פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים כן לזה יתכוונתי שיפסיקו אם הסטיבים האלו או שימציאו כינוים יש יותר מידי סטיבים מפורסמים בעולם
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים בכל מקרה אתה שוכח שהmini יכול לא רק לשמש כמחשב לסטונדט (בגלל הביצועים הלא מדהימים), אלא כמחשב HTPC, ובתור כזה הוא לא כל כך יקר, ואף קטן יפה ונוח מכל שאר המתחרים.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים בכל מקרה אתה שוכח שהmini יכול לא רק לשמש כמחשב לסטונדט (בגלל הביצועים הלא מדהימים), אלא כמחשב HTPC, ובתור כזה הוא לא כל כך יקר, ואף קטן יפה ונוח מכל שאר המתחרים.אבל זה העניין כל מה שאמרתה נכון בכל זאת הרכיבים זולים מאוד והתוכנות זה תוכנות צד ראשון מה שתאורטי מאפשר לאפל למכור אותו מאוד בזול אבל היא לא עושה את זה תזכור שהוא לא נגן סירטי HD ולא מריץ משחקים במחיר של 2500 שקל בארץ הוא יכל למכור הרבה ואפל היתה מרוויחה מיזה
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר קרירין למען השם:אין דבר כזה מיני מק, קוראים לזה מק מיני.בקשר למחיר כבר דיברנו על זה פעם וראית שאין אף מחשב עם מפרט שווה ובגודל הזה במחיר הזה...
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אבל זה הנקודה זה שוק פנוי לגמרי ואפל יכולה לנצל את זה לפני שחברה אחרת תנצל את זה
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחשב מותג אף פעם לא יעלה כמו מחשב שתרכיב בKSP,זה באמת כל כך קשה להפנים?במיוחד לא אחד עם מערכת הפעלה מקורית.(אגב, הוא גם משתמש בזכרונות SO-DIMM שיותר יקרים מזכרונות רגילים ואני מניחה שגם בדיסק קשיח של נייד שיותר יקר)
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מי דיבר על KSP ? וחוץ מיזה יכולים לעשות גירסה אם זכרונות רגילים אני רק מדבר על פוטנציל שלא ממומש וחבל
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אתה לא מבין דוגמאות?מחיר של 2500 הוא לא ריאלי למחשב כזה,וחבל שאתה לא מצליח להבין את זה.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים זה בטח ריאלי אם יתכננו אותו מראש למחיר זול אז כן צריכים לעשות כמה שינוים לאפשר מחיר זול אבל זה שווה את זה כי המחשב יאפוך להיות מנסטרים מבחינה חומרתית הרוב זה OB צריכים לימצוא פיתרון להכניס DDR2 רגילים שהרבה יותר זולים וזהו יש לך מחשב שב2500 שקל ימכור כמו לחמניות במקום מחשב שישב על המדף
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים קרירין , ויכלו לותר על זה שהוא קטן , הרי זה מיקר עלויות , ועל זה שהוא מעוצב , הרי מיותר לשלם על זה , ועל המקום שחסר לכרטיס מסך חיצוני , הרי הם טובים יותר .... וכך בלי סוף והיית מקבל מחשב לבן שאתה קונה ב2500 ש"ח. מה לעשות - מארז כזה מצריך ויתורים ונותן ערך מוסף אחר - זאת העובדה. וגם כשמשווים לאופציות אחרות באותו סדר גודל - הוא עומד בהן בכבוד. קרירין - יש הבדל בין מחשב מותג פיצפון למחשב לבן בגודל רגיל מורכב מחלקים רנדומלים. ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אתם פשוט לא מבינים תנקודה ברור לי שהוא נימכר באותו מחיר של מחשבים ממותגים בסגנון ואני לא מאשים את אפל במחיר אבל כן אפשרי לעשות שינוים קטנים בחומרה ולישאר באותו הגודל ולמכור אותו בזול וככה ליכנס לשוק שלא קיים קחו את הסנסה C240 לדוגמה לפניו היו רק נגנים סינים בכזה מחיר והוא היה הנגן הממותג הראשון במחיר כזה זול ונמכר כמו לחמניותגם מחשב נייד כמו הIEE לא היה וגם הוא נמכר מצוין השוק מוכן לקנות מכשירים כאלו השוק מת על מותגים זולים על חשבון כח חישוב או יכולות אחרות וניראה איזה חברה תעשה את זה ראשונה
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים קרירין , אם היתה דרך - הם היו עושים את זה.תחשוב על זה שיש שיקולים שהם לא מכניסים רכיבים אחרים , כמו חום , גודל , דרישות חשמל וכו.הסנסה הוא לא דוגמא כי נגני MP3 מרכיבים סינים מאוד זולים ליצור וקל למתג.דוגמא שניה שלך לא קיימת , אולי אתה מתכוון לEEE? (לפחות תכתוב את שם המוצר שאתה מתייחס אליו כראוי - זה ומאריו מכות)המחשב בקושי התחיל להימכר ועדיין לא יודעים אם זה הייפ שיעבור חודשיים אחרי שהוא בשוק או לא (אבל יפה שאתה כבר קורא את העתיד)השוק בארץ מת על מותגים זולים וחיקויים למיניהם, השוק בארה"ב ובאירופה מוכן לשלם יותר על איכות (ולכן מחשבי מותג נמכרים שם הרבה יותר!) והמחיר של המק הזה זול גם שם והוא מוכר לא רע בכלל.אפל לא מכוונת לשוק של הבשקל 20 בדיוק כמו עם האייפוד וגם שם למרות שיש חיקויים סינים למכביר , נראה לי שמצבם לא רע בתור Market leader.שלא תבין לא נכון , גם לדעתי המק מיני כבר מתחיל ליהיות טיפה מיושן והייתי חושב פעמיים אם לקנות בשלב הזה או לחכות לעידכון , אבל הטענות שלך פשוט לא נכונות.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.