עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elder Scrolls IV: Oblivion - הדיון הראשי

איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION??? 1,983 הצבעות

1. 1. איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION???

• destruction + conjuration
    • blade + block + heavy armor
    • blunt ( גרזנים ונבוטים ) + block + heavy armor

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חברה תמונות,תביאו תמונות!

• תגובות 2.4k
  • צפיות 410.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה תמונות,תביאו תמונות!

אני יביא מחר הרבה תמונות יפות

ורומן בתמונה זה הכומר מרטין?

למה הוא לבוש ככה? איך הלבשת אותו כך?

ואגב הצטרפתי לגילדת הלוחמים :hat:

פורסם

לא, זה VONIUS זה חייל כשניכנסתי לאובליויאון דרך השער הוא היה בפנים, עזרתי לו וביקשתי ממנו שיתלווה אלי, הוא ממש עזר אגב חח :P

פורסם

חחח חשבתי על מוד חייתי למשחק

גילדה שיעודה הוא ציד ערפדים

;D

בכל מקרה,גילדת הגנבים ממש שולטת,וזה ממש כיף להתגנב לתוך בתים...בייחוד למבנים גדולים ששמורים היטב-זה ממש מקפיץ ת'אנדרנלין כשצריך להתחמק מאחורי גב של בן אדם שמפטרל באיזור.

ד"א-מישהו יודע איך משתתפים בארינה?

ומה קורה לך כשאתה הופך לערפד?איך זה משפיע על המשחקיות?

פורסם

אם אתה רוצה להשתתף אתה צריך לדבר עם אדם אחד שנמצא מימין לזה שאוסף את הכסף להימורים.

הבן אדם הוא כושי אז לא יהיה קשה לך לזהות אותו, גם יש שם Orc שנותן quest.

מה שעוד מנהל ההימורים יגיד לך.

בקשר לערפד? אין לי מושג... לדעתי אני כבר ערפד... הרגתי שומר שהתגנבתי לבית של thorlin או איך שכותבים אותו.... הגיע שומר ואמרתי זין, אני הורג.

הגיע אלי בלילה שישנתי איזה אחד ושאל אותי אם אני רוצה להצטרף... נתן לי גם פול יכולות וquest להרוג איזה זקן.

אגב, אני כבר Gladiator בארינה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

^ אתה לא ערפד אתה באחווה השחורה , של הרוצחים

פורסם

יש לי פנים מוזרות. יש לי יכולות של ערפד.

פורסם

אה מגניב, אז אתה גם וגם , איזה משחק מטורף :P

פורסם

שלום לכולם כאן.. מישהו יכול להסביר לי שניה על מה המשחק ? אני פשוט לא בקיא בג'אנר של הRPG.. והאם זה רלוונטי שלא שחקתי/הכרתי את הקודמים לו ?? (זאת אומרת המשחק נראה לי פשוט אחלה משחק אבל אני לא רוצה לקנות אותו ולגלות שאני לא מבין את העניין כי זה איזה המשך ישיר למשחק הקודם..)

עד היום לא נתקלתי במשחק שהתחלתי ולא סיימתי אותו.. ואני בגדול חובב משחקי FPS טובים דוגמאת HALF LIFE 2 , FAR CRY וכאלה..אבל האמת שלפי דעתי תחום ה FPS קצת חסר מעוף בתקופה האחרונה והאמת שדי נמאס לי להסתובב ולירות באנשים בלי סיבה (דוגמאת FEAR הדי מאכזב)..

בקיצור - תנסו לתת לי קצת רקע על המשחק כי הוא דווקא נראה לי ממש ממש מה שאני צריך עכשיו..

פורסם

יש לי פנים מוזרות. יש לי יכולות של ערפד.

אבל ערפד זה מחלה...אתה נדבק בה ע"י נשיכה מערפד...ואם הותקפת ע"י ערפד יש לך 3 ימים להבריא מהמחלה,אם לא הספקת אז המחלה הופכת לקבועה.

דרך אגב-בMORROWIND:BLOODMOON EXPANSION היית יכול להפוך גם לאדם זאב.

פורסם

שלום לכולם כאן.. מישהו יכול להסביר לי שניה על מה המשחק ? אני פשוט לא בקיא בג'אנר של הRPG.. והאם זה רלוונטי שלא שחקתי/הכרתי את הקודמים לו ?? (זאת אומרת המשחק נראה לי פשוט אחלה משחק אבל אני לא רוצה לקנות אותו ולגלות שאני לא מבין את העניין כי זה איזה המשך ישיר למשחק הקודם..)

עד היום לא נתקלתי במשחק שהתחלתי ולא סיימתי אותו.. ואני בגדול חובב משחקי FPS טובים דוגמאת HALF LIFE 2 , FAR CRY וכאלה..אבל האמת שלפי דעתי תחום ה FPS קצת חסר מעוף בתקופה האחרונה והאמת שדי נמאס לי להסתובב ולירות באנשים בלי סיבה (דוגמאת FEAR הדי מאכזב)..

בקיצור - תנסו לתת לי קצת רקע על המשחק כי הוא דווקא נראה לי ממש ממש מה שאני צריך עכשיו..

90% מהאנשים לא שיחקו במשחקים הקודמים

מבחינת עלילה-אין קשר בין העלילות,פרט לעובדה שזה מתרחש בארצות בעלות גבול משותף [MORROWIND במשחק הקודם היא ממש על גבול הארץ בה אתה משחק עכשיו]

והדבר היחידי הוא שאם שיחקת במשחקים הקודמים אתה יותר מכיר ומתמצא בדבר ההרגשה של המשחק ויודע כיצד כל העסק עובד.

לא משהו קריטי...רק אם אתה לא מתמצא בRPG אתה הולך להסתבך הרבה בהתחלה,אבל כשתצליח להכנס למשחק-אתה תתמכר בטירוף

זה בערך אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם למחשב.

פורסם

וואלה סבבה.. נשמע אחלה.. תודה..

נ.ב - מישהו יכול לסכם פה איפה קונים (איזור קריות-חיפה) וכמה בערך עולה..?

פורסם

לא חושב שניתן להשיג בארץ בינתיים, אני אישית קיבלתי אותו מהדוד באמריקה :xyxthumbs:

פורסם

וואלה סבבה.. נשמע אחלה.. תודה..

נ.ב - מישהו יכול לסכם פה איפה קונים (איזור קריות-חיפה) וכמה בערך עולה..?

המשחק אמור לצאת בכמה חנויות בארץ במהלך השבוע הבא

יעלה בין 200 ל300 ש"ח

עדיין לא ברור.

אבל בהתייחס לכך שמדובר בהוצאה יקרה,ובהתייחס לכך שזה משחק SUPER פופולארי והמחיר שלו גם בחו"ל הוא יחסית גבוה [50 דולר] זה עלול לעלות מעל 200 ש"ח....

ד"א-יש למישהו מושג מי זה הלוחם הזה?זה שומר?

1122063851.jpg

פורסם

מישהו יכול לזרוק תמונה של גוף שלישי נמאס רק לראות יד עם נשק...כל היופי זה לראות את הדמות שלך עם השריון והכל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.