פורסם 2007 בינואר 1218 שנים C&C היא סדרת משחקים ראליסטים ולא של כל מיני פריקים ובגלל זה אהבתי אותה ... חבל שהם הורסיםבכל זאת לא מדובר פה בריאליסטיות לשמה ותמיד אפשר להיכנס לקטנות ולמצוא פגמים(כמו איך במשחקי הסדרה חייל היה בגודל של גיפ?)ולדעתי כדאי לחכות לפני שאתה מספיד וישר אומר שהורסים, עוד לא שיחקת שאתה יכול להגיד שהרסו משהו, אולי לא עמדו בציפיות שלך אבל עדין לדעתי לא הרסו כלום ,כדאי לתת להם צ'אנס בעניין הזה מכיוון שלפי כל הצדדים האחרים שראינו שקשורים במשחק, אם זו הגרפיקה, משחק הרשת או הסרטונים שעושים קאמבק אז אולי הפעם לשם שינוי EA יעשו משהו כמו שצריך.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים נקודה אחת שאני מסכים איתך ונקודה אחת שאני מסכים איתך חלקית...מטבע שזרקתי אומר להתחיל מהמסכים, EA חייבים להתחיל להפסיק להרוס סדרות טובות ולהתחיל לפתח כמו שצריך וכמובן להתחיל להצדיק את העובדה שהם יצרנית המשחקים הגדולה בעולם (אבל לא הטובה בעולם, לפחות בינתיים)מה שאני מסכים איתך חלקית זה שיש משחקים לא הגיוניים, ומה שנתת פה היה דוגמא קטנה מדי, דוגמא יותר חזקה תהיה כזאת :חייל עם טילי נ"מ\נ"ט בצבע כחול מול חייל רגיל (עם רוס"ר רגיל) שמיועד להילחם בחיילים אחרים, בצבע אדום, תסביר לי בבקשה איך יכול להיות שהאדום ניצח כשלצד השני היו ביד טילים שאמורים היו לפוצץ לאדום את הצורה?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הגזע החדש הוא התשובה לסודות הטיבריום והוא כנראה הכרחי ע"מ לסיים את הסיפור.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים גזע חדש או לא גזע חדש גם EA ובזמן האחרון גם הובי סופט מיצרים בעיקר משחקים בינוניים ומטה וגם עושים פורטים בינוניים לכל מכשיר שיכול להריץ תמשחק ולפעמים גם למכשירים שלא יכולים להריץ תמשחק
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מה שאני מסכים איתך חלקית זה שיש משחקים לא הגיוניים, ומה שנתת פה היה דוגמא קטנה מדי, דוגמא יותר חזקה תהיה כזאת :חייל עם טילי נ"מ\נ"ט בצבע כחול מול חייל רגיל (עם רוס"ר רגיל) שמיועד להילחם בחיילים אחרים, בצבע אדום, תסביר לי בבקשה איך יכול להיות שהאדום ניצח כשלצד השני היו ביד טילים שאמורים היו לפוצץ לאדום את הצורה?זה ציטוט שלי מעמוד 18זה חלק מהתורה של משחקי RTS ... חייל עם משגר טילים טוב נגד טנקים ושאר משוריינים וחייל עם רובה טוב כנגד חי"ר אבל חרא נגד טנקיםכמו שיש טנקים ממש חזקים אבל בלי שום יכולת תקיפה אווירית או רכבים שהם רק בעלי יכולת תקיפה של ק"א כך שהחוכמה היא לשלב ולא לבנות צבא ענק של משוכפלים שידרוס כל מה שעולה בדרכוגם מטומטם וגם חכם אפשר להגיד
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים יש משחקים אבל שפתרו את הבעיה ועדיין נשארו מהנים (מאוד), למשל Company Of Heroes, שם חיילים יכולים להרוס טנק אבל גם טנק יכול די בקלות להרוס חיילים
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים נראה נחמד... ויש שם מימין גם הסבר על ההבדל בין הגרסא הרגילה של C&C III לבין גרסאת ה-KANE, פשוט מדובר בגרסאת אספנים שמכילה גם DVD עם קטעים שהוסרו בעריכה, ראיונות עם היוצרים וכו'...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים הגזע החדש נחשף!Meet the Scrinhttp://www.gamespot.com/pages/gamespace/updates.php?pid=932602&sid=6165297&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים WTF///!! נמלים עם לייזר...? ניראה לי המישחק האמיתי של C&C נגמר בג'נרלס....
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני כבר לא יכול לחכות, זה נראה אדיראיפה מכונת הזמן של קרטמן שתיקח אותי לעתיד....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.