פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים אני כמעט בטוח שעדיין לא יצאו תמונות רשמיות..מה שהיה כאן בפורום היו תמונות מזוייפות ואם אני לא טועה היה דיון על gta 4 והביאו שם את התמונות האלה ואמרו שהן לא אמיתיות
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לא יודע מה איתכם אבל פעם אחרונה שעשיתי פרינט סקרין לא משנה כמה מהר הדברים זזו, לא היתה מריחה : או שזה אפקט מיוחד, או שזאת עריכה. כל התמונות אגב הם סצנות מוכנות מראש של המנוע של המשחק אבל שרינדרו טוב טוב טוב לפני שפירסמו.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ש לי כבר סרטונים של קריסיס אחד מתוך המשחק ממש מגניב אתה יכול לערוך את הנשק שלך והכל זזושתי סרטונים שמדגימים את כל הטכנולוגיות..פשוט סרטון חייתי מראים שהכל זז והשמש חודרת דרך הכלעננים ראליסטים...פשוט מדהים
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר לא יודע מה איתכם אבל פעם אחרונה שעשיתי פרינט סקרין לא משנה כמה מהר הדברים זזו, לא היתה מריחה : או שזה אפקט מיוחד, או שזאת עריכה. כל התמונות אגב הם סצנות מוכנות מראש של המנוע של המשחק אבל שרינדרו טוב טוב טוב לפני שפירסמו. אפקט...
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ודרך אגבבבבבבבבב כל אלה שחושבים שאין עלילה או הורגים רק חייזרים טועים..היה רשום בכתבה שבניגוד לפאר קריי תיהיה עלילה יותר רציניתולא הורגים רק חוצנים הורגים גם הרבה מאוד אנשים..
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים כי אם זה לא אפקט, זה עריכה.נו ואיך הוא הגיע למסקנה שזה אפקט ולא עריכה????
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לא יודע מה איתכם אבל פעם אחרונה שעשיתי פרינט סקרין לא משנה כמה מהר הדברים זזו, לא היתה מריחה : או שזה אפקט מיוחד, או שזאת עריכה. [i אני לא יודע איך זה הצלחה אבל אצלי כשאני עושה פרינט סקרים אז יש מריחה ואפילו מריחה רצינית
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים נו ואיך הוא הגיע למסקנה שזה אפקט ולא עריכה????כי לפי CRYTEK יש להם את האפקט הזה, MotionBlur.אני לא יודע איך זה הצלחה אבל אצלי כשאני עושה פרינט סקרים אז יש מריחה ואפילו מריחה רצינית אין מצב שתווצא מריחה בלי אפקט. באיזה משחק זה קרה לך?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מזל שיש את הסרטון של ה 15 דקות ששם רואים את המפלצת הזאת , וראים שיש אפקט כזה כשהיא זזה מהר
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים נראה לא רע.....אבל זה עדיין לא גרפיקה שאתה רואה ואומר wow יש פה התקדמות גדולה אבל יש עוד לאן לשאוף..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.