עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

תודה אבל לא לתוסף הזה התכוונתי.

התוסף שאני מחפש ,שב Toolbar אני אראה רק את האייקונים ולא את השמות של האתרים והאייקונים, רק האייקונים.

• תגובות 2k
  • צפיות 244.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

- יש איזשהו תוסף שמגדיל את ה bookmarks toolbar ל2 שורות?

- יש תוסף (או אפילו סקריפט ל greasemonkey) שמדלג על דפים כמו out.php או redir.php או redirect.php (שמפנים לכתובת כלשהי תוך כמה שניות)?

פורסם

תודה אבל לא לתוסף הזה התכוונתי.

התוסף שאני מחפש ,שב Toolbar אני אראה רק את האייקונים ולא את השמות של האתרים והאייקונים, רק האייקונים.

לא צריך תוסף בשביל זה:

1. הקש קליק ימני על שם האתר בסרגל הסימניות.

2. מאפיינים , האופציה האחרונה.

3. בחלון שנפתח מחק את שם האתר.

פורסם

אחרי שהתקנתי כמה תוספים, עכשיו כשאני לוחץ על כתובת בשורת הכתובות היא לא נפתחת לי ישר אלא אני צריך ללחוץ שוב על enter ורק אז נפתח לי האתר.

מישהו יודע אולי איזה תוסף גורם לזה כדי שאני אוכל להסיר אותו?

untitledsm0.th.jpg

פורסם

אתה יכול לנטרל את כולם ואז להפעיל אחד אחד כדי לראות מה גורם לזה.

אני יכול להגיד לך שאלה בטוח לא גורמים לזה (לפחות לא אצלי):

Adblock Plus

Gmail Notifier

Greasemonkey

IE Tab

Tabbrowser Preferences

פורסם

מצאתי. זה היה ה tabbrowser preferences

יש אולי תוסף אחר שעושה פעולה דומה?

פורסם

שמעו יש לי בעיה בFIREFOX לאחרונה, ברגע שאני פותח כמה טאבים ביחד באותו זמן פשוט כולם נתקעים בטעינה של הדף ואף אחד מהם לא נטען או נטען חלקית ואז אני צריך לסגור את כולם, לפתוח אחד, לחכות שיטען ואז לטעון שני וכו'.....

מישהו יודע למה זה ?

עריכה : סודר, פשוט הגבלתי את התעבורה של הפירפוקס בטעות....

פורסם

User Agent Switcher עוזר יותר מIE TAB?

פורסם
  • מחבר

אין קשר, User Agent Switcher לא עושה בפועל כלום חוץ מלגרום לעמוד להיראות מעוות בכוח, באתרים שמודעים לעובדה שהם בנויים ל-IE בלבד ולכן פשוט חוסמים כניסה מדפדפנים אחרים.

פורסם

ממליץ על ההרחבה Toolbar Buttons, שניתן להורידה מ-http://codefisher.org/toolbar_button/

ההרחבה ניראת רגילה , בסה"כ מוסיפה אפשרות לכפתורים שונים לסרגלים, שום דבר שעוד לא ראינו.

אבל רשימת הכפתורים היא אינסופית (למעשה 95 :P), והיא מכילה הכל .

פירוט הכפתורים האפשריים: http://codefisher.org/toolbar_button/button_list

יוצא בהרחבה הזו יש שכמעט כל כפתור שהיית חושב עליו, וחשוב מזה, כמעט כל כפתור שהרחבה אחרת חשבה עליו.

התקנת ההרחבה הזו חסכה אצלי 5 הרחבות שונות. :yelclap:

ההרחבה עובדת גם עם תוכנות נוספות:

* Thunderbird 1.5 to 2.0

* Flock 0.4 to 1.5

* SunBird 0.3 to 0.4a1

* Netscape 9.0 to 9.0

פורסם

מה השם של התוסף הזה שנותן תרגום מאנגלית לעברית ?

שאני מסמן מילה עם העכבר ולוחץ 2 לחיצות וזה מתרגם את המילה לעברית בחלון קטן צהוב כזה ?

פורסם

^

אתה בטוח שאתה מדבר על תוסף?

התיאור שלך נשמע מתאים ל-Babylon (תוכנה שבכלל לא קשורה ל-Firefox).

מישהו מכיר תוסף שנותן לפתוח את ה contex menu (בלחיצה על הכפתור הימני בעכבר) בחלונות שחוסמים את זה? (כמו javascript ודברים דומים)

פורסם

כן כן תוסף , שהיה לי אותו כבר..אבל אני עובד עם מחשב אחר עכשיו , ושכחתי איך הוא נקרא.

אתה פשוט מדגיש מילה שאתה רוצה לתרגם עם העכבר ולוחץ פעמיים על ההדגשה וזה מביא לך ריבוע צהוב כזה עם התרגום - ונראה לי שהתרגום מגיע מהשרתים של בבילון או איזה מילון אחר שאתה בוחר.

פורסם

כן כן תוסף , שהיה לי אותו כבר..אבל אני עובד עם מחשב אחר עכשיו , ושכחתי איך הוא נקרא.

אתה פשוט מדגיש מילה שאתה רוצה לתרגם עם העכבר ולוחץ פעמיים על ההדגשה וזה מביא לך ריבוע צהוב כזה עם התרגום - ונראה לי שהתרגום מגיע מהשרתים של בבילון או איזה מילון אחר שאתה בוחר.

dictionary tooltip , ואכן עובדת עם בבילון.

הרחבה מאד שימושית. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים