עבור לתוכן

חיזבאללה: חטפנו שני חיילים; חילופי אש בגבול הצפון

Featured Replies

פורסם

הCNN גורשו (או ננזפו, לא זכור במדויק את הסיפור) בעבר בעקבות כתבים שהביעו דעות לא אוביקטיביות ברורות מישראל.

אבל היום כשאני קורא ורואה CNN, אני די מתרשם מהאוביקטיביות שלהם.

תיקון: בסיקור על הארועים האחרונים של הימים האחרונים בכתבה גדולה באתר של CNN שקראתי, המילה "terror" הופיע רק פעם אחת בסוף העמוד, לא נאמר פעם אחת שהתגובה שלנו מכוונת כלפי הטרור וזה נראה חשוד מאוד.

מי שמחפש אהדה לישראל שיעביר ל FOX :P.

אגב העולם עוד איתנו...אבל ההפרש לא גדול

סקר של אתר :CNN

http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html

Do you think the Israeli military response inside Lebanon is justified?

Yes

60%

33,041 votes

No

40%

22,451 votes

Total: 56,481 votes

• תגובות 765
  • צפיות 53.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ולמה אתה מצנזר דברים משם?

מאיפה לך המקור של הציטוט? :s07:

זה ממש לא מBBC/CNN.

פורסם

overload אתה יודע שהסקר הזה לא שווה כלום נכון?

פורסם

הדעות של העולם זה הדבר האחרון שצריך לעניין את ישראל במצב הקיים שחיפה מופצצת, היום חיפה מחר תל אביב וירושלים. מה עוד אתם צריכים בשביל להתחיל מלחמה?

העולם יכול לקפוץ עד הגג וישראל היא אלופת העולם בהסברה הכי גרועה בעולם על המצב שלה.

ובדיוק בגלל ההסברה שלנו אנחנו נמצאים במצב הזה היום, כי הערבים מצאו שעת כושר לסנג'ר אותנו בתחת כי הם יודעים שהעולם שם זין על ישראל כי ישראל לא יודעת למכור את עצמה.

פורסם

אני חושב שאתה טיפה מגזים בזילזול...

:-X

פורסם

אם איראן תתקוף אותנו הריי ארה"ב תתקוף אותה ואז תתחיל מלחמה חזקה, ואז נוכל לעשות להם סוף

פורסם

אם איראן תתקוף אותנו הריי ארה"ב תתקוף אותה ואז תתחיל מלחמה חזקה, ואז נוכל לעשות להם סוף

למה שארה"ב תתקוף?

פורסם

אחרי שאירן תשלח עלינו 5 פצצות אטום מאיפה הביטחון הזה שתהיה "מלחמה חזקה" ונוכל " לעשות להם סוף"?

תן לי לנחש אתה רוצה להגיד שקראת בYNET שאין להם אטום כי הם אמרו...

פורסם

מכמה סיבות,

אירן...מרגישה חופשי להקים כורים ללא רישות לאומי..ארה'ב לא אוהבת את זה...

עם גוף שלישי מתערב ,זכות שלנו להערב גוף שלישי וארה'ב תנצל את ההדזמנות..שלא נדבר שהיא לא תתן ששלוש מדינות

יהיו עלינו..(סוריה,לבנון ואירן)

אנשים משום מה יש לי הרגשה מה זה רעה...המצב לא הולך להיות טוב...מישהו אמר מלחמת עולם 3?

אין לנו סיכוי...נגד סוריה לבנון עזה...ואירן ביחד עלינו...כל המתגייסים חודש הבא והחודש הזה ובכלל במהלך השנה...

צפוים להתגייס בזמן הכי לא מתאים :\ אני אחד מהם. יש שמעות על טירונות מזורזת והופ לקרב במידה ותצא הכרזה על מלחמה

כוללת :[

פורסם

אחרי שאירן תשלח עלינו 5 פצצות אטום מאיפה הביטחון הזה שתהיה "מלחמה חזקה" ונוכל " לעשות להם סוף"?

תן לי לנחש אתה רוצה להגיד שקראת בYNET שאין להם אטום כי הם אמרו...

אם אירן תישלח היא תקבל בחזרה מה גם שלאירן אפילו אם הם הצליחו ליצר פצצה אחת או שתים לא תזרוק עלינו כי זה יפגע גם הפאלסטינים וגם בירדן ואם אחרי הכל היא כן תשלח יש לנו תחץ שיוריד תתיל אם לא מנסיון ראשון אז מנסיון שני או שלישי בטוח

פורסם

אתה מדבר כמו ילד קטן -באמת נראה לך שמלחמה גרעינית עם מאות אלפי הרוגים לצד הישראלי וגם לצד האיראני היא מה שאנחנו צריכים? ולא, החץ עדיין לא מבצעי לחלוטין אז אתה לא יכול לסמוך עליו שהוא יפיל את הטילים שיירו לכיוון ישראל.

פורסם

אתה מדבר כמו ילד קטן -באמת נראה לך שמלחמה גרעינית עם מאות אלפי הרוגים לצד הישראלי וגם לצד האיראני היא מה שאנחנו צריכים? ולא, החץ עדיין לא מבצעי לחלוטין אז אתה לא יכול לסמוך עליו שהוא יפיל את הטילים שיירו לכיוון ישראל.

לא זה אתה מדבר כמו בת יענה תוך התעלמות מהמציאות ומחששות פוטנציאלים

חוץ מזה תקרא מה שכתבתי

אם אירן תישלח היא תקבל בחזרה מה גם שלאירן אפילו אם הם הצליחו ליצר פצצה אחת או שתים לא תזרוק עלינו כי זה יפגע גם הפאלסטינים וגם בירדן ואם אחרי הכל היא כן תשלח יש לנו תחץ שיוריד תתיל אם לא מנסיון ראשון אז מנסיון שני או שלישי בטוח

נכון כמו תמיד השמאל בעד הבלגה :screwy: אפילו אם יזרקו עלינו פצצת אטום :screwy:

פורסם

עוד פעם דיבורים, הרי אמרנו שאנחנו נשבור את הכלים אם ינחת טיל על חיפה..... נו? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים