עבור לתוכן

הבקר החדש של הPLAYSTATION3 הוא בדיחה...

Featured Replies

פורסם

את הבלו ריי כרגע אי אפשר לצרוב, או, מאוד יקר לצרוב, זה חיסרון משמעותי בקניית קונסולה חדשה שגם סוני מודעת אליו,

אתה היית קונה קונסולה שכל משחק שלה עולה 550 שקל והדרך היחידה שלך להשיג אותו זה לקנות אותו?

• תגובות 177
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

1. סוני לא לקחה שום סיכון עם הDVD, זה היה תקן יחיד שכולם כל כולם התייצבו מאחוריו והוא היה היחיד באופק שיחליף משהו

2. חבל על הביטים שאתה מבזבז על השלט, מיקרוסופט כבר ניסתה לדחוף את הטכנולוגיה הזו והיא פשוט כשלה לחלוטין

3. זה עדיין מאד מאד מאד יקר, גם אם אתה רוצה הכל

4. נחות באונליין?! אני אפילו לא אגיב על זה. נחות בתמיכה? בתמיכה של מי? מפתחים יפנים? שישמרו את המוזרות שלהם לעצמם, נחות במשחקים, זה עוד נראה, טכנולגית הכרטיס הגרפי של ה360 חזק יותר משל הפס3 (ואני בטוח שדוגמא ישמח לפרט לך בדיוק למה זה ככה) פיצ'רים ראה הודעה מס' 2, קהל ? רוצה לפרט על זה?

5. רוב המשחקים הם צד שלישי, כילסוני אין כמעט חטיבות צד ראשון...

6. הייתי רוצה לראות מקורות שתומכים בטענה הזו

בנתיים המחרי הרשימי של נגן הבלו ריי הראשון עדיין יהיה 1000 דולר, ומדיה אחת עולה כ20 דולר

ומאמר שקראתי פעם למה DVD מספיק למשחקים

http://www.gamesfirst.com/?id=1132

פורסם
  • מחבר

PS3 הרבה יותר חזק מין ה XBOX 360 ויש לו מישחקים הכי שווים

TEKKEN 6

GTA4

UT2007

AND MORE MORE AND MORE GAMES

:D

אף אחד מהם הוא לא משחק השקה של הקונסולה

וUT2007 גם יוצא לXBOX360

וגם GTA4 יוצא לXBOX360

פורסם

תראה לי לימק ש GTA 4 יוצא ל XBXO360?

פורסם
  • מחבר

Grand Theft Auto IV will be released for the XBOX 360 and PlayStation 3 on October 16, 2007 in the USA and the 19th in the UK. This is official. However, the 360 version will have exclusive downloadable content. No further details at this time, though. I have pictures of the inside of the E3 meeting room for Take-Two that will go up shortly. Stay tuned!

http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/

באתר הרשמי שים לב שיש את הלוגו של הXBOX360 והXBOX LIVE לצד הלוגו של הPS

ולינק לידיעה

http://planetgrandtheftauto.gamespy.com/fullstory.php?id=82659

ולא רק זה-גירסאת הXBOX360 תהיה טובה יותר בגלל שתהיה אפשרות למשתמשי הXBOX360 להוריד תוכן אקסלוסיבי חדש למשחק GTA4 דרך שירות הXBOX LIVE,דבר שלא יהיה קיים בPS3.

[משהו בסגנון של OBLIVION-כלי נשק חדשים,כלי רכב חדשים,אזורים חדשים וכו']

פורסם

1. סוני לא לקחה שום סיכון עם הDVD, זה היה תקן יחיד שכולם כל כולם התייצבו מאחוריו והוא היה היחיד באופק שיחליף משהו אני לא יודע הרבה על הקטע הזה, אני אברר קצת לפני שאני אענה

2. חבל על הביטים שאתה מבזבז על השלט, מיקרוסופט כבר ניסתה לדחוף את הטכנולוגיה הזו והיא פשוט כשלה לחלוטין כי למייקרוסופט היה חרא של שלט. לסוני יש שלט מעולה גם ככה ואין מצב שהוא יכשל, התוספת הזו יכולה רק להוסיף

3. זה עדיין מאד מאד מאד יקר, גם אם אתה רוצה הכל בזה אני מסכים איתך

4. נחות באונליין?! אני אפילו לא אגיב על זה. נחות בתמיכה? בתמיכה של מי? מפתחים יפנים? שישמרו את המוזרות שלהם לעצמם, נחות במשחקים, זה עוד נראה, טכנולגית הכרטיס הגרפי של ה360 חזק יותר משל הפס3 (ואני בטוח שדוגמא ישמח לפרט לך בדיוק למה זה ככה) פיצ'רים ראה הודעה מס' 2, קהל ? רוצה לפרט על זה?

רוב המשחקים המפורסמים ביותר בעולם פותחו ע"י מפתחים יפנים, וחברות מעולות כמו Naughty Dog, Insomanic games נאמנות לסוני, טכנולוגית אין לך שום דרך להוכיח שהכרטיס הגרפי של ה360 יותר חזק מהRSX, כי פשוט אין עליו מספיק פרטים. מה שכן ידוע, זה שהRSX ככל הנראה יהיה מעיין גירסה משודרגת של הG71, ובזכות הFlex I/Q יוכל להיעזר בCell וכנ"ל ההפך, זה אחד היתרונות היפים של הPS3 והעיצוב המקבילי הגאוני של הCell. דרך אגב הCell גם לא רע בכלל כתור GPU בזכות עצמו והוא יעשה חלק לא קטן בגרפיקה כמו העננים שאתה רואה בWar Hawk שנוצרים ע"י Ray Casting, פרטיקלס, מודלים ואפילו עיבוד טקסטורות. בקשר לקהל, אין לי אפילו צורך לפרט על זה, בכל סקר שתקרא, בכל קהילה כמעט שתשאל, את מי הם מעדיפים, את הPS3 או הXBOX 360. התשובה תהיה לך ברורה.

5. רוב המשחקים הם צד שלישי, כילסוני אין כמעט חטיבות צד ראשון... אוקייייי........ו? זה חיסרון? המשחקים הכי טובים לPS2 נוצרו ע"י מפתחות צד שלישי ואותן חברות מייצרות עכשיו משחקים באופן בלעדי לPS3, חיסרון או יתרון? זה עניין של טעם אישי

6. הייתי רוצה לראות מקורות שתומכים בטענה הזו איזה טענה? לא כתבתי את התשובה שלי בנקודות אז אין לי משהו ספציפי מכוון אליו, אבל אם אתה מתכוון להHard Coating', הנה :

http://pda.physorg.com/lofi-news-bluray-recording-disc_2615.html

חיפוש קטן בגוגל יתן לך עוד הרבה מקורות.

בנתיים המחרי הרשימי של נגן הבלו ריי הראשון עדיין יהיה 1000 דולר, ומדיה אחת עולה כ20 דולר והנה עוד יתרון לPS3, נגן בלו ריי בחצי מחיר, מה רע? בקשר למדיה, המחירים יורדים עכשיו בקצב רצחני עקב הייצור ההמוני שהחל, וסוני טענו שיש להם מיליארד יחידות של מדיות בלו ריי עבור המפתחות כדי להוזיל להן את העלויות

ומאמר שקראתי פעם למה DVD מספיק למשחקים

http://www.gamesfirst.com/?id=1132

מאמר נחמד, אבל הם מתעלמים מהמון עובדות. קודם כל, הגודל של המשחקים שהם נתנו שגוי לגמרי, וכבר לא מעט אנשים פרצו את הדיסקים של הXBOX 360 וגילו שרוב המשחקים לוקחים באיזר ה7-8 ג'יגה. דבר שני, המשחקים שהם מדברים עליהם הם פורטים, וכיאה לפורט של משחק מחשב הוא לא נותן שום הגדרה או רושם לגבי משקל של משחק של הדור הבא. וקצב הגדילה במשחקים שהם הראו גם ממש שגוי, הם נתנו כמה דוגמות ספציפיות אבל מה לגבי SA? שגדול פי 3 מVC? או UT2004 ששוקל 6 וחצי ג'יגה? או אפילו HL2 שבקלות יכול להגיע ל8 ג'יגה עם כל התוספות מסביב? הטקסטורות ה2K*2K שבUT2007, המודלים המשופרים, המפות הענקיות, האינפורמציה של הפיזיקה, הבאמפ מאפינג וכל החבילה הזאת פשוט לא יכנסו לDVD-9, וזו אחת הסיבות שאפיק לא מכניסים את המשחק הזה לXBOX 360. פשוט כי אי אפשר בלי לקצץ בתוכן.

פורסם
  • מחבר

הBLU-RAY נותן על הXBOX360 יתרון מינימאלי בלבד...

בקרוב ניתן יהיה לקנות לXBOX360 את הHD-DVD....

פורסם

אף אחד מהם הוא לא משחק השקה של הקונסולה

וUT2007 גם יוצא לXBOX360

וגם GTA4 יוצא לXBOX360

אתה טועה, UT2007 לא יוצא לXBOX 360. אתה מתבלבל כנראה עם Gears Of War. בקשר לGTA4, רק הזמן יגיד האם רוקסטאר תנצל את הנפח העצום של הבלו ריי או תקצץ על מנת לשים את אותה גירסה על שתי המכונות. וזה שאמרת שGTA4 יהיה יותר טוב על הXBOX 360 זה שטויות, גם בPS3 יהיו בדיוק אותן תכונות שיש באונליין של הXBOX 360, רק משופרות. החומרה והשלט של הPS3 מאפשרים לרוסקאר דווקא לעשות דברים יותר מתקדמים על הPS3 מאשר על הבוקס. תחשוב למשל איזה פשוט זה יהפוך לטוס במטוסים או לנהוג במכונית עם יכולות הMotion Sensing שבשלט, ותוך כדי תוכל לכוון עם האנלוג סטיק אפילו דרך החלון ולירות. זה סתם רעיון שעלה לי כרגע בראש אז אל תיקח את זה ברצינות, אבל זה רק אפשרות אחת מתוך מיליון שרוקסטאר יכולים להכניס לתוך GTA4 בPS3 שהם לא יוכלו בXBOX 360, ותוסף הHD-DVD לXBOX יאפשר רק לראות סרטים, בעצם זה שאתה מדגיש את זה כיתרון אתה מודה שהנפח הנוסף אכן חשוב

פורסם
  • מחבר

אתה טועה, UT2007 לא יוצא לXBOX 360. אתה מתבלבל כנראה עם Gears Of War. בקשר לGTA4, רק הזמן יגיד האם רוקסטאר תנצל את הנפח העצום של הבלו ריי או תקצץ על מנת לשים את אותה גירסה על שתי המכונות. וזה שאמרת שGTA4 יהיה יותר טוב על הXBOX 360 זה שטויות, גם בPS3 יהיו בדיוק אותן תכונות שיש באונליין של הXBOX 360, רק משופרות. החומרה והשלט של הPS3 מאפשרים לרוסקאר דווקא לעשות דברים יותר מתקדמים על הPS3 מאשר על הבוקס. תחשוב למשל איזה פשוט זה יהפוך לטוס במטוסים או לנהוג במכונית עם יכולות הMotion Sensing שבשלט, ותוך כדי תוכל לכוון עם האנלוג סטיק אפילו דרך החלון ולירות. זה סתם רעיון שעלה לי כרגע בראש אז אל תיקח את זה ברצינות, אבל זה רק אפשרות אחת מתוך מיליון שרוקסטאר יכולים להכניס לתוך GTA4 בPS3 שהם לא יוכלו בXBOX 360, ותוסף הHD-DVD לXBOX יאפשר רק לראות סרטים, בעצם זה שאתה מדגיש את זה כיתרון אתה מודה שהנפח הנוסף אכן חשוב

בוא נתחיל עם העובדה שה-MOTION SENSING שווה לתחת

יש לי גיימפאד כזה של מיקרוסופט [זה לא טכנולוגיה חדשה כמו שציינתי],ואחרי כמה דקות של משחק אתה פשוט מתעייף מהחרא הזה...הפרקי ידיים הולכים לך מזה וזה מרגיש לא טבעי ולא נוח

ודבר שני-לא המצאתי את זה,זה מה שרוקסטאר אמרו בE3...התוכן האקסלוסיבי להורדה יהיה ללקוחות XBOX LIVE בלבד [!],בלי שום קשר ליכולות האונליין של הPS3.

[ולכן גם באתר הרשמי של GTA יש לוגו של XBOX LIVE]

ודבר אחרון-EPIC לא הודיעו באופן רשמי שזה לא יוצא לXBOX360...יש סבירות גבוהה מאוד שהמשחק ייצא גם לXBOX360,בייחוד לאחר שה-HD DVD הולך לצאת.

אין שום סיבה שזה לא יצא לXBOX360,מדובר בהגדלת נתח השוק.

