פורסם 2006 במאי 2619 שנים אומנם רק ת'רד אחד נפתח מחוץ לת'רד הראשי, אבל אני אחזור על הנהליםבעיות טכניות (המשחק לא עולה, קורס, נתקע) בת'רדים נפרדים בהם יכלו להתמקד בבעיה שלכםבעיות במשחק (נתקעתם בשלב, אין לכם מושג לאן להמשיך) רק בת'רד הראשי, והשתדלו לעבור על מס עמודים ולהשתמש בחיפוש
פורסם 2006 במאי 2619 שנים יש לי בעיה.קמפיין ראשון משימה אחרונה-זאתי שאתה מתחיל עם Godric .ניצחתי 3 גלים או 2 של התקפות שדים על הטירה אבל בקושי.. וכדי לנצח אני חושב צריכים למצוא את כל האובילסקים.מצאתי אחד איפה יש עוד שניים?אני משאיר את Lizze(או איך שלא קוראים לה) ואני ממקד את כל הצבא אצלה בגלל שאני פוחד מהתקפות.אני מנסה לשוטט עם גודריק אבל אין לי צבא אצלו מכיוון שריכזתי את כל הצבא שלי אצל Lizze.כל פעם שאני מתרחק מהטירה תוקף את גודריק אחד הבוסים של השדים.מה לעשות?זה פשוט בלתי ניתן להבנה!מצד אחד אתה חייב להגן על הטירה עם כל החיילים שלך ומצד שני אתה חייב למצוא את האובליסיקים.עזרה בבקשה!
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אחים שלי יש לי בעיה במשחק אני לא יודע מה גורם לזה .. אני משחק במשחק הכל טוב ויפה .. פתאוםם יוצא לי מהמשחק ולא אומר כלום .. יענו פשוט יוצא וזהו .. יש לי את הגרסה של רילודד .. אם הקראק והכל .. הכל טוב ויפה עד שזה יוצא מה אתם אומרים?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אמרו לא לדבר על ווארז כמה אפשר לחזור על זה.גיליתי עוד באג במשחק, בשלב השני ב קומפיין 2 כשנילחמים נגד האלפים אז אחרי תקופה מסויימת אתה פשוט לא מקבל כבר שום INCOME גם לא זהב וגם לא משאבים זה ממש מוזר.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר המשחק אכן טוב מאוד. אבל הדיון כזה ארוך בעיקר כי אנשים לא מסוגלים לקרוא טיפה לפני שהם שואלים את אותה שאלה ששאלו כבר המון פעמים. אגב, מישהו עבר את השלב הראשון בקמפיין הרביעי?? אני עדיין תקוע שם כבר איזה שבוע...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יש מצב זה היה הWeek of festivals?האפקט שלו זהה למה שתיארת..לא ידעתי שיש שבוע כזה אבל הרעיון מגניב.ואני אבדוק את זה.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים LazyBoy איך אתה תקוע שם שבוע אם המשחק יצא לפני 4 ימים?אני ממש ממש ממש אהבתי את המחשק!!התקנתי אותו לפני יומייםשיחקיתי בוא אולי פעמייםהמשחק נראה טוב מאוד!!אפקטים מגניביםGAMEPLAY מהנה מאודאהבתי במיוחד את השיטה של התורות בתוך הקרב עצמונחמד מאוד!!בקיצור ציון שלי 9/10רק יש לי בעיה אחת אני לא יודע אם זה אצלי או שזאת בעיה מוכרתהמשחק קורס כל כמה דקותזורק אותי לווידוס ושולח לי שגיאה מה שמוזר הוא שמתי שהדלקתי את המזגן בחדר הוא לא שלח לי שגיאותאבל הטמפ של המחשב לא עברה את ה40-42 מעלות (בלי מזגן)מישהו עוד זה קרה לו?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים "יצאה" גיראסה של אספנם עם המישחק השני בתוך , ושמו גם עוד תוספות , לא חושב ששוה להוריד עוד הפעם 2.5 גיגה
פורסם 2006 במאי 2819 שנים בלי ווארז,TAL אם אתה עושה OC תנסה להוריד אותו.לי המשחק לא קורס בכלל.יש לכם מושג עם אם ה SAVES מתאימים לגירסת אספנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.