פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים טוב אז ככהחוץ מהצלף אי-אפשר לשלוט על חיילים בנפרד. הם באים בקבוצות של 3-6 אנשים, ומתפצלים רק במקרה שהם משתלטים על מקלעים/מרגמות/תותחי שדה. הדרך הכי יעילה להפטר מחיילים מבוצרים היא להשליך רימוני Satchel על הבניין, מה שיהרוג את כל ה"דיירים" ויגרום נזק מינימלי למבנה עצמו. פשוט תריץ את החיילים ממחסה אחד למשנהו (כמו שעשית במרבית השלב הראשון) עד שאתה מגיע. לגבי החיילים עם הטילי כתף, כדי להתגונן מהם תעמיד מקלענים בנקודות אסטרגיות (פרוזדורים צרים וכל מקום שמאלץ את האויב לרכז את הכוחות בשטח קטן) ואם נתקלת בהם בשטח פתוח פשוט תסתער עליהם עם רימונים. עובד ב99% מהמקרים
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יש לי בעיה קטנה במשחק אני לא רואה את החיילים התקנתי את הדריברים האחרונים וזה עדין לא עזר r9250 אם מישהו שמע\ראה\קרא שישתף תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כשאני מנסה להתקין את המשחק עולה לי ההודעה אם אתה מתקין מדיסק, תנסה להעתיק את כל התוכן שלו למחשב, ולהתקין מהמחשב עצמו. אם זה עדיין לא עוזר, הייתי מבצע CHKDSK כדיי לראות אם בדיסק קשיח הכל בסדר. בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים שיחקתי ברשת של הבטא, זה מהנה מאוד במיוחד אם אתה משחק עם חבריםמאיפה אני יכול להוריד את הגרסת רשת?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יש לי בעיה קטנה במשחק אני לא רואה את החיילים התקנתי את הדריברים האחרונים וזה עדין לא עזר r9250 אם מישהו שמע\ראה\קרא שישתף תודה. לחבר שלי יש אותה בעיה אז בבקשה מי שיודע אולי מה לעשות :s05:
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר תתחיל לאוהב כי שאתה משחק ברשת ואתה באילנס אין מצב אתה מנצח אקסיס כי 3 טנקי טייגר והוא רוצח אותך חח... אכן משחק מעולה, אני משחק ברשת כעיקרון עם חברים שלי דרך חמצוצים, מדריך שהכנתי: http://www.epstain.be/coh/ מישהו רוצה לארגן משחק?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים טוב מצאתי פיתרון די דפוק לבעיה שלי הוצאתי מהארון את "המלך" GF3 128MB ידעתי שאפשר לסמוך עליו אולי הגרפיקה לא משהו אבל המשחק זז חלק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.