עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם

מה עדיף - infoRSS או ה-gmail notifier?

ואיך זה עובד עם שניהם?

• תגובות 2k
  • צפיות 244.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה עדיף - infoRSS או ה-gmail notifier?

ואיך זה עובד עם שניהם?

אני אישית מעדיף את (ומשתמש ב) gmail notifier

אולי כדאי לעשות בפוסט הראשון ריכוז של התוספים הפופולרים ביותר? (IE Tab, Adblock plus ect ect)

פורסם

האם יש תוסף שגורם לפיירפוקס לבקש אישור לפני מחיקת כל קישור במועדפים? המצב כרגע הוא שכאשר אני לוחץ על מחיקת קישור במועדפים הדפדפן ישר מוחק אותו מבלי לשאול אותי האם זה באמת הקישור שרציתי למחוק (בהגדרות של הדפדפן לא מצאתי שום אפשרות על התרעה לפני מחיקה של קישור מהמועדפים).

בנוסף לכך הייתי שמח לדעת האם יש אפשרות בהגדרות המועדפים למנוע משני קישורים זהים להופיע באותה ספריה במועדפים? מצאתי תוסף שמונע מקישורים זהים להופיע באותה ספריה אך אני מעדיף לא להעמיס הרבה תוספים על הפיירפוקס. התוסף המדובר - http://bookmarkdd.mozdev.org/

נ.ב. אני משתמש בפיירפוקס 2.0.0.1

פורסם

Splash, תוסף מיותר לחלוטין שכל יעודו הוא להוסיף splash screen בהפעלת FF ולעשות את התהליך קצת פחות משעמם.

:xyxthumbs:

פורסם

Splash, תוסף מיותר לחלוטין שכל יעודו הוא להוסיף splash screen בהפעלת FF ולעשות את התהליך קצת פחות משעמם.

i like

פורסם

תודה קרפד, התקנתי.

פורסם

ממש מעט.. אני אחרי פרמוט בגלל זה..

FireFTP - להתחבר לFTP דרך הדפדפן, לא הכי שימושי אבל נחמד.

Google Browser Sync - זה נהדר. פשוט נהדר. כשאני סוגר את הדפדפן זה שומר לי את האתרים האחרונים שנכנסתי אליהם, ואחרי הפרמוט זה שמר לי את המועדפים שלי! ממש עוזר.

Google Toolbar - גוגל טולבר O.ם

IE Tab - מעבר בין IE לFF בלשוניות.. גם מאוד עוזר.

Web Developer - נותן אפשרות לשלוט באתר שאתה רואה מבחינת עיצוב (CSS וHTML), עוגיות וסשנים, גודל החלון, תמונות, מקור הדף ועוד..

סקינים:

לפני פרמוט היה לי את Noia 2 Extreme אבל החלטתי להישאר עם הרגיל של FF, הNOIA יותר מדי "מתלהב"

אגב אני לא יודע אם זה המקום..

אבל כשאני מוריד קבצים זה נתקע לכמה שניות (בערך 10-15) ואני לא יכול לעשות כלום בדפדפן עד שהחלון של ההורדות נפתח..

למישהו יש פיתרון?

פורסם

ממש מעט.. אני אחרי פרמוט בגלל זה..

FireFTP - להתחבר לFTP דרך הדפדפן, לא הכי שימושי אבל נחמד.

Google Browser Sync - זה נהדר. פשוט נהדר. כשאני סוגר את הדפדפן זה שומר לי את האתרים האחרונים שנכנסתי אליהם, ואחרי הפרמוט זה שמר לי את המועדפים שלי! ממש עוזר.

Google Toolbar - גוגל טולבר O.ם

IE Tab - מעבר בין IE לFF בלשוניות.. גם מאוד עוזר.

Web Developer - נותן אפשרות לשלוט באתר שאתה רואה מבחינת עיצוב (CSS וHTML), עוגיות וסשנים, גודל החלון, תמונות, מקור הדף ועוד..

סקינים:

לפני פרמוט היה לי את Noia 2 Extreme אבל החלטתי להישאר עם הרגיל של FF, הNOIA יותר מדי "מתלהב"

אגב אני לא יודע אם זה המקום..

אבל כשאני מוריד קבצים זה נתקע לכמה שניות (בערך 10-15) ואני לא יכול לעשות כלום בדפדפן עד שהחלון של ההורדות נפתח..

למישהו יש פיתרון?

תוריד איזה תוסף להורדות, אני מציע את download statusbar

BTW, הסקין שלי הוא orbit gery

פורסם

תוריד איזה תוסף להורדות, אני מציע את download statusbar

BTW, הסקין שלי הוא orbit gery

שמתי אותו לפני הפרמוט ומחקתי כי הוא עיצבן אותי >< (הגישה שלו לא נוחה והוא סרק לי וירוסים כל פעם ולא הצלחתי לבטל את זה)

פורסם

תגידו, יש תוסף שמאפשר חיפוש בכמה מנועי חיפוש (שכמובן אפשר לקבוע בדיוק איפה ולהוסיף ידנית) בו זמנית?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב לנסות את FlashGot, איזה מנהל הורדות מומלץ?

פורסם

FlashGet

פורסם

מחזק!

אני משתמש בו אבל רק לראפידשייר...

פורסם

אני חושב לנסות את FlashGot, איזה מנהל הורדות מומלץ?

זה באמת משפיע?

אני משתמש במנהל הבנוי בשועל וזה עובד לא רע, שווה לנסות עם מנהל חיצוני? מה הייתרון של תוכנה חיצונית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים