פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים א. דודהש'ךב. זה שלא ראיתי את כתבת התחקיר זה אומר שאני טיפש?ג. תביא ת'כתבה, דאוביוב..
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים זה שלא ראית תכתבה לא הופך אותך לטיפשההתנשאות והזלזול שלך לדברים נכונים שמישהו אחר אומר הופכים אותך לטיפש.דבר שני, דבר יפה ואז נחשוב על הבקשות שלך.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים לא התכוונתי להביע זלזול/התנשאות..לכן זה הופך אותך לדאוביוב.אבל מה לעשות, מהצד, למי שלא קרא את התחקיר הזה, זה נראה שכל הליכודניקים בפורום הזה בוכים על התחזקותה של קדימה.זה הדבר היחיד שהיה לי לומר על זה. לפני שאתה אומר למישהו לעשות משהו (לדבר יפה), תבדוק את עצמך - "נאה דורש נאה מקיים".
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אוקיי, לאור העובדה שמי שרשם את תוכן ההודעה (ולא נראה לי שזה מי שפתח את הת'רד) אפילו לא יודע לספור, לא הייתי מסתמך על הנתונים המספריים פה.(ולמי שלא הבין, עברו 5 חודשים, לא שלושה.)
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר חשבת אולי שזה פשוט ציטוט ישן , אבל רק עכשיו יצא לי לראות אותו אז רק עכשיו פרסמתי אותו .... ? : :s07:
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אני לא מבין את זה כל התגובות ב-Ynet הן נגד אומלט איך...? איך...? איך לעזאזל 40 מנדטים? יותר מייצג מהסקרים של מינה צמח : איך...? איך...? איך לעזאזל אנשים לא מפסיקים לדבר שטויות? מילא מינה צמח אבל מה עם שאר מכוני הסקרים? כולם רמאים/שקרנים/מושחתים? אתם פשוט מקרה קלאסי של מיעוט שעושה רעש בשביל שיחשבו שמדובר ברוב או... שאתם פשוט חיים בהכחשה
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים זהו שזה לא רק מינה צמח אם היית רואה את התחקיר היית מגלה שמדובר ברוב המוחלט של מכוני הסקרים :
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים טוב...אז נחכה ל28 במרץואז נראה מה באמת הציבור רוצהובינתיים תמשיך להסתמך על תגובות בYNET ובסקרים בפורוםאבל אני במקומך לא הייתי בונה על הפתעה בבחירות
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים ובינתיים תמשיך להסתמך על תגובות בYNET ובסקרים בפורוםואתה תמשיך להסתמך על ילדים בני 17 שממלאים בעצמם שאלונים אצל מינה צמחלפחות ב-YNET אנשים כותבים את הדעה של עצמם ולא מזייפים שאלונים.נחכה וניראה מה יהיה ב-28 למרץסביר להניח שאהוד וולדמרט יהיה ראש הממשלה, אבל אני לא הייתי בונה על 40 מנדטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.