פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תגיד בשלב שאני הולך להביא את הבן של המלך, יש את הפורטל והיצורים יוצאים ממנו, איך אני סוגר את הפורטל הזה? משהו מוכן להתייחס לשאלה שלי בבקשה?
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים משהו מוכן להתייחס לשאלה שלי בבקשה?הרגת אותי אחי...3:45 לפנות בוקר....ד.א כבר עניתי על זה...יש לך שם מגדל שמחובר עם גשרים לשני מגדלים(הוא הראשי)אתה אמור ללכת לאחד המגדלים שם,להשיג מפתח מסויים ואז לעלות לקומה הכי גדולה בראשי(איפה שעמוד האש)ולסגור את הפורטל(אתה תקבל אבן חבל"ז,שתוכל לשפר בה את הנשק....(אם יש לך עוד בעיות אחי תשלח הודעה...).
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אתה בטוחים שזה RPG?? לא יצא לי לראות RPG שהוא משולב עם משחק פעולה באמת גרפיקה טובה... אבל למה הכל נראה כזה זוהר וממש בלורי (אני לא אוהב שזה ככה )
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תגידו איך אני זורק משו מהINVENTORY? אני מיתשגע יאאלה מה זה!!!אגב אל איזה הגדרות אתם משחקים? [אני הכל על HIGH.]
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים כן אבל איך אני מכניס קסמים חדשים כך שהוא ידע לתקוף אותם או איך אני משפר את ה fireball
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אתה בטוחים שזה RPG?? לא יצא לי לראות RPG שהוא משולב עם משחק פעולה באמת גרפיקה טובה... אבל למה הכל נראה כזה זוהר וממש בלורי (אני לא אוהב שזה ככה ) זה לא משחק פעולה זה RPG מגוף ראשון
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים תגידו אני חייב להיכנס לשער של OBLIVION?כן לפי מה שהבנתי צריך לסגור אותו איכשהו, אבל לך תתפתח קודם כל אין לך סיכוי נגד השדים בפנים!
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אה אז אני לא חייב להכינס עכשיו? אני יכול להיכנס אפילו עוד שבוע?יאאלה תנו עצות איך להיתפתח.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים אם אתה לא רוצה לשנות את דרגת הקושי באפשרויות, אל "תתפתח" במחשבה שהמשחק יהיה יותר קל.השיטה בOBLIVION פועלת כך שהרמה של האוייבים תשתווה לשלך(הבעיה שהם יותר חזקים ברמות גבוהות) ככל שאתה עולה בשלבים יש להם נשקים חדשים (פתאום תראה גובלינים עם נשקים מפלדה, וזה רק בהתחלה..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.