עבור לתוכן

Firefox - תוספים לגרסאות 1 ו-2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הגדרתי שכאשר אני עובר מעל טאב אז הוא עבור אליו (בלי ללחוץ עליו)

OMG זה הדבר הכי הכי הכי מעצבן בעולם..

ואם אתה רוצה לפתוח בטאב חדש (ברקע, כמובן) איזשהו לינק מה-bookmarks או מה-bookmarks toolbar? אתה חייב לעבור עם העכבר על סרגל הטאבים, ואז הוא יחליף לך טאבים בצורה הכי מעצבנת שקיימת..

(ואם יש delay וצריך לחכות על הטאב חצי שניה, אז מה הקטע? כבר עדיף ללחוץ וזהו, יותר מהיר..)

• תגובות 2k
  • צפיות 244.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

OMG זה הדבר הכי הכי הכי מעצבן בעולם..

ואם אתה רוצה לפתוח בטאב חדש (ברקע, כמובן) איזשהו לינק מה-bookmarks או מה-bookmarks toolbar? אתה חייב לעבור עם העכבר על סרגל הטאבים, ואז הוא יחליף לך טאבים בצורה הכי מעצבנת שקיימת..

(ואם יש delay וצריך לחכות על הטאב חצי שניה, אז מה הקטע? כבר עדיף ללחוץ וזהו, יותר מהיר..)

א. תודה, שמעתי את זה כבר הרבה מאוד פעמים מאחותי שגם גולשת ב-FF אבל שונאת את זה.

ב. בד"כ אני בכלל עושה דאבל קליק על סרגל הטאבים ואז זה פותח לי טאב חדש.

ג. לא הגדרתי דיליי.

פורסם
  • מחבר

ב. הדגש הוא לא היה על "הטאב החדש", אלא על הקישור מה-bookmarks שאתה רוצה לפתוח ברקע (ואפילו לא ברקע, הרי גם אז אתה לא תרצה שיתחילו לקפוץ לך טאבים כשתעבור למעלה עם העכבר)..

עוד דוגמה, אם אתה רוצה ללחוץ STOP או RELOAD, או ללכת למשהו ב-Tools, או ללכת לשורת החיפוש, או לעשות עוד מיליון ואחד דברים שנמצאים מעל שורת הטאבים, וכדי להגיע אליהם אתה צריך לעבור עליה עם העכבר..

פורסם

יש איזושהי הגדרה או תוסף שמשפשר\ת מעבר בין הרבה טאבים (במצב שיש המון טאבים ורק לחיצה על האחד הטאבים ואז על החצים במקלדת עוזרים לעבור לטאבים הלא-נראים).?

מקווה שהבנתם :)

פורסם

מצאתי תוסף נחמד בשם OPTIMOZ TWEAKS שמשהו עושה זה פשוט לפתוח את בSIDEBAR בצורה אוט' ברגע שהעכבר נוגע בקצה השמאלי של המסך ולסגור אותו כשמסיימים לעשות את מה שהיה צריך לעשות שם (ממש כמו דלת של אוטובוס :silly: :silly: :silly: :silly:)

פורסם

ב. הדגש הוא לא היה על "הטאב החדש", אלא על הקישור מה-bookmarks שאתה רוצה לפתוח ברקע (ואפילו לא ברקע, הרי גם אז אתה לא תרצה שיתחילו לקפוץ לך טאבים כשתעבור למעלה עם העכבר)..

עוד דוגמה, אם אתה רוצה ללחוץ STOP או RELOAD, או ללכת למשהו ב-Tools, או ללכת לשורת החיפוש, או לעשות עוד מיליון ואחד דברים שנמצאים מעל שורת הטאבים, וכדי להגיע אליהם אתה צריך לעבור עליה עם העכבר..

בעיקרון, כאשר אני עובד עם סרגל הלשוניות אז יש לי כפתור לי הלשוניות שפותח טאב חדש אגב אני לא משתמש בו.

84.jpg

יש איזושהי הגדרה או תוסף שמשפשר\ת מעבר בין הרבה טאבים (במצב שיש המון טאבים ורק לחיצה על האחד הטאבים ואז על החצים במקלדת עוזרים לעבור לטאבים הלא-נראים).?

מקווה שהבנתם :)

ב-Tab Mix Plus אפשר לעבור עם Ctrl + מספר הטאב, אבל אני מבין שאתה מחפש משהו יותר נוח. :-\

פורסם

כן.. :)

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, כאשר אני עובד עם סרגל הלשוניות אז יש לי כפתור לי הלשוניות שפותח טאב חדש אגב אני לא משתמש בו.

84.jpg

ושוב, סליחה, אבל מה הקשר ?

פורסם

אמרת שאתה רוצה כפתור שתוכל לגשת אליו בלי שתקפוץ טאב.

פורסם

טוב מאוד אני יוריד את זה!!

פורסם

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213#FF_1

Full Step-By-Step Guide: Embedded Windows Media in Firefox

פותר (ביחוד) את הבעיה של הוידאו בYNET.. זה תוסף ACTIVE-X

לקרוא הכל.. כולל העניין עם האד-בלוק

פורסם

ואם אפשר בעברית...

הבנתי שה- FF מאפשר רק ל Active X של Windows media Player לעבוד

איך יעזור לנו? ומה הבעיה של Adblock?

פורסם

אני עובד עם MediaPlayerConnectivity שפשוט נותן את הלינק לStream של הוידאו. וככה אפשר לראות את הYnet NRG וכל אתר אחר עם WMP וככה אפשר לשחק עם החלון של הנגן ולשים אותו איפה שרוצים.

פורסם

התקנתי, עובד נהדר ובמקום לפתוח את כל הWMP עם כל הכבדות שלו זה פשוט מנגן את הVIDEO בדפדפן (כמו בIE)

אחלה, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים