עבור לתוכן

מה ההפרש בביצועים בין ה 6400 ל 6600

Featured Replies

פורסם

זה דעה שלי תראו אמרתם פה על העתיד האם שווה לו להוציא עכשיו 2000 על ה 6600 שבעוד שנה הולכים לצאת quad core אז לא יהיה שווה לחסוך או לחכות וגם במידה ושהלוח שלו לא יתאים הוא יכול לקנות את 6600 במחיר שטותי וזול הרבה יותר למה עכשיו ללכת על כזה חזק?

שעכשיו זה מספיק בהחלט הכל זה הערכות שיהיה שימוש גובר בcache אבל האמת אף אחד לא יודע אז האם באמת שווה להוציא עוד 1000 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

הייתי עושה את הקפיצה ל-6600 אך ורק אם כל המפרט כבר משופץ ואיכותי מאוד

אני בהחלט מתכוון לקחת מפרט טוב שיחזיק לי מספר שנים

אני מנסה להיסגר רק על הפרטים אני רוצה את השילוב של העוצמה והמחיר

פורסם

אני בהחלט מתכוון לקחת מפרט טוב שיחזיק לי מספר שנים

אני מנסה להיסגר רק על הפרטים אני רוצה את השילוב של העוצמה והמחיר

אין כזה דבר מפרט טוב שיחזיק למספר שנים - זה ויכוח *עתיק* שכבר הוכרע מזמן.

אתה חייב להחליט מה העיסוק העיקרי שלך במחשב - משחקים, עריכה וקידוד או חישובים מתמטיים כבדים.

עבור כל שאר הצרכים, כל מחשב במפרט של 2000 ש"ח מחזיק מעל ומעבר.

לפי העיסוק העיקרי בוחרים בהשקעה, וכל שנה-שנה וחצי משדרגים בהתאם למחקר price/preformance:

ובכל מקרה, למי שיש להוציא 10K-15K למחשב עכשיו, הוא כנראה יחפש להשקיע את הסכום הזה כל שנה... ואני מאחל לכולנו להיות בעלי משאבים כאלה ;D ;D

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני רוצה לדעת זה כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין שני המעבדים ללא OC והאם הוא שווה את הפרש המחיר

המחשב יהיה למשחקים ישומיים שונים וקצת קידוד לא שימושים של מחשב על

פורסם

כל מה שאני רוצה לדעת זה כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין שני המעבדים ללא OC והאם הוא שווה את הפרש המחיר

המחשב יהיה למשחקים ישומיים שונים וקצת קידוד לא שימושים של מחשב על

יש הבדל משמעותי בין 6300 ל-6600 בביצועים

והאם הוא שווה את הפרש המחיר ? : תקנה את המחשב הכי טוב שהתקציב מאפשר , זה התשובה הכללית שאפשר לתת

פורסם

יש הבדל משמעותי בין 6300 ל-6600 בביצועים

והאם הוא שווה את הפרש המחיר ? : תקנה את המחשב הכי טוב שהתקציב מאפשר , זה התשובה הכללית שאפשר לתת

הוא שואל האם שווה להוציא תכסף על 6600 או לקחת תכסף והלשקיע נגיד במקומות אחרים כמו כרטיס מסך זכרון.

כמובן משקיעים כמה שהתקציב מאפשר אבל השאלה האם אותו חלק שווה את אותה השקעה ענקית.

דעה שלי לך על 6400 אם אתה סגר נגיד את הכל לוקח את הכרטיס הכי טוב שאפשר ולוקח זכרונות ולוח וכו' הכי טוים שי ונשאר לך עדיין עודף ביד

אז אתה יכול ללכת על ה 6600 אף על פי שעדיין אין צורך בכח עיבוד כזה.

פורסם

הוא שואל האם שווה להוציא תכסף על 6600 או לקחת תכסף והלשקיע נגיד במקומות אחרים כמו כרטיס מסך זכרון.

כמובן משקיעים כמה שהתקציב מאפשר אבל השאלה האם אותו חלק שווה את אותה השקעה ענקית.

דעה שלי לך על 6400 אם אתה סגר נגיד את הכל לוקח את הכרטיס הכי טוב שאפשר ולוקח זכרונות ולוח וכו' הכי טוים שי ונשאר לך עדיין עודף ביד

אז אתה יכול ללכת על ה 6600 אף על פי שעדיין אין צורך בכח עיבוד כזה.

אני חייב להגיד שכוח עיבוד זה יחסי .

לכן אין ממש סיכוי שאפשר לראות מה היה עוד חצי שנה .

אתה תראה שמשחקים ילגמו את הכוח הזה בלי בעיות ..

פורסם

אני חייב להגיד שכוח עיבוד זה יחסי .

לכן אין ממש סיכוי שאפשר לראות מה היה עוד חצי שנה .

אתה תראה שמשחקים ילגמו את הכוח הזה בלי בעיות ..

לא צריך להגזים,דברים לא מתפתחים _כל כך_ מהר

חוץ מזה,גם עם E6300 בעוד חצי שנה לא יריץ כל משחק על 1600X1200 עם AA\AF X8 זה לא אומר שבשביל רוב הגיימרים הירידה תהיה ממש משמעותית בביצועים.

אני פה עם מחשב מלפני כמה שנים (p4 2.6 512 ram r9600pro) ואני מריץ משחקים חדשים כמו HL2\oblivion\Fear.

לדעתי קונרו בהחלט יספיק לכמה שנים לגיימר הממוצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים