עבור לתוכן

הבקר החדש של הPLAYSTATION3 הוא בדיחה...

Featured Replies

פורסם

בלי משחקים מתנה, בלי מטענים, בלי שלטים אלחוטיים, דברים כאלה.

• תגובות 177
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תראה לי חנות כזאת שמוחרת את נה שהוא אמר ועוד משהו האם אוכל לשחק ב PS3 או XBOX 360 על טלויזה רגילה ולא HD ב 1000000

ש"ח? :lol: :lol:

פורסם

GTX MAN_

אתה מדבר בלי להבין כלום :kopfpatsch:

לפחות היתה נותן דברים טובים בPS3 כמו כמות זיכרון פנימי גבוה

יכולות גרפיקה ופיזיקה גבוהות וכו

אבל מבחינת מחיר הPS3 אמור לעלות הרבה יותר מה360 ולפי הערכות הרבה הרבה הרבה יותר מהWII

פורסם

מחיה ונראה האם אוכל לשחק באחת מן הקונסולות על TV רגיל ולא HD??? :D ;D ;)

פורסם

תלמד עברית, אני בטוח שנרשמת מחדש pease brother נכון?

אותו אווטר, אידיוט שמשדע אחרים, סטון קולד, אל תתייחס הוא אוהב לשגע אחרים עם השטויות שהוא תמיד מדבר למרות שהוא לא מבין בנושאים שהוא מדבר :kopfpatsch:

פורסם

כן אבל בPS3 וב360 תפסיד הרבה מהכיף

בWII זה לא ידפוק הרבה כי הWII לא תומכת בHD גבוה גם ככה

פורסם

תוכל לשחק, אבל לפי מה שהבנתי זה לא יהיה תענוג, היוצר של KING KONG לאקסבוקס 360 אמר בראיון שלאלו שאין להם טלויזיה של HDTV לא כדאי לקנות את המשחק כי הוא לא יהיה שחיק.

מזל שלי יש כזו בגודל 42" 8)

ב28 למאי אני מקבל את האקסבוקס שלי (-:

פורסם

מי זה PEASE BROTHER אחח אני חבר שלו ADAM נכון?

פורסם

לפס3 יש אותה כמות כמו ל360, 512 MB

פשוט בבוקס זה לא מחולק (הכרטיס מסך והמערכת ניגשים לאותם 512) ובפס3 יש 256 לכרטיס מסך ו256 למערכת

למעשה לכרטיס המסך של הבוקס יש 10 מגה זיכרון יחודי אולטרה מהיר משל עצמו

אולי התכוונת לגודל ההארד דיסק, במקרה הזה לגירסא החזקה של הפס3 אכן יש 60 לעומת ה20 ג'יגה של ה360, אך שמועות מדברות על הארד דיסק בגודל 100 גי'גה לבוקס (שוב הדרך של מיקרוסופט- לא לכפות על הצרכן עודף פיצ'רים, מי שירגיש שדרוש לו הארד דיסק כזה יקנה אחד)

פורסם

כמו שאמרת, -דרוש- אצל סוני זה לא ככה, סוני תיתן דברים מעולים, לא שטויות, אבל מה ? יש כאלה שימצאו שהם לא צריכים את כל הרבה הדברים האלה ויסתפקו למשל ב10 GB, אבל לא! סוני לא תיתן אפשרות להוסיף או להוריד, הוא תיתן את החבילה השלמה בשביל לקחת עוד כסף.

פורסם

לפי דעתי זה מה שאיפשר לסוני להוזיל כל כך את מחיר הקונסולה, כל התוספות האלה עולות מעט וגובים עליהם הרבה

פורסם

בדיוק, ובגלל הדברים הקטנים האלה X360 תיקח את סוני.

פורסם

לפס3 יש אותה כמות כמו ל360, 512 MB

פשוט בבוקס זה לא מחולק (הכרטיס מסך והמערכת ניגשים לאותם 512) ובפס3 יש 256 לכרטיס מסך ו256 למערכת

למעשה לכרטיס המסך של הבוקס יש 10 מגה זיכרון יחודי אולטרה מהיר משל עצמו

אולי התכוונת לגודל ההארד דיסק, במקרה הזה לגירסא החזקה של הפס3 אכן יש 60 לעומת ה20 ג'יגה של ה360, אך שמועות מדברות על הארד דיסק בגודל 100 גי'גה לבוקס (שוב הדרך של מיקרוסופט- לא לכפות על הצרכן עודף פיצ'רים, מי שירגיש שדרוש לו הארד דיסק כזה יקנה אחד)

סוני שינו את המיפרט ל512 לכרטיס ו512 למערכת

אתה צודק שבמיפרט הישן היה 512 ביחד

פורסם

הוטעת זה נשאר 512

Memory

256MB XDR Main RAM @3.2GHz 256MB GDDR3 VRAM @700MHz

http://www.ps3land.com/ps3specs.php

פורסם

מוזר ראיתי באיזה מקום 512+512 למיפרט החדש + הם ירדו מילאפוך תPS3 לסוג של ראוטר או משהו

אבל יכול להיות שאתה צודק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים