פורסם 2006 במרץ 2619 שנים ידעתי שלא הייתי צריך לשים את החוברת במכונת כביסה...אני גם שונא את EA, אבל הם לא עושים רק משחקים גרועיםוהמשחק הזה לראיהנכון, המשחק לא מושלם, אבל הוא כיפי וטוב לדעתיהוא אולי לא עומד בכל הציפיות, אבל זה מה שקורה כשיש הייפ כזה מסביב למשחקהוא לא תמיד (ובדר"כ לא) מצליח לעמוד בציפיות, ואז מתאכזבים
פורסם 2006 באפריל 119 שנים תגידו, איך השליטה במכוניות במשחק?כי שיחקתי ב-MAFIA, והשליטה שמה הייתה גרועה לחלוטין וזה הרס לי את כל המשחק!!!
פורסם 2006 באפריל 119 שנים כן, אני מסכים איתך שהשליטה במאיה הייתה זוועתית. בסנדק השליטה הרבה יותר טובה, רק חבל שאחרי שנכנסים לרכב אי אפשר לצאת
פורסם 2006 באפריל 119 שנים כן, אני מסכים איתך שהשליטה במאיה הייתה זוועתית. בסנדק השליטה הרבה יותר טובה, רק חבל שאחרי שנכנסים לרכב אי אפשר לצאת אפשר לצאת- אל תשתמש בקראק.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים השליטה מלוטשת כמו GTA וממש לא כמו TOTAL OVERDOSE(שליטה גרועה בהרבה ממאפיה)אגב אם מישהו פה לא יכול לצאת סימן שמתמש בקראק=לא חוקי נראה לי שלפי חוקי הפורום אסור לדבר על זה
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אפשר לצאת- אל תשתמש בקראק. זה לא נראה לי קשור. אבל בכל אופן, בשורות טובות בשבילי, פחדתי שהשליטה של המכוניות תהרוס לי כמו ב"מאפיה", אבל כנראה שלא, אז אני מתכוון להשיג את זה ולחרוש על זה, מיד אחרי שאני אסיים OBLIVION
פורסם 2006 באפריל 219 שנים פתחתי ת'רד אבל אני ישאל גם פה !!! המשחק עלה פעם אחת.. אחרי שיצאתי ממנו הוא לא עולה יותר... גם אחרי שהתקנתי אותו מחדש... מה עושים ?! והיציאה מהמכונית באמת קשורה לקראק כמו שאומרים ?!
פורסם 2006 באפריל 219 שנים זה רק אצלי או שהגרפיקה כזו מגעילה?!?!?! ובכלל המשחק הזה דפוקקקקקקקק אני לא מאמין זה אחד המשחקים הדפוקים ביותר ששיחקתי השליטה גרועה,בקושי אפשר לזוז,דרך מעצבנת לשמור את המשחק. הנסיעה במכונית ממש מעצבנת וגם לא נוחה. האפקטים במשחק ממש גרועים.וכך גם הסאונד. משימות משעממות,עלילה גרועה. זהו לא יודע מה להגיד זה ממש חרא של משחק!!! :pissed: > אני לא מבין איך הוא השיג כזה דירוג טוב הוא לא שווה את זה :'( :'( :'(
פורסם 2006 באפריל 219 שנים הוא השיג ציון כל כך טוב ביגלל הזיכיון של הסנדק אני עדין לא שיחקתי בו אבל לפי מה שהבנתי EA לקחו רעיונות ממאפיה וGTA ושילבו ביחד אם הזיכיון מהסנדק לפי מה שהבנתי המישחק כמו מישחקים אחרים של EA חוזר על עצמו מהר מאוד וביגלל זה שאני ישחק בו אני ישתמש בטרינר כי לדעתי זה הדרך הטובה ביותר לשחק את רוב המישחקים של EA -פשוט ליגמור את המישחק מהר מאוד לפני שהמישחק מתחיל להיות מאוד משעמם
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אז אתם לא יודעים להנות ממשחק... אם אהבתם את הסרט אתם תואהבו גם את המשחק !! כמו כל משחק אחר שמבוסס על סרט כלשהו...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים צריך עזרה נתקעתי בהתחלהקיצורנכון יש תפיצוץ?הרגתי שם תאנשים ואז הרגו אותי היה תסירטון עיצבתי תפנים של הבן הכולעכשיו היה סרטון של 3 חברה מביאים לי מכות בא המאפיונר נותן לאחד בורג לראש אז אחרי זה אני אמור להרוג שם איזה אחדשעה אני חובט בו הכול הוא לא מת!מה אני צריך לעשות?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.