פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הCNN גורשו (או ננזפו, לא זכור במדויק את הסיפור) בעבר בעקבות כתבים שהביעו דעות לא אוביקטיביות ברורות מישראל. אבל היום כשאני קורא ורואה CNN, אני די מתרשם מהאוביקטיביות שלהם. תיקון: בסיקור על הארועים האחרונים של הימים האחרונים בכתבה גדולה באתר של CNN שקראתי, המילה "terror" הופיע רק פעם אחת בסוף העמוד, לא נאמר פעם אחת שהתגובה שלנו מכוונת כלפי הטרור וזה נראה חשוד מאוד. מי שמחפש אהדה לישראל שיעביר ל FOX . אגב העולם עוד איתנו...אבל ההפרש לא גדול סקר של אתר :CNN http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html Do you think the Israeli military response inside Lebanon is justified? Yes 60% 33,041 votes No 40% 22,451 votes Total: 56,481 votes
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275362,00.htmlתקיפה סעודית נראית ממש לא אפשרית....
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים הדעות של העולם זה הדבר האחרון שצריך לעניין את ישראל במצב הקיים שחיפה מופצצת, היום חיפה מחר תל אביב וירושלים. מה עוד אתם צריכים בשביל להתחיל מלחמה?העולם יכול לקפוץ עד הגג וישראל היא אלופת העולם בהסברה הכי גרועה בעולם על המצב שלה.ובדיוק בגלל ההסברה שלנו אנחנו נמצאים במצב הזה היום, כי הערבים מצאו שעת כושר לסנג'ר אותנו בתחת כי הם יודעים שהעולם שם זין על ישראל כי ישראל לא יודעת למכור את עצמה.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275362,00.html תקיפה סעודית נראית ממש לא אפשרית.... איראן חושבת שהיא יכולה לאיים עלינו
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אם איראן תתקוף אותנו הריי ארה"ב תתקוף אותה ואז תתחיל מלחמה חזקה, ואז נוכל לעשות להם סוף
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אם איראן תתקוף אותנו הריי ארה"ב תתקוף אותה ואז תתחיל מלחמה חזקה, ואז נוכל לעשות להם סוף למה שארה"ב תתקוף?
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אם איראן תתקוף אותנו הריי ארה"ב תתקוף אותה ואז תתחיל מלחמה חזקה, ואז נוכל לעשות להם סוף אחרי שאירן תשלח עלינו 5 פצצות אטום מאיפה הביטחון הזה שתהיה "מלחמה חזקה" ונוכל " לעשות להם סוף"?תן לי לנחש אתה רוצה להגיד שקראת בYNET שאין להם אטום כי הם אמרו...
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מכמה סיבות,אירן...מרגישה חופשי להקים כורים ללא רישות לאומי..ארה'ב לא אוהבת את זה...עם גוף שלישי מתערב ,זכות שלנו להערב גוף שלישי וארה'ב תנצל את ההדזמנות..שלא נדבר שהיא לא תתן ששלוש מדינותיהיו עלינו..(סוריה,לבנון ואירן)אנשים משום מה יש לי הרגשה מה זה רעה...המצב לא הולך להיות טוב...מישהו אמר מלחמת עולם 3?אין לנו סיכוי...נגד סוריה לבנון עזה...ואירן ביחד עלינו...כל המתגייסים חודש הבא והחודש הזה ובכלל במהלך השנה...צפוים להתגייס בזמן הכי לא מתאים :\ אני אחד מהם. יש שמעות על טירונות מזורזת והופ לקרב במידה ותצא הכרזה על מלחמהכוללת :[
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אחרי שאירן תשלח עלינו 5 פצצות אטום מאיפה הביטחון הזה שתהיה "מלחמה חזקה" ונוכל " לעשות להם סוף"?תן לי לנחש אתה רוצה להגיד שקראת בYNET שאין להם אטום כי הם אמרו...אם אירן תישלח היא תקבל בחזרה מה גם שלאירן אפילו אם הם הצליחו ליצר פצצה אחת או שתים לא תזרוק עלינו כי זה יפגע גם הפאלסטינים וגם בירדן ואם אחרי הכל היא כן תשלח יש לנו תחץ שיוריד תתיל אם לא מנסיון ראשון אז מנסיון שני או שלישי בטוח
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אתה מדבר כמו ילד קטן -באמת נראה לך שמלחמה גרעינית עם מאות אלפי הרוגים לצד הישראלי וגם לצד האיראני היא מה שאנחנו צריכים? ולא, החץ עדיין לא מבצעי לחלוטין אז אתה לא יכול לסמוך עליו שהוא יפיל את הטילים שיירו לכיוון ישראל.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אתה מדבר כמו ילד קטן -באמת נראה לך שמלחמה גרעינית עם מאות אלפי הרוגים לצד הישראלי וגם לצד האיראני היא מה שאנחנו צריכים? ולא, החץ עדיין לא מבצעי לחלוטין אז אתה לא יכול לסמוך עליו שהוא יפיל את הטילים שיירו לכיוון ישראל. לא זה אתה מדבר כמו בת יענה תוך התעלמות מהמציאות ומחששות פוטנציאלים חוץ מזה תקרא מה שכתבתי אם אירן תישלח היא תקבל בחזרה מה גם שלאירן אפילו אם הם הצליחו ליצר פצצה אחת או שתים לא תזרוק עלינו כי זה יפגע גם הפאלסטינים וגם בירדן ואם אחרי הכל היא כן תשלח יש לנו תחץ שיוריד תתיל אם לא מנסיון ראשון אז מנסיון שני או שלישי בטוח נכון כמו תמיד השמאל בעד הבלגה אפילו אם יזרקו עלינו פצצת אטום
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים עוד פעם דיבורים, הרי אמרנו שאנחנו נשבור את הכלים אם ינחת טיל על חיפה..... נו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.