ודרך אגב-אין שום סיכוי שתצליח גם לכוון את המכונית עם המושן סנסור תוך כדי ירי...את מצב שתצליח להטות את השלט וגם לכוון כמו שצריך...שוב פעם-אני אומר את זה מנסיון...ולא סתם מנסיון-ניסיתי לשחק במשחק עם הגיימפאד,זה פשוט לא נוח עם המושן סנסור...אין לך מושג כמה זה מתסכל ומסובך להתחיל לנהוג עם מכונית ככה-כדי לתת גז אתה מטה קדימה,וכשאתה רוצה להאט אתה צריך להטות אחורה,הבעיה שעם כל ההטיות האלו לא פעם ולא פעמיים אתה בטעות תסטה ימינה ושמאלה,ולפני שאתה מבין מה קורה אתה נוהג כמו שיכור על הכביש.

זה טוב רק למשחקי טיסה,וגם אז אתה מבין במוקדם או במאוחר שזה יותר נוח עם הסטיקים.

למען האמת-הטכנולוגיה הזו כלכך מיותרת,שמייקרוסופט בסוף החליטה לרדת ממנה.

ואת כל מה שאני אומר לך-אני אומר לך בהתבסס על גיימפאד עם סנסור יותר משוכלל ממה שהולך להיות בגיימפאד של הPS3....בשלט שלי יש גם גלגלת שמאפשרת לך להחליט את מידת הרגישות של ההטיות של השלט,דבר שלא קיים בשלט של הPS3.

פורסם

לסוני יש שלט מעולה- כי כרגע חזרת בטיסה מאי 3 אחרי שבוע של משחק עם השלט? השלט הזה טוב, אבל חוץ מוורהוק אין כלום שתומך בו וחוץ מגימיק חביב הנתיים אין הרבה מה לאמר עליו

קהל- התשובה ברורה לך, היא ממש לא ברורה ברוב אתרים אמריקאים, שם ה360 צמוד מאד מאד לפס3

משחיקים- שתי המפתחות שהזכרת מייצרות פלטפורמות, זאנר מאד נישתי, בא לך למצוא שמות קצת יותר גדולים של משחקים יפניים בלעדיים? אני יכול לחשוב רק על מאטל גיר (ולפני שתגיד פיינל פאנטזי, סקוויר כבר חצי פוזלת לכיוון ה360, ו11 יצא ל360)

נחות טכנולוגית- כל העיבוד המקבילי הזה מאד מסובך ועוד לא הוכח כעובד, הרבה חברות מתלוננות על המוזרות של הסל, ועל הקושי להגיע ל1080p שהובטח

משחקים צד ראשון- אמרת 90 אחוז כאילו מפתחים צד שלישי קפצו על הפס3, האחוזים ככה רק בגלל שאין לסוני חטיבות צד ראשון ולא בגלל שיש המוני מפתחי צד שלישי. אתה הצגת את זה כיתרון, זה לא זה ולא זה.

לא דיברתי על ההארד דקואטינג, שיכול להיות מיושם על כל דבר, אלא על המחיר של הבלו ריי, שאמרת שמשתווה לזה של HD DVD

וכמה נחמד להתעלם ממאמרים בלי לקרוא אותם, הם חישבו ממוצעים, אז יופי אתה יכול למצוא דוגמאות ספציפיות לגדילות חריגות, בפועל הממוצע הוא מה שחשוב והוא אומר אחרת. קרא גם את סוף המאמר, על הXNA ותיכנות פרוסדרלי, ותבין שלא צריך גודל עצום

הגדלים שציינת הם מוטעים. רוצה קצת מספרים אמיתיים?

DOA4- 4.545 GB

GRAW-3.723 GB

Full Auto-2.317 GB

TES4 Oblivion (המשחק הכי גדול כרגע לאקס בוקס)-6.407 GB

אז אם אתה רוצה לבוא ולאמר שטות כמו UT07 גדול מידי ובגלל זה הוא לא מגיע לבוקס, תסתכל על כמות התוכן שיש באובליביון ועל הגודל שהוא תופס

פורסם

בוא נתחיל עם העובדה שה-MOTION SENSING שווה לתחת

יש לי גיימפאד כזה של מיקרוסופט [זה לא טכנולוגיה חדשה כמו שציינתי],ואחרי כמה דקות של משחק אתה פשוט מתעייף מהחרא הזה...הפרקי ידיים הולכים לך מזה וזה מרגיש לא טבעי ולא נוח

ודבר שני-לא המצאתי את זה,זה מה שרוקסטאר אמרו בE3...התוכן האקסלוסיבי להורדה יהיה ללקוחות XBOX LIVE בלבד [!],בלי שום קשר ליכולות האונליין של הPS3.

[ולכן גם באתר הרשמי של GTA יש לוגו של XBOX LIVE]

ודבר אחרון-EPIC לא הודיעו באופן רשמי שזה לא יוצא לXBOX360...יש סבירות גבוהה מאוד שהמשחק ייצא גם לXBOX360,בייחוד לאחר שה-HD DVD הולך לצאת.

אין שום סיבה שזה לא יצא לXBOX360,מדובר בהגדלת נתח השוק.

ודרך אגב-אין שום סיכוי שתצליח גם לכוון את המכונית עם המושן סנסור תוך כדי ירי...את מצב שתצליח להטות את השלט וגם לכוון כמו שצריך...שוב פעם-אני אומר את זה מנסיון...ולא סתם מנסיון-ניסיתי לשחק במשחק עם הגיימפאד,זה פשוט לא נוח עם המושן סנסור...אין לך מושג כמה זה מתסכל ומסובך להתחיל לנהוג עם מכונית ככה-כדי לתת גז אתה מטה קדימה,וכשאתה רוצה להאט אתה צריך להטות אחורה,הבעיה שעם כל ההטיות האלו לא פעם ולא פעמיים אתה בטעות תסטה ימינה ושמאלה,ולפני שאתה מבין מה קורה אתה נוהג כמו שיכור על הכביש.

זה טוב רק למשחקי טיסה,וגם אז אתה מבין במוקדם או במאוחר שזה יותר נוח עם הסטיקים.

למען האמת-הטכנולוגיה הזו כלכך מיותרת,שמייקרוסופט בסוף החליטה לרדת ממנה.

ואת כל מה שאני אומר לך-אני אומר לך בהתבסס על גיימפאד עם סנסור יותר משוכלל ממה שהולך להיות בגיימפאד של הPS3....בשלט שלי יש גם גלגלת שמאפשרת לך להחליט את מידת הרגישות של ההטיות של השלט,דבר שלא קיים בשלט של הPS3.

לא, הטכנולוגייה בכלל לא מיותרת, אלא פשוט היה ביצוע גרוע של מייקרוסופט. זה שהם פועלים על עיקרון דומה בכלל לא אומר שהם אותו דבר. הדואל שוק 3 הוא 6 Axis לעומת הסיידווינדר של מייקרוסופט שהיה 3 Axis. והממשק שונה לחלוטין, על תשפוט את השלט לפני שהחזקת אותו. וגם אם נגיד לא תאהב את הפיצ'ר, זה לא הופך את הקונסולה ללא טובה או פחות טובה מהXBOX 360.

ותראה לי איפה כתוב שרוקסטאר ישווקו תוכן נוסף עבור GTA4 בצורה בלעדית.

פורסם
  • מחבר

למה כל פעם אני צריך לחזור על עצמי אובר אנד אובר

Grand Theft Auto IV will be released for the XBOX 360 and PlayStation 3 on October 16, 2007 in the USA and the 19th in the UK. This is official. However, the 360 version will have exclusive downloadable content. I have pictures of the inside of the E3 meeting room for Take-Two that will go up shortly. Stay tuned!

http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/

באתר הרשמי שים לב שיש את הלוגו של הXBOX360 והXBOX LIVE לצד הלוגו של הPS

ולינק לידיעה

http://planetgrandtheftauto.gamespy.com/fullstory.php?id=82659

פורסם

פיצ'ר מיותר הוא חיסרון, כמה יעלה שלט פס3..? זה לא אמרו

60, 70 דולר?

פורסם

לסוני יש שלט מעולה- כי כרגע חזרת בטיסה מאי 3 אחרי שבוע של משחק עם השלט? השלט הזה טוב, אבל חוץ מוורהוק אין כלום שתומך בו וחוץ מגימיק חביב הנתיים אין הרבה מה לאמר עליו

קהל- התשובה ברורה לך, היא ממש לא ברורה ברוב אתרים אמריקאים, שם ה360 צמוד מאד מאד לפס3

משחיקים- שתי המפתחות שהזכרת מייצרות פלטפורמות, זאנר מאד נישתי, בא לך למצוא שמות קצת יותר גדולים של משחקים יפניים בלעדיים? אני יכול לחשוב רק על מאטל גיר (ולפני שתגיד פיינל פאנטזי, סקוויר כבר חצי פוזלת לכיוון ה360, ו11 יצא ל360) MGS4, DMC4, FF13 ועוד מגוון של משחקים פחות טובים אבל לא פחות פופולריים : DBZ, SH, TOS וכו'

נחות טכנולוגית- כל העיבוד המקבילי הזה מאד מסובך ועוד לא הוכח כעובד, הרבה חברות מתלוננות על המוזרות של הסל, ועל הקושי להגיע ל1080p שהובטח

ומצד שני רוב החברות בחרו בסוני בגלל הכוח הרב של הPS3, נכון שהCell עכשיו מעט מסובך לתכנות, אבל גם הPS2 הייתה ככה בהתחלה ובכל זאת תראה לאיזה דברים המפתחים הגיעו עם החומרה החלשה שלה. ומפתחים אומרים שזה בכל זאת יותר פשוט משזה היה בהתחלה לתכנת לPS3 מכיוון שיש כמה גורמים משותפים בין שתי הקונסולות שמקלות את החיים שלהם, למרות שלפי רוב הדעות הXBOX 360 יותר קלה לתכנות (עקב הדימיון למחשב), היא עדיין חלשה יותר מהPS3 ולאחר שהמפתחים יתגברו וילמדו איך לנצל את הCell כמו שצריך יפתח פער לא קטן בין שתי הקונסולות.

משחקים צד ראשון- אמרת 90 אחוז כאילו מפתחים צד שלישי קפצו על הפס3, האחוזים ככה רק בגלל שאין לסוני חטיבות צד ראשון ולא בגלל שיש המוני מפתחי צד שלישי. אתה הצגת את זה כיתרון, זה לא זה ולא זה. אתה צודק, הצגתי את זה לא נכון, אבל זה היה כתגובה לטענה של לוג'יק שמפתחות צד שלישי לא ירצו לפתח משחקים עבור הPS3, בעוד שהן כבר התחילו מזמן.

לא דיברתי על ההארד דקואטינג, שיכול להיות מיושם על כל דבר, אלא על המחיר של הבלו ריי, שאמרת שמשתווה לזה של HD DVD

ההארד קואטינג לא מיושם על HD-DVD וגם אין תוכניות לעשות כזה דבר

וכמה נחמד להתעלם ממאמרים בלי לקרוא אותם, הם חישבו ממוצעים, אז יופי אתה יכול למצוא דוגמאות ספציפיות לגדילות חריגות, בפועל הממוצע הוא מה שחשוב והוא אומר אחרת. קרא גם את סוף המאמר, על הXNA ותיכנות פרוסדרלי, ותבין שלא צריך גודל עצום

הגדלים שציינת הם מוטעים. רוצה קצת מספרים אמיתיים?

DOA4- 4.545 GB

GRAW-3.723 GB

Full Auto-2.317 GB

TES4 Oblivion (המשחק הכי גדול כרגע לאקס בוקס)-6.407 GB

אז אם אתה רוצה לבוא ולאמר שטות כמו UT07 גדול מידי ובגלל זה הוא לא מגיע לבוקס, תסתכל על כמות התוכן שיש באובליביון ועל הגודל שהוא תופס

הנתונים האלה פשוט לא נכונים, וזאת עובדה. קרא בכל פורום שתרצה, וכשהקבצים של המשחקים האלה עלו לאינטרנט והיה אפשר להוריד אותם היה אפשר לראות בבירור שהם שוקלים בסביבות ה7-8 ג'יגה. ועוד משהו שהמאמר "שכח" לציין, זה שההגנות של מייקרוסופט תופסות 1.3 ג'יגה מהנפח של הדיסקים בXBOX 360. המאמר הזה אינו אובייקטיבי ומעוות את הנתונים כדי לצאת לטובתה של הXBOX 360. זה פשוט נשפך מהמילים שלו

פורסם

טוב בקשר לבלו ריי סוני בתקופת הPS1 שיווקו חלק מהמישחקים על כמה דיסקים

והיום שיש DVD שתי שיכבות מינימום לכל קונסולה הבלו רי מיותר

בקשר לתמיכה -בעבר סוני הצליחה ליגנוב מנינטנדו הרבה חברות צד שלישי חשובות

אבל היום ביגלל המחירים והזמן שלוקח לפתח מישחקים הרבה חברות עוברות למולטיפלטפורם

וזה דופק את סוני

חברות כמו סגה קונמי נמקו סקוור+ איניקס ועוד ועוד פשוט מיצרות מישחקים לכל הקונסולות

ופינל פנטזי יגיע גם ל360 ולWII בגירסה כזות או אחרת

אפילו דרגון קווסט שזה מישחק יותר חשוב מפינל פנטזי ביפן יגיע לWII

וסוילד סניק יהיה דמות במאריו מכות החדש אז תישכח מהרבה כותרים בילעדים לPS3

הPS3 הולך להיות +- 360 יותר יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים