עבור לתוכן

זכיתי במכרז על מערכת רמקולים של Pure Acousticts(!)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מדבר איך? 8)

• תגובות 102
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מדבר איך? 8)

ותמשיך לחלום.....

פורסם

low end חחחחחח אני אומר לך שהרמקולים האלה יותר טובים מכל מערכת שיש לך בבית וגם את את הטנואי MX3 של אח שלי ועוד עם רסיבר ימאהאה לא רע בכלל.

למשהו יש בעית אוזנים.

המלצתי- גש לקופת החולים הקרובה לביתך, ובקש הפניה לבדיקת אוזנים בדחיפות.

פורסם

מדבר איך? 8)

ותמשיך לחלום.....

ספאמר, למה אתה מצטט את עצמיך בשתי הודעות חסרות תכלית?....

פורסם

אני כבר למבין.... maCr0T אתה יכול להמליץ על מערכת קולנוע ביתית איכותית כלומר סאונד ברמה כמה שיותר סבירה

והכי זול מבינהם

כלומר למה שאני מתכוון מבין הרמקולים הטובים את הכי זול כמה זה יוצא 7000? יותר?

פורסם

עזבו אתכם ,הוא לא שווה את ההתיחסות בכלל.

אלו רמקולים קיבריים, ובצדק.

רמקול אמיתי נותן סאונדסטייג' טוב, מיד "חם", בסים מדויקים, עומק, פתיחות, אוויר...

מעבר לכל זה צריך להיות רמקול שכשאתה שומע אתו אתה נסחף עם המוזיקה, מרותק רק אליה, אתה נספג בתוכה.

לרמקול צריך להאזין קודם הקנייה כדי לבדוק את הוא לא מעייף, אם הטוויטרים שלו לא צווחניים מידי ואם הבאסים שלו לא מרוחים..

אני סמוך ובטוח שהרמקולים הללו לא נותנים אפילו רבע מזה, וכדאי שתקרא את הלינק שבחור אחד נתן כאן, שמסביר איזו תרמית הם הרמקולים הללו ואחיהם הידועים לשימצה: פירלס, קודה, דום, סטורם.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=124&art_id=68

זו האמת המרה...

פורסם
  • מחבר

הרמקולים שלי עושים בדיוק את מה שאמרת אני מנגן גיטרה כבר 5 שנים ועם אתה מכיר את הסאונד מנורות של פנדר ביחס למגבר טרנזיסטורים רגיל שלהם אני יכול להגיד לך שהרמקולים האלה בהשווה כזאת מוציאים סאונד מנורות.

פורסם

הרמקולים שלי עושים בדיוק את מה שאמרת אני מנגן גיטרה כבר 5 שנים ועם אתה מכיר את הסאונד מנורות של פנדר ביחס למגבר טרנזיסטורים רגיל שלהם אני יכול להגיד לך שהרמקולים האלה בהשווה כזאת מוציאים סאונד מנורות.

סאונד מנורות??????????????????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

תעשה טובה ואל תזכיר את השם מנורה יחד עם הPure Shit שלך באותו משפט...

נ.ב. קראת את המאמר?

פורסם

NOW YOU HAVE GON TOO FAR.

אל תשווה בכלל מגברי מנורות לדרעק הזה, אתה מעליב את המגבר מנורות שלי >:(

פורסם

אני לא חושב שהפירלס בכלל מתקרבים לטאנוי

אבל סתם לידע הכללי בסדרת ה MX הרמקול הטוב ביותר הוא MX2

ה MX3 פחות מדויק והבס שלו נמרח על הצליל לעומת ה MX2

ועדיין הMX3 לוקח כל רמקול של פירלס וחבל לך על הכסף של לשדך לו מגבר חדש

פורסם
  • מחבר

אין לי פירלס.

וScorpion תאמין לי שאני שמעתי המון המון סוגי רמקולים אלו אחלה של רמקולים צלילים פשוט תענוג לאח שלי יש רסיבר ימאהאה עם 2 קדמיים מדף של טנאוי MX3 כאלה ואני הלכתי לשמוע את שלו הם מעולים אבל הרמקולים האלה לא פחות מעולים פשוט עומדים באחלה סטנדרטים תפסיקו ל**** לי תמוח שהם לא טובים, כי הם פשוט נשמעים מצויין זאת עובדה.

:D

פורסם

זה מה שאתה לא מבין, כן יש לך פירלס.

אל תתחיל להתווכח איתי בכלל על זה, אם היה לך מושג היית מדבר אחרת לגמרי.

ואל תזכיר הגברת מנורות ליד חרא של רמקולים כאלה נקודה, אתה מסרב להכיר בעובדות שהרמקולים שלך זבל? שיבושם לך.

אל תבוא ותגיד שהם טובים ובייחוד לא מטאנוי MX3.

סוף סיפור נקודה.

תהנה מהרמקולים שלך וזהו, אבל אני בהחלט מציע לך ללכת לעשות בדיקת שמיעה מהר מאוד.

ואתה מזומן לבית של MaCrOt לשמוע רמקולים אמיתיים ותקפוץ גם לבית של BIODOME לשמוע רמקולים אמייתים עם סאונד באמת טוב.

פורסם
  • מחבר

אתה לא שמעת את הרמקולים שיש לי :D אני אומר לך הם פשוט מעולים אתה זה שלא יודע על מה הוא מדבר :hi:

פורסם

איזה כיף, קיבלת הזמנה לבית שלי... ולא ממני.... גם כן... עזוב.

לא כדאי שתבוא, אתה תצחק שאני משתמש במגבר בן 11. יחד עם רסיבר חדש. מבין? אתה פשוט לא יודע מספיק כמה הנושא הזה לא דומה למחשבים....

איך קשור המגבר לרמקולים?..... רמקולים זה רמקולים... רמקול רע + מגבר טוב = סאונד רע.

רמקול רע + מגבר רע = סאונד רע.

רמקול טוב + מגבר רע = סאונד סביר מינוס

רמקול טוב + מגבר טוב = לא מה שיש לך

סט טוב? אפשר סטאליטים טובים, אם כי עדיף רמקולים 'אמיתים', ב2000 שקל, 5 רמקולים, ב3800, מערכת 5.1 עם סאב טוב מאוד וסנטר לא רע.

שמעת המון המון סוגים? אלפא טכנולוג'י? סטורם? ADC? דרעק. לך לחנות ליאור / הוליווד / כל חנות אודיו שמכבדת את עצמה (אם אתה רואה שם קודה / כמו שיש לך, תברח.) תבחר סט של רמקולים שנראים לך 'יפים', ותבקש להאזין להם, רוב החנויות יתנו גם לילדים לשמוע, שווה ניסיון, ואז תחזור ותדווח. שיהיה לך יום נעים ;)

פורסם
  • מחבר

אתה לא רוצה להבין כי אתה לא מקשיב מה שאני אומר לך אני מוזיקאי אני שומע הרבה סוגים של מגברים רסיברים רמקולים אני בהחלט יכול להגיד שהרמקולים שלי טובים ואני מאוד מרוצה מהם...ביחס לרמקולים שאתה מחשיב טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים