פורסם 2007 ביולי 2518 שנים תודה אבל לא לתוסף הזה התכוונתי.התוסף שאני מחפש ,שב Toolbar אני אראה רק את האייקונים ולא את השמות של האתרים והאייקונים, רק האייקונים.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים - יש איזשהו תוסף שמגדיל את ה bookmarks toolbar ל2 שורות?- יש תוסף (או אפילו סקריפט ל greasemonkey) שמדלג על דפים כמו out.php או redir.php או redirect.php (שמפנים לכתובת כלשהי תוך כמה שניות)?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים תודה אבל לא לתוסף הזה התכוונתי.התוסף שאני מחפש ,שב Toolbar אני אראה רק את האייקונים ולא את השמות של האתרים והאייקונים, רק האייקונים.לא צריך תוסף בשביל זה:1. הקש קליק ימני על שם האתר בסרגל הסימניות.2. מאפיינים , האופציה האחרונה.3. בחלון שנפתח מחק את שם האתר.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אחרי שהתקנתי כמה תוספים, עכשיו כשאני לוחץ על כתובת בשורת הכתובות היא לא נפתחת לי ישר אלא אני צריך ללחוץ שוב על enter ורק אז נפתח לי האתר. מישהו יודע אולי איזה תוסף גורם לזה כדי שאני אוכל להסיר אותו?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אתה יכול לנטרל את כולם ואז להפעיל אחד אחד כדי לראות מה גורם לזה.אני יכול להגיד לך שאלה בטוח לא גורמים לזה (לפחות לא אצלי):Adblock PlusGmail NotifierGreasemonkeyIE TabTabbrowser Preferences
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים שמעו יש לי בעיה בFIREFOX לאחרונה, ברגע שאני פותח כמה טאבים ביחד באותו זמן פשוט כולם נתקעים בטעינה של הדף ואף אחד מהם לא נטען או נטען חלקית ואז אני צריך לסגור את כולם, לפתוח אחד, לחכות שיטען ואז לטעון שני וכו'.....מישהו יודע למה זה ?עריכה : סודר, פשוט הגבלתי את התעבורה של הפירפוקס בטעות....
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר אין קשר, User Agent Switcher לא עושה בפועל כלום חוץ מלגרום לעמוד להיראות מעוות בכוח, באתרים שמודעים לעובדה שהם בנויים ל-IE בלבד ולכן פשוט חוסמים כניסה מדפדפנים אחרים.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים ממליץ על ההרחבה Toolbar Buttons, שניתן להורידה מ-http://codefisher.org/toolbar_button/ ההרחבה ניראת רגילה , בסה"כ מוסיפה אפשרות לכפתורים שונים לסרגלים, שום דבר שעוד לא ראינו. אבל רשימת הכפתורים היא אינסופית (למעשה 95 ), והיא מכילה הכל . פירוט הכפתורים האפשריים: http://codefisher.org/toolbar_button/button_list יוצא בהרחבה הזו יש שכמעט כל כפתור שהיית חושב עליו, וחשוב מזה, כמעט כל כפתור שהרחבה אחרת חשבה עליו. התקנת ההרחבה הזו חסכה אצלי 5 הרחבות שונות. ההרחבה עובדת גם עם תוכנות נוספות: * Thunderbird 1.5 to 2.0 * Flock 0.4 to 1.5 * SunBird 0.3 to 0.4a1 * Netscape 9.0 to 9.0
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מה השם של התוסף הזה שנותן תרגום מאנגלית לעברית ?שאני מסמן מילה עם העכבר ולוחץ 2 לחיצות וזה מתרגם את המילה לעברית בחלון קטן צהוב כזה ?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים ^אתה בטוח שאתה מדבר על תוסף?התיאור שלך נשמע מתאים ל-Babylon (תוכנה שבכלל לא קשורה ל-Firefox).מישהו מכיר תוסף שנותן לפתוח את ה contex menu (בלחיצה על הכפתור הימני בעכבר) בחלונות שחוסמים את זה? (כמו javascript ודברים דומים)
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כן כן תוסף , שהיה לי אותו כבר..אבל אני עובד עם מחשב אחר עכשיו , ושכחתי איך הוא נקרא.אתה פשוט מדגיש מילה שאתה רוצה לתרגם עם העכבר ולוחץ פעמיים על ההדגשה וזה מביא לך ריבוע צהוב כזה עם התרגום - ונראה לי שהתרגום מגיע מהשרתים של בבילון או איזה מילון אחר שאתה בוחר.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כן כן תוסף , שהיה לי אותו כבר..אבל אני עובד עם מחשב אחר עכשיו , ושכחתי איך הוא נקרא. אתה פשוט מדגיש מילה שאתה רוצה לתרגם עם העכבר ולוחץ פעמיים על ההדגשה וזה מביא לך ריבוע צהוב כזה עם התרגום - ונראה לי שהתרגום מגיע מהשרתים של בבילון או איזה מילון אחר שאתה בוחר. dictionary tooltip , ואכן עובדת עם בבילון. הרחבה מאד שימושית.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים תודה רבה , הרחבה שימושית ביותר ! https://addons.mozilla.org/firefox/addon/1171
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.