עבור לתוכן

מחפש לקנות WOW

Featured Replies

פורסם

OK אז החלטתי להיכנס לעסק

מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ?

(חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)

פורסם

האמת שיש לי פה עותק חדש דנדש, שהתכוונתי להשתמש בו אבל בגלל הצבא אין לי זמן בכללללל בכלללל אז נראה לי אני ימכור לך אותו אם אתה רוצה, דבר איתי בפרטית

פורסם

אתה יודע שאתה צריך לשלם תשלום חודשי בשביל לשחק? :pissed:

גם אם תמצא את זה בזול אחרי התשלום החודשי הקבוע זה כבר לא יהיה כזה זול, וזה מבאס והורס

פורסם

מה בדיוק מבאס והורס בזה? ::)

פורסם

הבנאדם כל הזמן מחשב כמה משחקים של שקל תשעים הוא היה יכול לקנות ב70 שקל שזה פחות מחצי יום עבודה ושהתשלום הזה תקף לחודש שלם שבכל יממה בחודש יש 24 שעות ככה שהתשלום הזה לא כזה יקר בכלל

פורסם

אבל זהו, זה לא שאתה משחק 24/7 על המחשב במשחק אחד.

אני לדוגמא לא משחק כל יום במשחקים ( בד"כ כן אבל תמיד בכל שבוע יש משהו שהורס ), ומה שבטוח אני לא משחק 5 שעות ביום, בעיקר לא בחופש, לכן זה לא תמיד יוצא משתלם לכל אחד, אני משחק בממוצע בשבוע 14 שעות בערך ואולי קצת יותר.

פורסם

וכמה זמן אתה על האינטרנט? או צופה בטלוויזיה? אני חושב שעדיף גם לבטל את המנויים שלהם, וגם הם לוקחים יותר כסף פשוט בושה וחרפה

התשלום הזה הולך על חומרה לשרתים שמחזיקים אלפי אנשים ועל החיבורי אינטרנט העצומים שמעבירים מלא תעבורה שעולה מלא מלא כסף

למשל battlegrounds ו instances/raids נוצרים על סרבר יעודי לזה ויש מלא כאלה ככה שעם כל הכמות והמבחר והתחזוקה ה70 שקל לא הולכים לפח

פורסם

אני לדוגמא לא משחק כל יום במשחקים ( בד"כ כן אבל תמיד בכל שבוע יש משהו שהורס ), ומה שבטוח אני לא משחק 5 שעות ביום, בעיקר לא בחופש, לכן זה לא תמיד יוצא משתלם לכל אחד, אני משחק בממוצע בשבוע 14 שעות בערך ואולי קצת יותר.

זה לא משנה כמה אתה משחק, אם אתה רוצה להנות מתוכן מתחדש וממשחק מרובה משתתפים ברמה הזאת אתה לא מצפה מהמשחק לעלות 200 שקל וזהו.

אתה לא יכול להחזיק 7 מיליון שחקנים במשך שנים על תשלום חד פעמי.

פורסם

וכמה זמן אתה על האינטרנט? או צופה בטלוויזיה? אני חושב שעדיף גם לבטל את המנויים שלהם, וגם הם לוקחים יותר כסף פשוט בושה וחרפה

התשלום הזה הולך על חומרה לשרתים שמחזיקים אלפי אנשים ועל החיבורי אינטרנט העצומים שמעבירים מלא תעבורה שעולה מלא מלא כסף

למשל battlegrounds ו instances/raids נוצרים על סרבר יעודי לזה ויש מלא כאלה ככה שעם כל הכמות והמבחר והתחזוקה ה70 שקל לא הולכים לפח

זה כבר הגזמה.

ואם אתה רוצה ללכת ככה, אני משלם על האינטרנט פחות משהייתי אמור לשלם עליו אם הייתי משלם עליו לפי זמן, אחרת כולם היו משלמים על האינטרנט לפי השימוש.

ואותו הדבר על הטלויזיה ( אני לא גר לבד בבית ).

אבל זה מה שאני חושב, כל אחד וכמה שהוא מוכן להשקיע כסף בדבר שנראה לו ראוי.

