עבור לתוכן

שרון החליט לפרוש מהליכוד

Featured Replies

פורסם

כל מה שהוא עשה זה לטובתו כל התפקידים שהוא עשה זה מינויים פוליטיים זה מאפיונר שלא תרם כלום למדינה

היה מנכ''ל מרכז הליכוד  הגוף המושחט במדינה, וכל החברות שהוא כיהן זה חברות שממשלה מכהנת מכניסה נציגים משלה

יש עוד כמוהו מאות מחבריו ממאפיית מרכז הליכוד שמכהנים בחברות.

על מה אתה מדבר בכלל מה הקשר בין ההסתדרות למשל לליכוד אם כבר אז אולי לעבודה אבל לא לליכוד

וליברמן תרם המון למדינה במיוחד בתחום הכלכלי

ובכלל את מי אתה מציע

• תגובות 110
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

J0HNiE

זה לא יפה לכתוב BS אחרי שכבר אמרתי לפני כמה תגובות שזאת המצאה וזה לא היה ולא נברא

פורסם

אגב בסוף שרון החליט ששם המפלגה שלו כן יהיה "קדימה".

sooooooooo true

185226-5.jpg

לקוח מפה:

http://news.walla.co.il/?w=/28/814055

ומספיק סטינו מהנושא, לחזור אליו, אם יש בכלל על עוד מה להתדיין.

פורסם

בניסיון להחזיר את הדיון לנושא המקורי:

אתמול פורסם שלא רק שלא תהיה התמודדות על המקום הראשון במפלגה החדשה, גם על שאר המקומות לא יתמודדו; שרון הולך לקבוע את מיקום המועמדים ברשימה בעצמו.

נו, הרי הסלידה שלו מהתמודדות דמוקרטית ידועה כבר. הוא יסכים לה רק בלית ברירה וגם אז ינסה לרמות.

פורסם

איך אתה מצפה שיקבעו את המיקום ברשימה?

זאת מפלגה חדשה, בלי מרכז (תודה לאל)

פורסם

...אני רק מקווה שרוחמה אברהם לא תהייה במקום ריאלי...

למפלגה יש פעילי שטח ומספיק אנשים רציניים, שחלקם אפילו לא רוצים להיכנס לכנסת, שיכולים לשבת ולסדר רשימה נורמאלית.

פורסם

איך אתה מצפה שיקבעו את המיקום ברשימה?

זאת מפלגה חדשה, בלי מרכז (תודה לאל)

מה רע בפריימריז?

פורסם

ועם איזה מתפקדים תעשה פריימריז?

למפלגות חדשות ישנן 2 אפשריות,

1) ועדה מקננת (או מכוננת?)

2) היו"ר בונה את הסיעה

פורסם

מכוננת... מקוננת מלשון קינה, הספד...

א. איזה ועדה? עם רוחמה אברהם או המזכירה השנייה של שרון?

ב. אני לא רוצה לחשוב את מי שרון יכול לשבץ בסיעה...

פורסם

יש לי סלוגן עבור המפלגה החדשה של שרון: [glow=red,2,300]"קדימה לחווה!"[/glow] :xyxthumbs:

a-day-at-the-farm.jpg

מעניין מה המצע המקורי של אחריות לאומי

המצע הרשמי שלהם הוא טרנספר בכוח ליהודים ביהודה ושומרון, וגם בגולן. :bash:

אתמול פורסם שלא רק שלא תהיה התמודדות על המקום הראשון במפלגה החדשה, גם על שאר המקומות לא יתמודדו; שרון הולך לקבוע את מיקום המועמדים ברשימה בעצמו.

נו, הרי הסלידה שלו מהתמודדות דמוקרטית ידועה כבר. הוא יסכים לה רק בלית ברירה וגם אז ינסה לרמות.

מישהו אמר דיקטטור? ::)

פורסם

ועם איזה מתפקדים תעשה פריימריז?

למפלגות חדשות ישנן 2 אפשריות,

1) ועדה מקננת (או מכוננת?)

2) היו"ר בונה את הסיעה

3) מבצעים מפקד חברים מהיר ואחריו פריימריז.

4) פריימריז פתוחים.

אבל שרון, כהרגלו, בחר בשיטת "רק אני קובע".

פורסם

אין זמן למפקד חברים כאשר הולכים לבחירות כל כך מוקדם ובמיוחד כאשר אנשים עדיין לא יודעים את המצע המדוייק של המפלגה ואת האופי שלה.

פורסם

עכשיו ניזכרתי וגם היה רושם לע זה היום בעיתון חחח אני מקבל מעריב ב-4 לפנות בוקר... חינם אניפשוט עובד ליד ממש ליד אזור החילוק שלהם איפה שהם מתאספים ומתחילים לחלק למנויים עיתון... אז אני מקבל חינם

קיצר חברה תגידו הרי בבאר שבע שרצו פה לרשות העיר אחת מהרצים לרשות היה לו אותו שם קדימה!! אם אני לא טועה קראו לו דנילוביץ אחד משהו כזה

פורסם

אבל שרון, כהרגלו, בחר בשיטת "רק אני קובע".

התקופות הכי מפוארות של כל המדינות (חוץ מארה"ב שפשוט קונה את העולם בכסף כמו סרסור) היו בזמן שילטון דיקטטורי. כשהייה בנאדם אחד שמקשיב לכמה יועצים ומחליט החלטות במהירות האור יחסית לחבורה של פוליטיקאים צבועים שמנסים למצוא בכל החלטה דרך להפוך את ההחלטה לריווחית עבורם.

פורסם

צודק

וואלה טוב שהיו שני מעצמות על שרבו אז הכל היה יחסית שקט והערבים לא דרשו כלום ישבו בשקט יחסית...

הכל היה מהיר וטוב בלי יותר מדי בולשיט והרב חשיבה והרבה הסכמים למה ככה ולא ככה חחחח :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים