פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אין קשרלדעתי מדובר בעצלנות שלהם בלבדאם תתנה את הקנייה שלך בזה שיעדכנו BIOS הם יעדכנו אותו
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אבל גם בביוס F4 זה אמור להיות מתח של 1.8וכל פעם שאני יעשה clr_cmos זה יחזור למתח הזהאז מה הקטע פהרגע... זה כבר קרה פה למישהו בארץ? או שזה רק מידע שמסתמכים עליו מxtreme systems?עריכה: עוד משהו, הדגם המסויים שאני קונה יכול לעבוד על 1.9 גם לפי מה שהאתר אומראז אם זה יהיה 0.1 וולט פחות זה בטוח לא יעשה בוט?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כן אבל איך אם אני מקבל קיט של 2 סטיקים של הזיכרון הזה ואין לי מאיפה להשיג זיכרון DDR2 אחר שיתן לי לעשות בוטיש מצב שהמחשב ידלק לפחות ויתן לי להיכנס לביוס?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים כנראה שכןפשוט הזכרון לא יהיה יציבאבל מספיק כדי לאפשר לך לעבור POSTכדאי לבדוק את זה מול האנשים שהעלו את הטענות ב-XS מכיוון שאני לא נתקלתי בבעיה, ומצד שני גם לא התקנתי זכרונות G.Skill על 965
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים יש לי כמה שאלות שמענינות אותי:א. אם אין בלוח אם זיכרונות, אבל כל שאר החלקים מחוברים, מה יקרה? (לא יעלה, יעלה ויגיד לי שאין, אפשר לגשת ככה לביוס?).ב. איך משנים את המתח של הזיכרונות ידנית?ג. כאשר אני מוריד למעבד (או כל רכיב אחר) את התדר בצורה משמעותית, צריך גם להוריד מתח?ד. מה זה T1 ו-T2 בזיכרונות, מה ההבדל, מה עדיף, בקיצור את כל המידע....
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אחלה! אם זה יתן לי לעשות פוסט ולהיכנס לביוס אני ישנה ל2 וולט במהירות בלי בעיהכבר נכנסתי לסרטיםעכשיו מה שנשאר זה שהחברת משלוחים הזאת תזיז את התחת כי כל החלקים שהזמנתי כבר בחנות ועדיין לא שלחו לי, זה נורמלי?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אולי החנות עדיין לא שלחהותבדוק שוב עם מי שכן התנסה בענייןיש לי כמה שאלות שמענינות אותי:א. אם אין בלוח אם זיכרונות, אבל כל שאר החלקים מחוברים, מה יקרה? (לא יעלה, יעלה ויגיד לי שאין, אפשר לגשת ככה לביוס?).ב. איך משנים את המתח של הזיכרונות ידנית?ג. כאשר אני מוריד למעבד (או כל רכיב אחר) את התדר בצורה משמעותית, צריך גם להוריד מתח?ד. מה זה T1 ו-T2 בזיכרונות, מה ההבדל, מה עדיף, בקיצור את כל המידע....א. ציפצופים, לא תראה כלום על המסך. אין POST.ב. דרך ה-BIOS, בד"כ ב-Advanced, JumperFree, GenieBios, uGuru וכו'ג. רצוי, כי אין לו צורך במתח גבוה בשביל תדר נמוךד. מופיע בשאלות הנפוצות
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מישהו בnewegg טוען שאיך שהוא קיבל את הלוח ואת הזיכרונות הם ישר עבדו לו והוא אומר שזה שטויות שאנשים אומרים שזיכרונות לא מתאימים ללוח ושהם לא טובים כי פשוט הם לא משנים ידנית ל2.0 וולטhttp://www.newegg.com/Product/CustRatingReview.asp?DEPA=0&Type=&Item=N82E16820231084&SortField=1&SummaryType=ALL&Pagesize=&Page=תגובה שישית
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים עפ"י הFAQ של XTREMESYSTEMSיכולים להיות ללוח בעיות עם זכרונות עם מתח סטוק גבוהמכיוון שהמתח שהוא נותן בDEFAULT הוא רק 1.8כנראה שיש זכרונות שלא עושים בוט עם כזה מתחכמובן שאם הוא יעשה בוט לא תהיה בעיה לשנות את המתח ידניתאבל זה עדיין סוג של "סיכון"כמו שליאור אמר, תלחץ על נעה שיעדכנו ביוס (אפילו תתנה בזה את הרכישה)רק בשביל לא להתקע(בהנחה שבביוס חדש הדבר כבר סודר)
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני לא יכול לסכן את הרכישה שלי משם, כל החלקים שאני צריך נמצאים שםזה סיפור ארוךההורים שלי רצו למכור את האוטו ולקנות ג'יפ ובסוף הם לא קנו כלום אבל עכשיו כל פעם שהם מנסים לקנות אוטו זה לא אקטואליאז אין לי איך לנסוע מחנות לחנות ולפצל קנייהומצאתי שנעה מחשבים מוכנים לשלוח את כל החלקים תמורת 50 שקל, כי אני משלם במזומן, אין לי כרטיס אשראיעכשיו יש להם את כל החלקים כבר והם אמורים לשלוח לי את זה מחר או ביום ראשון אפילוואני לא רוצה שהם לא ימכרו לי בגלל שאני צריך לריב עם המוכר שיעדכנו לי ביוסכל הזמן קורים לי דברים רעים נמאס לי כבר, שום דבר לא הולך לי, אפילו מחשב שאני רוצה לקנות אני צריך להתסבך איתו
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אתה לא צריך לריב עם אף אחדתגיד להם שאם אתה לא מקבל את הלוח אם עם הה-BIOS האחרון אתה לא קונה נקודההם יעדכנו את ה-BIOSאחרי הכל מדובר על 5 דקות של עבודה (במדידה לי לקח 7, וזה כולל להוריד מהשרת של DFI שהוא איטי יותר (גם קובץ BIOS וגם WinFlash), העתקה ל-DOK, וריצה הלוך וחזור (אמנם מדובר על בתים צמודים, אבל עדיין זה מרחק)
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מקסימום אם הם לא ישלחו מחר וישלחו יום ראשון אני ינסה לבקש שובאני רוצה לספר פה כך וכך שלא יצא מצב שאני כאילו מוציא שם רע או משהו בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.