פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים F6 או ALT+D (בתנאי שלו שינית את השפה במקלדת ולכן F6 יותר אפקטיבי) F6 לא עושה כלום Alt+D עובד אבל יש דרך לשנות את הקיצור הזה?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים מצאתי את התוסף השימושי(לדעתי הבא)dotCOMplete - dotCOMplete provides for more advanced URL expansion that occurs when you press ctrl+Enter, shift+Enter and ctrl+shift+Enter in the URL bar. Please visit the options dialog after installation, where you have complete control over the expansion of the scheme, hostname and top level domain parts of URL's.
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים F6 לא עושה כלום Alt+D עובד אבל יש דרך לשנות את הקיצור הזה? אפשר CTRL+L אבל נשמע לי מוזר שF6 לא עובד אצלך.... מותקנת אצלך "הפוך על הפוך" במקרה? כי הגדרות ברירת המחדל שלה זה עם המקש F6 אם אני לא טועה(עשה לי פעם בעיות עם TC (ששם F6 אמור לעשות RENAME)ולקח לי מלא זמן לעלות על זה) וזה בטח מתנגש איתה אני שיניתי את ההגדרות של "הפוך על הפוך" לF10 וF12 ולא מתנגש לי עם כלום
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אצלי כשאני סתם רושם משהו בשורת הכתובת הוא לוקח אותי ל-im feeling luckyאני חושב שאפשר להגדיר את זה איפשהואפשר ע"י עריכה של הקובץ user.js והוספה של השורה הבאה:user_pref("keyword.URL", "[url]http://www.google.com/search?btnG=Google+Search&q="[/url]);זה ישנה לחיפוש רגיל בגוגל, אבל אפשר לשנות למה שרוצים
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים ולא לשכוח את הטיפ שהבאתי פעם על צמצום ה TOOLBAR למעלה לשורה אחת, חוסך הרבה מקום וואו תודה :xyxthumbs:
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אפשר CTRL+Lאבל נשמע לי מוזר שF6 לא עובד אצלך....מותקנת אצלך "הפוך על הפוך" במקרה?כי הגדרות ברירת המחדל שלה זה עם המקש F6 אם אני לא טועה(עשה לי פעם בעיות עם TC (ששם F6 אמור לעשות RENAME)ולקח לי מלא זמן לעלות על זה) וזה בטח מתנגש איתהאני שיניתי את ההגדרות של "הפוך על הפוך" לF10 וF12ולא מתנגש לי עם כלוםצודק צודק..שיניתי את ההגדרות תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אפשר לעשות את זה גם דרך ABOUT:CONFIGולכתוב keyword.urlולשנות אותו ל:http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים היתה פעם הרחבה מאוד שימושית, שמה URLfix, שהפכה אוטומטית עברית לאנגלית בשורת הכתובות, זאת אומרת אם הייתי כותב '''ץ'שךךשץבםץןך זה עדיין היה מגיע לואללה. מישהו שמע / מכיר הרחבה בסגנון שעובדת בגירסאות העדכניות ?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים היתה פעם הרחבה מאוד שימושית, שמה URLfix, שהפכה אוטומטית עברית לאנגלית בשורת הכתובות, זאת אומרת אם הייתי כותב '''ץ'שךךשץבםץןך זה עדיין היה מגיע לואללה. מישהו שמע / מכיר הרחבה בסגנון שעובדת בגירסאות העדכניות ?הבעיה עם זאת שהיא ברוסית. אני שיניתי אותה פעם לעבריתעוד מעט אני יביא עידכון לגירסא החדשה
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים הבעיה עם זאת שהיא ברוסית. אני שיניתי אותה פעם לעבריתעוד מעט אני יביא עידכון לגירסא החדשהאני פשוט חייב את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יצא לי מאות אלפי פעמיים שאני רושם ככה יוווווווווווווו אני עצבני בטירוף אחרי זה!האם זה גם עובד אם אתה רושם משהו בגוגל זה גם יתקן את זה.?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים מה זה?אני פשוט נדהם!לאף אחד אין Forecastfox - תוסף מצויין שמראה את תחזית מזג האווירכן, גם בארץ, כן, גם בצלסיוס
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים מחבר היתה פעם הרחבה מאוד שימושית, שמה URLfix, שהפכה אוטומטית עברית לאנגלית בשורת הכתובות, זאת אומרת אם הייתי כותב '''ץ'שךךשץבםץןך זה עדיין היה מגיע לואללה. מישהו שמע / מכיר הרחבה בסגנון שעובדת בגירסאות העדכניות ?היה לי את זה פעם, עד שהבנתי שזה מה שגורם לי לכל מיני תופעות מוזרות ב-address bar (כבר לא זוכר מה זה עשה.. אבל זה ממש הציק) וסילקתי אותו..
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אני פשוט חייב את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יצא לי מאות אלפי פעמיים שאני רושם ככה יוווווווווווווו אני עצבני בטירוף אחרי זה!האם זה גם עובד אם אתה רושם משהו בגוגל זה גם יתקן את זה.?טוב עכשיו זה עובד על 1.5http://www.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=7759לגביי הגוגל בר, זה לא עובד שם.אני גם לא מבין איזה אינטרס יש לך שזה יעבוד שםמה אם אתה רוצה לחפש שם בעברית?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אני פשוט נדהם!לאף אחד אין Forecastfox - תוסף מצויין שמראה את תחזית מזג האווירכן, גם בארץ, כן, גם בצלסיוס[/quoלי יש!!!טוב עכשיו זה עובד על 1.5http://www.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=7759לגביי הגוגל בר, זה לא עובד שם.אני גם לא מבין איזה אינטרס יש לך שזה יעבוד שםמה אם אתה רוצה לחפש שם בעברית?אצלי זה משום מה לא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.