פורסם 2006 במאי 1319 שנים יש מדענים שאומרים שתורת האבולוציה של דרווין אינה נכונה.. ושזה לא איזשהו גן שצץ באופן רנדומלי ואם הוא יותר טוב מהשאר הוא ישרוד... יש שאומרים שזה לא רנדומלי בכלל.. ואז האבולציה באדם לא נעצרה... ואנו פשוט לאט לאט מפתחים את מה שאנחנו משתמשים בו הכי הרבה (המוח) ומזניחים את הדברים הפחות חשובים (כמו בהונות).נ.ב אני לא המצאתי את התאוריה הזאת... כאשר הייתי באוניבריסטה שאלתי איזשהו פרופסור למשהו בקשר לזה... והוא אמר לי את זה..
פורסם 2006 במאי 1319 שנים ^^^ "מדענים" מדעני דת. הכי משעשעים אלה - פשוט לא קולטים שהם מנסים למצוא תירוץ עלוב לכל דבר.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים ומה אתה חושב שמדענים רציניים עושים? הם לא מחפשים תרוצים? רק שהם גם מנסים להוכיח את התרוצים שלהם...
פורסם 2006 במאי 1319 שנים מחבר getsomefood המדענים האלה באו עשרות אולי מאות שנים לפני דרווין.וכל מה שהם אמרו נשלל על ידי דרווין, והיום זה נחשב ללא יותר ממדע לא מדיוק.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים קוראים לזה "ויטליזם", וזה ממש לא רציני. לו הויטליזם היה נכון, יהודים היו נולדים נימולים.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים ומה אתה חושב שמדענים רציניים עושים? הם לא מחפשים תרוצים? רק שהם גם מנסים להוכיח את התרוצים שלהם...מדען אף פעם לא מנסה להוכיח טענות של עצמו, הוא מנסה לשלול טענות של אחרים(לפעמים גם של עצמו).כל הקטע במדע זה לשלולל דברים.הוכחה זה רק במתמטיקה.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מדען אף פעם לא מנסה להוכיח טענות של עצמו, הוא מנסה לשלול טענות של אחרים(לפעמים גם של עצמו).כל הקטע במדע זה לשלולל דברים.הוכחה זה רק במתמטיקה. :s05:ואני חשבתי לתומי שמדענים נותנים הסבר לתופעות ואז מנסים להוכיח את הטענה בצורה נסיונית, וככה מקדמים את המדע, במקום לנסות ולשלול טענות של אחרים...ואם יש טענות שדורשות שלילה, איך הן נוצרו?
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אתה צריך לקחת קורס בשיטות מחקר.בניסוי רק שוללים טענות. אי אפשר להוכיח טענות בניסוי (כמובן שאם אתה יכול לנסח את הטענה בצורת שלילה ואח"כ לבדוק את זה - אז הוכחת את זה).לדוגמה אתה לא יכול להוכיח שעבודה בשפת תיכנות X יותר יעילה מעבודה בשפת תכנות Y.אתה יכול להוכיח שלמטרה הספציפית שבדקת בניסוי, שפה Y לא יותר יעילה משפה X.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים ממתי תיכנות זה "מדע" ???טענות בפיסיקה מנסים להוכיח, או מחפשים סיבות לתופעה בלי הנחות מוקדמות, ובודקים את כל הגורמים הרלוונטיים עד שמוצאים את הגורם המשפיע, או ששוללים את כל הסיבות שנבדקו, או שמוצאים סיבה אחרת... אבל לא מנסים להוכיח שטענה מסויימת שגוייה... זה לא מוביל לשום מקום...
פורסם 2006 במאי 1419 שנים אם היית יודע על מה אתה מדבר אז היית יודע שאתה טועה. אתה לומד הנדסה אז כנראה לא לימדו אותך את זה. תשאל ד"ר אצלך או מישהו שלומד סוציולוגיה ותראה שככה עושים "מדע".התיכנות היה דוגמה. זה בכלל לא קשור לשפות תיכנות.במדע ניתן רק לשלולל טענות, הוכחה היא רק הוכחה מתמטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.