פורסם 2006 במאי 2819 שנים http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213#FF_1Full Step-By-Step Guide: Embedded Windows Media in Firefox פותר (ביחוד) את הבעיה של הוידאו בYNET.. זה תוסף ACTIVE-Xלקרוא הכל.. כולל העניין עם האד-בלוקלא טובכל פעם שפותח דף עם וידיאו, הדף נסגר.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים שוחרר עידכון אבטחה אתמול עבור פיירפוקס. הגירסה היא 1.5.0.4.השיפור שיש כרגע הוא באבטחה. אני עדיין לא רואה את מוזילה מטפלים בנושא זליגת הזיכרון.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים שוחרר עידכון אבטחה אתמול עבור פיירפוקס. הגירסה היא 1.5.0.4.השיפור שיש כרגע הוא באבטחה. אני עדיין לא רואה את מוזילה מטפלים בנושא זליגת הזיכרון.וגם לא תראה בסדרת ה- 1.5.x. זה יגיע בגירסה 2 ועוד יותר בגירסה 3.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מישהו יכול לפרט קצת על זליגת הזכרון המדוברת?אתה מוזמן להכנס לTASK MANAGER שלך ולהווכח לבד...
פורסם 2006 ביוני 319 שנים משתמש בכ-55 מגה של זכרון, עם CPU Usage שנע בין 0 ל-2, יש פה איזו בעיה?שהצריכה לא ממש נשארת 55 מגה, אלא גודלת ולפעמים מגיעה לשיאים איומים כמו 93 מגה בעוד ש-IE שומר על צריכה נמוכה בהרבה.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים יש את הפיתרון הזה שכשמכווצים את השועל הוא משחרר זיכרוןנדמה לי שזה מופיע פה באחד העמודים
פורסם 2006 ביוני 319 שנים יש את session saver ...פשוט סוגרים את השועל אם יודעים שלא הולכים להשתמש בו בדקות הקרובותכשהוא נפתח מחדש הכל חוזר להיות כמו שהיה ברגע הסגירהכולל טקסט שהוקלד בתיבות טקסט וכו'
פורסם 2006 ביוני 319 שנים אני לא מדבר על זה. למרות שזאת גם אפשרות.יש טוויק שברגע שאתה ממזער, הוא משחרר זיכרון.
פורסם 2006 ביוני 319 שנים כן , אני יודע אני זה שכתב על זה , כאן בסטיקי איפשהו.. פשוט הפתרון של לסגור גם מאוד יעיל ונוח.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים Googlepedia כשמחפשים משהו בגוגל, זה מציג בצד התוצאות גם מאמרים רלוונטיים מויקפידיה ! (עם עברית זה מביא תוצאות לא קשורות בשיט... אבל באנגלית זה נהדר) איזה יופי של דבר ! (לפחות באנגלית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.