פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים זה מה שקורה שנותנים לרם גלבוע ותומר קרמרלינג לבחור... יוצאים לכם שם קטינות(לופליטו) ובטטות(תנחשו..) לפחות הם לא העזו לגעת במקום הראשון!! מה אתה מקשקש? זה היה סקר ב-ynet במשך חודש..
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מחבר אני אישית לא ראיתי (ואני נכנס לאתר של ynet כל יום)למי הצבעתה?הצבעת... בלי "ה"...בכול פעם למישהי אחרת... בכול יום הם הציגו איזה 20 מועמדות אחרות... אני רק לא זוכר את עצמי מצביע לנינט...
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים נינט זה קיצור של נינטנדו? הרגו אותי! XDDמה שכן, פיץ' מסופר מאריו יותר סקסית מנינט. אין מה לעשות. LOLמי שעשה את הרשימה הזו דיסלקט למדי, מעניין שלא הכניסו פה את יהודה סעדו.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מה אתה מקשקש? זה היה סקר ב-ynet במשך חודש.. זה היה בצחוק Milford. אתה לא חייב להתיחס לכל תגובה ברצינות תהומית כזו! take it easy
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים מה לעזאזל הולך במדינה החולה שלנו נינט המכוערת מגוייפת הזאת מקום רביעי איפה מוי כייף איפה ג'סיקה איפה כל הכוסיות שגדלתי עליהן נינט אני אישית חושב שצריך להפיל את YNET על סקר הגרוע הזה ולהילחם ברשע שהוביל לתוצאות.
פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים נינט ממש לא סקסית נקודה איפה האלי בארי??? ומירי בהודנה מקום שני בושה אם מקום 1 אני מסכים היא מאוד סקסית.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר מה יש לך נגד מירי בוהדנה? היא דווקא נמצאת במקום טוב... היא בניגוד לנינט כן סקסית!
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מה יש לך נגד מירי בוהדנה? היא דווקא נמצאת במקום טוב... היא בניגוד לנינט כן סקסית!שתיהן פרחות משדרות, מה זה משנה !?@
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.