פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים להוריד תזמונים , במיוחד במהירות שאתה נמצא בה , יותר "קשה" .תישאר בתיזמונים האלה , חפש את התדר המקסימלי .
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים להוריד תזמונים , במיוחד במהירות שאתה נמצא בה , יותר "קשה" . תישאר בתיזמונים האלה , חפש את התדר המקסימלי . מחזק וקח תמאתיים חמישים שקל -הרווחת ,מעז יצא מתוק.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני עושה בדיקת של 4 מחזורים ב-SNM, וכנראה שזו הגרסא האחרונה כי מישהו מכאן נתן לי לינק. לקח בערך 45 דקות.זאת הגרסה האחרונה : 1.8.1http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=127אם לא צריך את בדיקת המעבד תבטל אותה , זה יחסוך לך זמן .תוריד את המעבד לתדר שאתה יודע שהוא רץ בו , ותרים רק את מהירות הזכרונות .
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר תודה על העצה אבל זה מה שעשיתי. לגבי הגרסא כרגע המחשב לא מחובר אז אני לא בטוח לגביה, אבל נתתי לו בדיקה ארוכה של SNM והוא די דחף את הזכרונות במשך יותר משעה (הם היו על 935 ב 5-5-5-15) והם עברו. נראה לי מספיק טוב בשבילי. אם המעבד ינצל באס של 460 והזכרונות יעשו 920, אני אהיה מסופק.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים רק לידע כללייש ל GSKILL סדרה שלמה של זכרונות שלא עובדים עם CHIPSET 965אז תשמח בזכרונות שלך
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים מחבר איפה אני מברר דבר כזה? (כי הם לא מוכנים לתת לי את ההפרש, רק להחזיר לי 1,200 ש"ח שזה הסכום ששילמתי, תמורת החזרת הזכרונות... אז יכול להיות שאני אאלץ לקנות GSKILL בכל מקרה... אלא אם הייתם ממליצים בכל זאת להשאר עם מה שיש לי, כי הם בדוקים ועובדים לא רע)
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים לא עובדים? מה? אני בדיוק הזמנתי DS3 עם זכרונות של GSKILL מנועהזה באמת נכון? אין עידכון ביוס?
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים אני לא שמעתי על זה, אבל מאז שהלוח יצא יצאו עוד כמה ביוסים, ולכן יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה בביוסים החדשים.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים ניראה לי שאפשר לעשות בוט בלי זיכרונות ואז לעדכן את הביוס.....תיראה, בהתחלה תרכיב את הזיכרונות, לא עובד, תוציא אותם ותפעיל בלי, ואז תעדכן את הביוס.
פורסם 2006 באוגוסט 2419 שנים תודה על העצה ליאור איך לא חשבתי על זהאני קונה מנועה, אני מקווה שהם יסכימועריכה: המוכר אמר שלא מוכרת שם בעיה כזאת ושלא ישימו לי ביוס אחרון שםאני מקווהאחרת אני יצטרך להתפלל שמישהו מהאנאלפבתים שגרים בשכונה שלי מחזיק מחשב עם DDR2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.