פורסם 2007 במאי 518 שנים לא בדיוק, שיניתי קצת את ההסבר אולי עכשיו זה יותר ברור.בקיצור אני רוצה ש CTRL + TAB יחזיר אותי לTAB האחרון שהייתי בו. כמו שזה ב OPERA או דפדוף רגיל בחלונות וינדווס עם TAB + ALT.
פורסם 2007 במאי 518 שנים וכשמותקן לך all in one mouse gestures, אתה יכול לעבור בין הטאבים ע"י גלילה למעלה או למטה, כשהעכבר נמצא באזור של הטאבים.זה הכי נוח ומהיר בעולם.
פורסם 2007 במאי 518 שנים tab mix plus יכול לעשות את זהוואלה זה היה מסומן אצלי אבל עכשיו שמתי לב שהתוסף CTRL TAB PREVIEW בעצם מבטל את האפשרת הזאת.
פורסם 2007 במאי 518 שנים וכשמותקן לך all in one mouse gestures, אתה יכול לעבור בין הטאבים ע"י גלילה למעלה או למטה, כשהעכבר נמצא באזור של הטאבים.זה הכי נוח ומהיר בעולם.זה לא תכונה מובנת בFF?אצלי לא מותקן התוסף הספציפי הזה (יש לי all- in- one gestures בלי העכבר ;D) ואני עדיין יכול לעשות את זה..
פורסם 2007 במאי 518 שנים לא זה לא מובנה בפיירפוקסוכן, זו הייתה טעות שלי, זה באמת שם התוסף שאחראי (בין היתר) לגלילה בטאבים.בלי העכבר - all in one gestures
פורסם 2007 במאי 518 שנים חיפשתי תוסף שיאפשר לי לחזור עמודים אחורה על ידי לחיצה על הגלגלת אבל לא מצאתי.במקום זאת מצאתי משו דומה, תוסף שמאפשר לעבור דפים קדימה/אחרוה על ידי החזקת הגלגלת וסיבוב שלה.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4288אחלה תוסף.
פורסם 2007 במאי 518 שנים נראה לי ממש לא נוח לגלגל את הגלגלת כשהיא לחוצהאתה יכול להשתמש בתוסף שדיברנו עליו - all in one gestures ואז ע"י קליק ימני וגרירה נניח לשמאל (ושחרור), זה חוזר לך דף אחורה, קליק ימני וגרירה ימינה (ושחרור) חוזר דף קדימהאפשר כמובן להגדיר עוד אינסוף gestures שכאלה, לכל פעולה שאתה רק מדמייןוזה נוח בצורה שלא תיאמן.
פורסם 2007 במאי 518 שנים נראה לי ממש לא נוח לגלגל את הגלגלת כשהיא לחוצהאתה יכול להשתמש בתוסף שדיברנו עליו - all in one gestures ואז ע"י קליק ימני וגרירה נניח לשמאל (ושחרור), זה חוזר לך דף אחורה, קליק ימני וגרירה ימינה (ושחרור) חוזר דף קדימהאפשר כמובן להגדיר עוד אינסוף gestures שכאלה, לכל פעולה שאתה רק מדמייןוזה נוח בצורה שלא תיאמן.יש אפילו אפשרות נוחה יותר:לחיצה על הכפתור הימני(והחזקתו) ובו בזמן לחיצה על השמאלי = BACKלחיצה על הכפתור השמאלי(והחזקתו) ובו בזמן לחיצה על הימני = FORWARDאחרי שמתרגלים קשה לחזור אחורה....
פורסם 2007 במאי 518 שנים עובד וחצי... אבל לי אישית יותר נוח עם הג'סטשרז... פשוט בתוסף הזה יש הרבה יותר אפשרויות, ואחרי שמתרגלים אליו הוא נהייה הדבר הכי טבעי והכי שימושי שיש (בנוסף, אפשר להתאים באופן אישי את התנועות...)
פורסם 2007 במאי 518 שנים אם אתם אוהבים את השימוש בתנועות העכבר לגלישה אז למה לא להפוך את זה שיהיה לכול המערכת (רק WINDOWS) -http://www.tcbmi.com/strokeit/downloads.shtmlזה פריט חובה אצלי!אפשר להגדיר איתה הכול ויש לה מנגנון זיהוי תנועות ממש מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.