אני רק רציתי לומר לך במקה שאתה לא יודע ( ואני יודע שזה לא כזה סוד אבל... )

פורסם

אני קניתי ב SENDIT.COM , יצא זול לגמרי, 170 שקל וקצת , כולל המשלוח, שהיה מהיר - בקושי שבוע.

והם קיבלו את הויזה שלי, שאיננה בין לאומית.

אתה יכול לקרוא על זה כאן :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187862.0

(בארץ המחיר הכי זול ה 300 ש"ח)

בעקרון אני ממליץ לך לקנות משם, אחלה עסקה, והמשחק ממכר אחושרמוטה, ואף פעם לא משעמם, שחק בשרת שחברים שלך משחקים, בכלל כיף חיים.

כשקונים משומש מקבלים גם קופסא משומשת, (אלא אם כן שמרו אותה במצב חדש)

וזאת הסיבה שאני לא קניתי משומש, אני אוהב את ההרגשה של "לפתוח את הניילונים"

אבל אם זה לא חשוב לך - אתה רק רוצה את המשחק מותקן עם קוד חוקי - בהחלט קנה משומש, ייצא לך זול יותר והרבה יותר מהיר.

רק טיפ לחיים - אם אתה מחליט לקנות משומש, לא משנה אם זה ממישהו כאן או ממישהו אחר - תזכור לשנות את הססמא כמובן וגם את כל הפרטים המזהים במנוי.

בהצלחה עם זה.

פורסם

אני קניתי ב SENDIT.COM , יצא זול לגמרי, 170 שקל וקצת , כולל המשלוח, שהיה מהיר - בקושי שבוע.

והם קיבלו את הויזה שלי, שאיננה בין לאומית.

אתה יכול לקרוא על זה כאן :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187862.0

(בארץ המחיר הכי זול ה 300 ש"ח)

בעקרון אני ממליץ לך לקנות משם, אחלה עסקה, והמשחק ממכר אחושרמוטה, ואף פעם לא משעמם, שחק בשרת שחברים שלך משחקים, בכלל כיף חיים.

כשקונים משומש מקבלים גם קופסא משומשת, (אלא אם כן שמרו אותה במצב חדש)

וזאת הסיבה שאני לא קניתי משומש, אני אוהב את ההרגשה של "לפתוח את הניילונים"

אבל אם זה לא חשוב לך - אתה רק רוצה את המשחק מותקן עם קוד חוקי - בהחלט קנה משומש, ייצא לך זול יותר והרבה יותר מהיר.

רק טיפ לחיים - אם אתה מחליט לקנות משומש, לא משנה אם זה ממישהו כאן או ממישהו אחר - תזכור לשנות את הססמא כמובן וגם את כל הפרטים המזהים במנוי.

בהצלחה עם זה.

חובה!!!

פורסם

גם אני קניתי ב170 שקלים אבל היא לא היתה משומשת או משהו היה עליה את הניילון

זאת הקופסה עם החריטות והציורים שאפשר לפתוח כמו קרטון כזה ואז יש משהו יפה כזה

ועם חוברת גדולה ומושקעת באנגלית, רק שזה לא משנה כי אני יודע הרבה על המשחק עוד מלשחק בבטא האמריקנית

פורסם

זה לא מה שאמרתי

לא אמרתי שקניתי ב sendit.com והכיע משומש

אמרתי שקניתי משם והגיע והכל אחלה (חדש, בשקית, הכל מעולה, מאוד ממליץ על החנות ועל הקניה של המשחק בה)

עריכה: 2009

לא לקנות שום דבר מ sendit

פרטים נוספים כאן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397288.0

ומצד שני לפותח הת'רד יש אפשרות גם לקנות משומש, מאנשים פרטיים, ומה היתרונות והחסרונות של זה לפי דעתי

זה מה שאמרתי

תקרא שוב :)

פורסם

משהו קטן על WOW ממכור שמשחק באחת הגילדות ה"נחשבות" בסרבר שלו:

על מנת להנות מכל מה שהמשחק מציע אתה כן צריך לשחק כ 5 שעות ביום.

כל RAID מתקדם (ואתה לבטח תדע למה אני מתכוון תוך חודש חודשיים) לוקח בין 3 ל 5 שעות, בנוסף WOW הוא פונקצייה של זמן.

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים