתה טוען שהלבוש שלהם "מגעיל", זוהי דעתך וזכותך לחשוב ככה, וזה הכל.

פורסם

אתה יכול להבין את הצורך של הקהילה הזאת לפעול בצורה דומה לשאר הקהילות בעולם?

זה לא משנה מה אכפת לך, משנה מה אכפת להם.

אף-אחד לא הכריח את ישראל להעתיק מהעולם את הנורמות שלו

לדעתי עדיף לפעול נכון מאשר לפעול "סתם כי כולם עושים ככה"

פורסם

אין חוק שאוסר ללבוש בגד כזה או אחר. אה נכון, יש חוק כזה, אבל הוא חוק מהתורה.. משהו עם "צניעות".

אבל התורה עדיין איננה חוק בישראל (ויש שמנסים להופכה לחוק, ע"ע "תורת ישראל - חוקת ישראל"). ולדעתי - טוב שכך.

אז:

הומואים ילבשו בגדים אופנתיים ונועזים, או כל דבר אחר.

דתיים ילבשו לבוש שחור ומסורתי המיוחד להם, או כל דבר אחר.

לשניהם מותר ללבוש מה שהם רוצים, ואם אתה טוען שהלבוש שלהם "מגעיל", זוהי דעתך וזכותך לחשוב ככה, וזה הכל.

אני לא פנאט,וגם לא דתי.אבל גבר בחוטיני עם 5 ק''ג איפור זה דוחה ושונה בהרבה מהלבוש שהחרדים לובשים,לא?

פורסם

ממתי קהילות אחרות בעולם צועדות ברחוב במטרה לזעוק "אני מזיין נשים שמנות" או "אני מזיין רק בלונדיניות" או וואטאבר?? ::)

מה הקשר?

זאת עובדה שהומוסקסואלים נתפסים אחרת מהטרוסקסואלים בתודעה הציבורית ויש גם אפליה מסויימת נגדם

הם מרגישים צורך בהפגנה שנתית, שיבושם להם.

אף-אחד לא הכריח את ישראל להעתיק מהעולם את הנורמות שלו

לדעתי עדיף לפעול נכון מאשר לפעול "סתם כי כולם עושים ככה"

הם רוצים לעשות את זה ככה, זאת בחירה שלהם.

מה כל כך קשה להבין?

פורסם

יש לי חדשות בשבילך, יש חוק נגד התערטלות בפומבי, והוא חוק מדינה.

פורסם

מה שהכי מפריע לי זה הצביעות... מצד אחד, מצעד בשם החופש, נאורות לשמה... מצד שני, הוא בעצם נעשה בשביל לגרום לאנשים סבל, דווקא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים