פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים שלום,סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו:מעבד E6600לוח אם ASUS P5B DLXזיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNRיש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש.האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר למה לא תנסה בלי להעלות מתח, ותראה אם הוא יציב ?.אני שואל כרגע ברמה תיאורטית, כי המחשב עוד לא הורכב והגיע אלי.... עד אז אני מנסה לחקור את הנושא.
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים צ'מע יש לי מפרט כמו שלך, רק עם זיכרונות HZאני אמור לתת בראש, לא יודע למה לא הולך לי, אני לומד :-)
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר אם אני מעלה את הבאס ל- 400MHZ עם הזכרונות (G.SKILL 2GBNR (800MHZ, והמחלק נשאר 1:1, אין צורך להעלות מתח לזכרונות, נכון?הרי אני מגיע בסופו של דבר לתדר המקורי של הזכרון...
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים תראה אני קראתי הרבה בנושא וראיתי אנשים (אפילו בפורום הזה תעשה בחיפוש: oc p5b) שמגיעים ל400 בלי העלאת מתחים העלאת מתחים תתחיל בערך ב 420 ואני שכל לוח יכול לתת תוצאות שונות תנסה לאט לאט תבדוק ליציבות ותעדכן אותנו...על תפחד תן לו בראש
פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים אני עם ה 6600 וה Asus P5W DH Delux שלי לא מסוגל להגיע לבאס 400 בלי להעלות מתחים גם למעבד וגם לזכרונות (אבל הזכרונות הם OCz, שידועים באהבה שלהם למתח) ..
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אני לא מבין, מדוע צריך לעשות העלאת מתחים לזיכרון אם לא עושים להם OC ?, לשם מה הם דורשים יותר מתח ?.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ברגע שאתה מעלה את הבאס אתה מעלה גם את התדר שלהם.במבחינה תאורטית הכל אפשרי, המשתנים הם רבים ולכן אי אפשר להגיע למסקנה מהמפרט שלך.רק המלצה, בשום פנים ואופן אל תעלה את התדר ישירות ל-400MHz, תעלה לאט לאט עד שאתה מגיע לבאס יציב ואח"כ תנסה להעלות מתח למעבד ולשנות מחלקים על מנת להגיע לתדר גבוה יותר.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ברגעש אתה מעלה את הבאס אתה מעלה גם את התדר שלהם.במבחינה תאורטית הכל אפשרי, המשתנים הם רבים ולכן אי אפשר להגיע למסקנה מהמפרט שלך.רק המלצה, בשום פנים ואופן אל תעלה את התדר ישירות ל-400MHz, תעלה לאט לאט עד שאתה מגיע לבאס יציב ואח"כ תנסה להעלות מתח למעבד ולשנות מחלקים על מנת להגיע לתדר גבוה יותר.מסכים , קודם תנעל מתחים (הכוונה להעביר אותם מAUTO ל1.2 אני חשוב) לכל הרכיבים שמשתתפים בOC , ואז תעלה כל פעם 10 בFSB עם בדיקת יצבות וטמפ' בין העלאה להעלאה...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים עם היה מדובר ב E6300 אז יכולת להתחיל ישר מ400 עם מחלק 1:1בלי להעלות מתחים מאחר ומדובר בE6600 אז אני בספק בגלל שהתדר שלו יותר גבוהמלחתחילה והמכפלה שלו גבוה יותר אז כדי לשמור על יציבות הוא זקוק למתח גבוה יותרלדעתי אם תגיע ל 380 (אם איו לך אמצאי קירור מיוחדים)זה נהדר אפילו שהלוח יוכל לתת יותר המעבד לדעתי לא יוכל לסחוב הרבה יותראני מעריך שמבאס 320-330 כבר צריך להעלות מתחיםפשוט תעשה חיפוש בפורום על OC למעבד הזה,בטוח משהו עשה אחד ותיראה לאן הוא היגיעותדע בערך לאן לכווןהנה לינק ל OC של LIPA שמצאתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205991.0שלדעתי הגיע לגבול
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים עם היה מדובר ב E6300 אז יכולת להתחיל ישר מ400 עם מחלק 1:1בלי להעלות מתחים מאחר ומדובר בE6600 אז אני בספק בגלל שהתדר שלו יותר גבוהמלחתחילה והמכפלה שלו גבוה יותר אז כדי לשמור על יציבות הוא זקוק למתח גבוה יותרלדעתי אם תגיע ל 380 זה נהדר אפילו שהלוח יוכל לתת יותר המעבד לדעתי לא יוכל לסחוב הרבה יותראני מעריך שמבאס 320-330 כבר צריך להעלות מתחיםפשוט תעשה חיפוש בפורום על OC למעבד הזה,בטוח משהו עשה אחד ותיראה לאן הוא היגיעותדע בערך לאן לכווןמישהו אכן עשה , והנה גם מה שהוא עשה ...http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=788הוא אומנם עשה את זה על גז , אבל לדעתי אתה יכול להגיע למתח קרוב , תסתכל טוב על הטמפרטורות ואתה מסודר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.