פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר מה מטופש ? שאמרתי שכל בן אדם משתמש בין 7 לחמש אחוזים מהשכל שלו , זה הוכח מדעית ,אינטיליגנציה רגשית ידועה ודיי מקובלת היום בנוסף למדד ה IQ , מאיפה אני מביא את זה ,סתם בזריקה "אינטליגנציה רגשית " מאת ד"ר דניאל גולמן . רוצה עוד כמה הוכרחות לכך שהפוטנציאל של האדם הוא כמעט בלתי מוגבל , המוח גמיש ורב ממדי מכל מחשב על , המוח מסוגל ליצור קשרים סינפטיים (דפוסי מחשבה אפשריים ) במספר בלתי מוגבל , זה רק חלק . בקיצור כדי לסכם את מה שאני חושב לכל בן אדם יש פונטנציאל להגיע להרבה מקומות מאד גבוהים השאלה היא מה הוא עושה עם זה ....
פורסם 2006 ביוני 719 שנים כמה שטויות אמרו כאן IQ לא אומר כמה ידע יש לך אלא תוך כמה זמן אתה יכול ללמוד ולנתח דברים אתה יכול להיות עם IQ 150 ולהיות מוכר נעלים ויכול להיות פרופסור עם IQ 90 אז מה וIQ זה כמו שאמרו כאן שילוב בין תורשה לסביבהלגבי אשכנזים VS ספרדיםhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A1_%D7%94%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99
פורסם 2006 ביוני 719 שנים קצת מצחיק שמתייחסים אלינו כאל עם וכאל גזע,כשכל הקשר בינינו הוא סה"כ אמונה בדת אחת.מה פתאום אחי , היהודים הם גם גזע וגם עם.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים רק שאתאיסטים לא מקבלים את זה כי הם שואלים למה להוא יש צבע כזה ולהוא מבטא ככה וככה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מה פתאום אחי , היהודים הם גם גזע וגם עם.אין דבר כזה גזע , כל בני האדם הם מאותו גזע , האחרונים שניסו לטעון אחרת אתה בטח מכיר אותם..
פורסם 2006 ביוני 719 שנים רק שאתאיסטים לא מקבלים את זה כי הם שואלים למה להוא יש צבע כזה ולהוא מבטא ככה וככה אני אתאיסט ואני מקבל את זה : מן הסתם אנחנו כבר ממזמן לא גזע טהור כי התערבננו עם העמים שחיו איתנו (לגביי האתיופים זה כבר משהו אחר. אני אישית לא מאמין שהם שייכים לעם היהודי)
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הטענה היא שהם הצאצאים של שלמה ומלכת שוואלפי דעתי זה שטויותבכל מקרה הם לא יצאו ממצרים והם לא חלק מעם ישראל
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מה מטופש ? שאמרתי שכל בן אדם משתמש בין 7 לחמש אחוזים מהשכל שלו , זה הוכח מדעית ,אינטיליגנציה רגשית ידועה ודיי מקובלת היום בנוסף למדד ה IQ , מאיפה אני מביא את זה ,סתם בזריקה "אינטליגנציה רגשית " מאת ד"ר דניאל גולמן . רוצה עוד כמה הוכרחות לכך שהפוטנציאל של האדם הוא כמעט בלתי מוגבל , המוח גמיש ורב ממדי מכל מחשב על , המוח מסוגל ליצור קשרים סינפטיים (דפוסי מחשבה אפשריים ) במספר בלתי מוגבל , זה רק חלק . בקיצור כדי לסכם את מה שאני חושב לכל בן אדם יש פונטנציאל להגיע להרבה מקומות מאד גבוהים השאלה היא מה הוא עושה עם זה ....בני אדם מנצלים 100 אחוזים מהמוח.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים הטענה היא שהם הצאצאים של שלמה ומלכת שוואלפי דעתי זה שטויותבכל מקרה הם לא יצאו ממצרים והם לא חלק מעם ישראלאתה מאוד נחרץ לגבי הנושא , מאיפה אתה כל כך בטוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.