עבור לתוכן

אסון אוסלו #2 בדרך...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רעיון הזוי של מילפורד... :screwy: :screwy: :screwy:

תן לי לנחש, אתה משתייך לאחת מקבוצות אוכלי החינם האלה ?

• תגובות 214
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רעיון ממש לא הזוי שיפתור פה הרבה בעיות

פורסם

וייצור בעיות חמורות חדשות.

פורסם

כגון?

כפי ציינתי יכול להיות מרי אזרחי, יכול להיות חוסר רצון של אותו חלק מהאוכלוסיה להשתתף בכל סוג של תרומה אליה (ואני לא מדבר רק על צבא), הגירה שלילית מהארץ (וזה לא דבר רצוי, תחשוב לבד), מחיקה הלכה למעשה של חוק השבות (לא שאני מסכים לו במלואו במתכונתו הנוכחית, צריך תקופת צינון קודם של למידה על הארץ), ולמעשה הפיכת המדינה ממדינה יהודית למדינה של דה פקטו כל אזרחיה (ששירתו בצבא).

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה חיסרון בשום דבר מהדברים שציינת.

לא ירצו לתרום? הם במילא לא תורמים.

יעופו מהארץ? הלוואי, יותר טוב. בלי ערבים ששונאים אותי (אין לי בעיה בכלל עם הערבים שלא שונאים אותי! ויש לי הרבה חברים כאלה!) ובלי חרדים שחיים על חשבוני.. נשמע כמו חלום רחוק..

מחיקה את חוק השבות, ואתה טוען שזה דבר רע? יש לך נטיות אובדניות? :screwy:

מדינה של כל אזרחיה, כאשר מדובר באזרחים ששירתו אותה? מצויין. או שאתה מעדיף לקבוע מי מקבל אזרחות לפי החלטה של איזה קוקו :screwy: שמרגיש שליח של אלוהים וקובע מי "מספיק יהודי" ומי לא "מספיק יהודי" בשביל לקבל אזרחות (וגם, למשל, יהרג בצבא ויקבר מחוץ לגדר) ?

פורסם

מרי אזרחי לא יהיה

אף אחד מהמהשתמטים לא מספיק מטומטם בשביל זה

האנשים עם הנשק מול האנשים בלי הנשק... :screwy:

זאת לא תהיה מלחמה אלא טבח

האנשים האלה גם כה לא מרגישים שום זיקה או שייכות לארץ.

שיעזבו. see if I care

פורסם

האנשים האלה גם כה לא מרגישים שום זיקה או שייכות לארץ.

שיעזבו. see if I care

זה לא נכון הם מרגישים זיקה לארץ אבל לא למדינה

ותחשוב אם החרדים יעזבו והשמאלנים יעזבו מה יהיה גורל הדמוגרפי בארץ הרי מובן שתערבים לא ממש רוצים בשום מקום

פורסם

איזה בעייה דמוגרפית בדיוק תהיה??

ישארו פה רק יהודים ששירתו בצה"ל ותרמו למדינה

פורסם

איזה בעייה דמוגרפית בדיוק תהיה??

ישארו פה רק יהודים ששירתו בצה"ל ותרמו למדינה

אתה חי בסרט גבר הערבים לא יעזבו אם כבר אז אולי החרדים והשמאלנים(שכבר עוזבים)

פורסם

א. אפשר לגרש אותם בכוח כמו שגירשו את היהודים

ב. גם את זה לא צריך לעשות. ברגע שהמדינה תפסיק להתייחס אליהם כאל אזרחים והם יפסיקו לקבל כסף ושירותים מהמדינה הם יעדיפו לעבור בעצמם

ג. מצידי שבשלב הראשון לא יעברו. נתחיל בזה שלא תהיה להם זכות הצבעה וכבר הרווחנו

פורסם

אתם פשוט מנותקים מהעולם ברטון ומילפורד.

עם כל הכבוד לרצון שלכם שהאיזור יהיה שקט וכל זה,הרעיונות שלכם חסרי כל אחיזה למציאות.

פורסם

את אותו דבר היה אפשר להגיד על תוכנית ההתנתקות או על הקמת מדינת ישראל

על כל אלה אפשר להגיד

אם תרצו אין זו אגדה
פורסם

סתם הערה.. אי אפשר לגרש אותם בכוח "כמו שעשו ליהודים".

בניגוד לערבים, תגובת היהודים היתה אלימה, אבל במידה. לערבים לא תהיה מידה ויהיו המון המון הרוגים (גם שוטרים, כמובן).

אגב, אני לא חושב שצריך לעשות טרנספר "רועש". צריך ליצור חוק אזרחות לכל, ולתושבים לעשות תנאים קשים מבחינה פלילית (גירוש על עבירה פלילית שנייה, למשל, אחרי המאסר).

פורסם

א. אפשר לגרש אותם בכוח כמו שגירשו את היהודים

ב. גם את זה לא צריך לעשות. ברגע שהמדינה תפסיק להתייחס אליהם כאל אזרחים והם יפסיקו לקבל כסף ושירותים מהמדינה הם יעדיפו לעבור בעצמם

ג. מצידי שבשלב הראשון לא יעברו. נתחיל בזה שלא תהיה להם זכות הצבעה וכבר הרווחנו

אני לא מבין איך הפיכת מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה בתור צעד ראשון יתרום למטרה הסופית שבסעיף א :nixweiss::kopfpatsch:

חוץ מזה המטרה הראשונית של ישראל זה לתת מקלט מדיני ליהודים אם תגרש בכח חרדים הרי זה יהיה מהלך נגד מהות המדינה ונראה לי שזה יהיה גם נגד איזה שהוא חוק יסוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים