פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים ערפד תמים? :s05:fighter תערוך את ההודעה שלך - זה חתיכת ספוילר.ספויילר שמויילררואים ממטרים שהוא ערפדיש לו פנים חיוורות ועיניים אדומות, אז מה נראה לך שהוא, אדם זאב?וגם אם מישהו לא רוצה לראות ספויילרים למה שהוא יכנס לדיון בעל 142 עמודים?בשביל מידע יש את uesp אחרי הכל ושם לא מפציצים ספויילרים בתגובות מעל שלא קשורות לנושא
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים ^ :s05:^תגידו, צריך להיות בעל סקיל טוב של התגנבות או פריצה בשביל לעשות את הקווסטים המתקדמים של גילדת הגנבים?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים חברה?? רק עוד שאלה קטנה איך אני משיג LOCKPICKS? כדי לפרוץ דלתות?ואיך אני משיג עוד קווסטים?אה ואיך אני קונה ריהוט לבית שקניתי?!?! זה אחד ה קווסטים :'(
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים 1. יש מוכר בשם SHADY SAM ליד החומות של הIMPERIAL CITY פשוט תלך צמוד לחומה עד שתמצא... או שאפשר להשיג מזה שנותן לך את המשימה הראשונה בגילדת הגנביםץץ2.גילדותאנשים שרצים אלייך ברחוב בלי שום קשראפשרות RUMORS בשיחותפשוט לדבר עם אנשים (בעלי חנויות למשל) יש רשימות של קווסטים בהרבה אתרים אם אתה רוצה...3.תלך לאיפה שנחץ אומר לך זו אמורה להיות חנות ופשוט תקנה מהמוכר מגילות כאלה עם שמות כמו "KITCHEN" או "ATTIC" אתה תמצא אותם... ישר קולטים..
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים חחחח אין לי את ה קווסטים הרשמיים לפי העלילה יש לי סתם קווסטים של פריצות וזה..... למה אין לי קווסטים רשמיים? אני קבר סיימתי אם העיר KVATCHאו איך שלא קוראים לזה אין יותר קווסטים?ואני רק רמה 2 איך אני עולה רמות?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים הקווסט העיקרי שלך מצביע לאנשהו...---אתה מעלה את היכולות המרכזיות שלך ואז שאתה ישן אתה עולה רמות (אתה אמור לדעת את זה אם אתה רמה 2)
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים יש לך קווסט להציל את קווץ' ואז אחרי שעברת אותו מופיע אחר שאומר לך ללכת לאנשהו... או אותו קווסט בכלל לא נגמר..
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים אני ב קווסט אם 4 הספרים ואני צריך ללכת למקורם שנקרא GREEN EMPEROR WAY WHERE TOWER TOUCHES MIDDAY SUNאו משהוא כזה מה אני עושה במשימה הזאת? :'(
פורסם 2007 בפברואר 1518 שנים בלי לגלות יותר מידי:תלך בשעות הצהריים לGREEN EMPEROR WAY שזה אזור בעיר המלכותית ותחפש משהו יוצא דופן שקשור למגדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.